mukola-s Posted December 22, 2016 Share Posted December 22, 2016 сьогодні досить часто поширились випадки шахрайства в бджільництві з цим важко боротись але можна попередити тому прошу вносити в чорний список осіб які недобросовісно ставляться до пасічників і тому за рішенням обласного осередку пасічників м Ів-Франківськ мені поручено розповізти про магазин який находиться по вул Грюндвальській в м Ів-Франківську на який поступило дуже багато скарг на якість обслуговування та невиплати по зобовязаннях за здану продукцію . працюйте з провіреними людьми . БУДЬТЕ ОБЕРЕЖНІ !!! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted December 22, 2016 Share Posted December 22, 2016 в чому саме,адже так сьогодні можна без доведення вини,робити і списки і все що завгодно,назвіть причини такого народного гніву,адже справедливість це початки істини,а ми тільки отримали зовсім не обєктивне бачення, можливо є тому детальне пояснення, бо в даному випадку без пояснення це може вважатись, як наклеп,Ви повинні дати відповідь раз стали ініціатором "чорного списку", 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted December 22, 2016 Share Posted December 22, 2016 Взагалі моя думка така тема,має мати оцінку багатьох,за для того,щоб не перейти в тему наклепу. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mukola-s Posted December 23, 2016 Author Share Posted December 23, 2016 В 22.12.2016 в 13:45, miro сказал: в чому саме,адже так сьогодні можна без доведення вини,робити і списки і все що завгодно,назвіть причини такого народного гніву,адже справедливість це початки істини,а ми тільки отримали зовсім не обєктивне бачення, можливо є тому детальне пояснення, бо в даному випадку без пояснення це може вважатись, як наклеп,Ви повинні дати відповідь раз стали ініціатором "чорного списку", на сьогоднішній день Марія Василівна власник магазину винна пасічникам кошти за закуплений товар пасічники скаржаться що не взмозі отримати обіцяні коштти я особисто нікому не забороняю співпрацювати з магазином але враховуючи те що в нас в Україні вже не один пасічник постраждав від недобросовісник скупщиків меду громада рішила що потрібно з цим явищем боротися . і думаю що кожен клієнт магазину має право знати правду . а свої зобовязання повинен виконувати кожен і бути коректним 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asaltan Posted December 23, 2016 Share Posted December 23, 2016 Не зрозуміло, чому Марія Василівна підозріло репетує... Що Ви їй зробили? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pchel Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 14 часа назад, asaltan сказал: Не зрозуміло, чому Марія Василівна підозріло репетує... Що Ви їй зробили? Відразу й не зрозумій. А дійсно тут треба щось підправити, мені здається. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts