Jump to content

куплю-продам матки карніка

Recommended Posts

Багато говорилось. бачив були намагання. про оцінку. рекомендації, щодо якості бджоломаток від матководів, тому дану тему рішив розпочати з власної оцінки та пропозиції щодо матководів. (в даній темі мову прошу вести саме про карніку і матковдів які її виводять.

Матки плідні карніка F1, плем матеріал Австрія продає матковод Богдан Дмитришин тел.068 056 90 08 (ціна і інша інформація буде надана матководом).

Від себе, щодо маток карніка з пасіки пана Богдана. Маток в основному плідних беру вже не один рік підряд, при заміні плем матеріалу в 2015 році, яку проводив п. Богдан трохи переживав, бо вже привик до тих маток, які були від раніш закупленого плем матеріалу, але в цьому році побачив, що переживання даремні, як він і сам сказав буде краще і це 100%.

На скільки мені відомо що даний матеріал поступає з Австрії за сприянням п. Горішника В.Л., такщо я рекомендую.

Так куплю, чи продам? Ціна? Повідомлення дещо не відповідає правилам розділу. 

9 минут назад, Sanich сказал:

Купуємо ми,а продає 

11 минуту назад, miro сказал:

продає матковод Богдан Дмитришин тел.068 056 90 08

6 минут назад, Sanich сказал:

скоріш куплю, оскільки купляю і даю оцінку купленому, якість товару на протязі декількох років заслуговує позитивних відгуку, тим самим я думаю, що я в темі основ не порушую,але якщо треба ціну можу спитати і завтра повідомити, також якщо вважаєте що це не в тому розділі тема буду вдячний коли перемістите в розділ подібних тем,дякую.

14 минуты назад, Yaroslav сказал:

Купуємо ми,а продає 

так пане Yaroslav добре підкреслили,оскільки я тільки знаю, що багато хто на форумі купляв у п. Богдана і позитивно відгукується на товар, а ще багато кажуть, що виводили F2 від п. Богдана і результати просто чудові є ,але попри все знаю одне но, що в кого беруть матеріал в Австрії, відповіді не отримаєте.

45 минут назад, miro сказал:

так пане Yaroslav добре підкреслили,оскільки я тільки знаю, що багато хто на форумі купляв у п. Богдана і позитивно відгукується на товар, а ще багато кажуть, що виводили F2 від п. Богдана і результати просто чудові є ,але попри все знаю одне но, що в кого беруть матеріал в Австрії, відповіді не отримаєте.

Так воно то так але матеріал до мене тіки того року заїхав а у Ярослава матки вже 3 роки і тоді я ще про карніку нечув і речі я називаю своїми іменами карпатка карніка

Я купляв маток у двох п. Богданів. У п.Богдана Болюбаша карпатку з 2013 року і ШО 2016 Карніку на труті карпатки, а також  і у п. Богдана Дмитришина Карніку 2016 через MIRO.

1 час назад, miro сказал:

На скільки мені відомо що даний матеріал поступає з Австрії за сприянням п. Горішника В.Л., такщо я рекомендую.

Стукануть чтоли , чтоб чем попало не засоряли Карпаты ! :-)

Тож шо будет с карпатянкой, когда гибрид краинкикарпатянки пойдёт по горам:hmm:

5 часов назад, кузмич сказал:

Стукануть чтоли , чтоб чем попало не засоряли Карпаты ! :-)

Тож шо будет с карпатянкой, когда гибрид краинкикарпатянки пойдёт по горам:hmm:

Не чего страшного родятся Карпатко-Карниковые Бакфастики как то так)))))))))))))))))):ole_ole:

Забыли за рои итальянские которые с Востока к Вам летят .

15 часов назад, Богдан1 сказал:

Так воно то так але матеріал до мене тіки того року заїхав а у Ярослава матки вже 3 роки і тоді я ще про карніку нечув і речі я називаю своїми іменами карпатка карніка

так є пане Богдан1, Богдан Дмитришин давно вже виводить карніку, саме п. Горішник сприяв завезенню матеріалу карніки із Австрії для нього і початку рукотворної праці, а потім як в кого.

пане Богдан1 до речі я не розумію Вашого зауваження, Ви можете відкрито говорити

3 часа назад, Andriy1968 сказал:

Забыли за рои итальянские которые с Востока к Вам летят .

їх карпатські трутні  пере.........ть (перетрусять бажано читати), ще на пів дорозі, так-що карніці їх не бачити

9 часов назад, mixaskm сказал:

Не чего страшного родятся Карпатко-Карниковые Бакфастики как то так)))))))))))))))))):ole_ole:

в принципі над такою працею зайняті селекціонери рано чи пізно отримаєм більш глибоку відповідь, а пока такими речами, як вільного обльоту так і ШО результат не поганий, а от відносно італьянки ще з вісімдесятих росказують про негативні результати даного ввозу, тай зрештою хто на форумі окрім півдня держить італьянку пять сезонів??

17 часов назад, Sanich сказал:

даю відповідь щодо ціни плідної матки карніка F1 в Богдана Дмитришина , 150грн., але про все домовляйтесь з ним як я і казав, з моєї сторони провірено товар, який по характеристикам карніки якісний, тож рекомендую.

34 минуты назад, miro сказал:

так є пане Богдан1, Богдан Дмитришин давно вже виводить карніку, саме п. Горішник сприяв завезенню матеріалу карніки із Австрії для нього і початку рукотворної праці, а потім як в кого.

пане Богдан1 до речі я не розумію Вашого зауваження, Ви можете відкрито говорити

Я думав що ви хотіли сказати що я продаю карніку а кажу що це карпатка.

2 минуты назад, Богдан1 сказал:

Я думав що ви хотіли сказати що я продаю карніку а кажу що це карпатка.

я в цій темі про Вас мови не мав, а в іншій темі де Yaroslav каже, що отримав у Вас ШО матка карніка трутні карпатка я прямо його і запитав, що він хоче отримати, в мене критика до карпатки є одна для всіх, верніть те, що личить називати карпаткою і перестаньте гнати мясо, але Вас це не стосується в даному випадку оскільки Yaroslav випробовує Вашу карпатку і результат позитивний, тому мені цікаво було його мета дальше просуватись з карпаткою використовуючи при цьому різного типу поєднання.

1 час назад, miro сказал:

їх карпатські трутні  пере.........ть

"Коза носрта" она везде.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...