Jump to content

Матки КАРНІКА продам !

Recommended Posts

Товариш по  життю і захопленню, попросив розмістити оголошення. Продам матки породи Карніка,плідні та не плідні. Племінний матеріал від кращих слекціонерів Германії та Австрії. Ціна на весь сезон 175 гр за плідну. Замовлення оплачується перед відправкою маток, без всіляких передоплат. Більш докладніше за тел.096910932.два Роман.

А можна паспорта материнок цікаво бо карніка різна.

Бажано вказати від якого матеріалу буде виводитися ф1 і добавити як мінімум скан паспортів материнок. На скільки розумію регіон мій і район.

Богдан про паспорти випередив.

1 час назад, о.Александр сказал:

Товариш по  життю і захопленню, попросив розмістити оголошення. Продам матки породи Карніка,плідні та не плідні. Племінний матеріал від кращих слекціонерів Германії та Австрії. Ціна на весь сезон 175 гр за плідну. Замовлення оплачується перед відправкою маток, без всіляких передоплат. Більш докладніше за тел.096910932.два Роман.

Вкажіть будь-ласка (запитайте у товариша), більш детальну інформацію про лінії маток, трутневий фон...і конкретніши адресу можна в лічку

Друзі !. Номер тел я ж вказав, деталі там. Я не є продавець.:) 

З повагою.

2 часа назад, о.Александр сказал:

, Замовлення оплачується перед відправкою маток, без всіляких передоплат. 

Это как оплатить матку перед отправкой без предоплаты:dntknw:?

18 минут назад, Маслюк сказал:

Это как оплатить матку перед отправкой без предоплаты:dntknw:?

Предоплата берётся за пол года до отправки 

оплата перед отправкой, за три дня до отправки :IMHO1:

Курйозно так виходить. За три дні до відправки - то вже не предоплата, а оплата. Отже, логічно допустити, що оплата після отримання матки - це іще не післяплата, а тальки оплата. ТАк виходить? Я щось запутався. Коли предоплата, а коли просто оплата? І яка між ними різниця, а також різниця між оплатою і післяплатою?

29 минут назад, ЮМос сказал:

Я щось запутався.

Передплата - це гроші наперед ще до отримання товару. Оплата - отримуєш товар, оплачуєш товар. Післяоплата - отримав матки а гроші перерахували через якийсь проміжок часу:IMHO:

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...