Lisavad Posted October 4, 2016 Share Posted October 4, 2016 дайте пораду про розташування рамок в радіальній медогонці під українску рамку (горизонтальне чи вертикальне). Також буду вдячний за відео матеріали про такі медогонки. розкажіть про свій опит використання радіальних медогонок їх плюси та мінуси. Щиро дякую! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted October 4, 2016 Share Posted October 4, 2016 4 минуты назад, Lisavad сказал: дайте пораду про розташування рамок в радіальній медогонці під українску рамку (горизонтальне чи вертикальне). Також буду вдячний за відео матеріали про такі медогонки. розкажіть про свій опит використання радіальних медогонок їх плюси та мінуси. Щиро дякую! Важко уявити яка має бути медогонка щоб в ній качати українську рамку, яка лежить. Але питання цікаве - чи буде мед відкачуватися з сотів, які перпендикулярні до стінки медогонки. Я думаю, що буде, але треба більше крутити. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts