miro Posted July 6, 2016 Share Posted July 6, 2016 Багато говорилось. бачив були намагання. про оцінку. рекомендації, щодо якості бджоломаток від матководів, тому дану тему рішив розпочати з власної оцінки та пропозиції щодо матководів. (в даній темі мову прошу вести саме про карніку і матковдів які її виводять. Матки плідні карніка F1, плем матеріал Австрія продає матковод Богдан Дмитришин тел.068 056 90 08 (ціна і інша інформація буде надана матководом). Від себе, щодо маток карніка з пасіки пана Богдана. Маток в основному плідних беру вже не один рік підряд, при заміні плем матеріалу в 2015 році, яку проводив п. Богдан трохи переживав, бо вже привик до тих маток, які були від раніш закупленого плем матеріалу, але в цьому році побачив, що переживання даремні, як він і сам сказав буде краще і це 100%. На скільки мені відомо що даний матеріал поступає з Австрії за сприянням п. Горішника В.Л., такщо я рекомендую. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted July 6, 2016 Share Posted July 6, 2016 Так куплю, чи продам? Ціна? Повідомлення дещо не відповідає правилам розділу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaroslav Posted July 6, 2016 Share Posted July 6, 2016 9 минут назад, Sanich сказал: Так куплю, чи продам? Ціна? Повідомлення дещо не відповідає правилам розділу. Купуємо ми,а продає 11 минуту назад, miro сказал: продає матковод Богдан Дмитришин тел.068 056 90 08 Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted July 6, 2016 Author Share Posted July 6, 2016 6 минут назад, Sanich сказал: Так куплю, чи продам? Ціна? Повідомлення дещо не відповідає правилам розділу. скоріш куплю, оскільки купляю і даю оцінку купленому, якість товару на протязі декількох років заслуговує позитивних відгуку, тим самим я думаю, що я в темі основ не порушую,але якщо треба ціну можу спитати і завтра повідомити, також якщо вважаєте що це не в тому розділі тема буду вдячний коли перемістите в розділ подібних тем,дякую. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted July 6, 2016 Author Share Posted July 6, 2016 14 минуты назад, Yaroslav сказал: Купуємо ми,а продає так пане Yaroslav добре підкреслили,оскільки я тільки знаю, що багато хто на форумі купляв у п. Богдана і позитивно відгукується на товар, а ще багато кажуть, що виводили F2 від п. Богдана і результати просто чудові є ,але попри все знаю одне но, що в кого беруть матеріал в Австрії, відповіді не отримаєте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Богдан1 Posted July 6, 2016 Share Posted July 6, 2016 45 минут назад, miro сказал: так пане Yaroslav добре підкреслили,оскільки я тільки знаю, що багато хто на форумі купляв у п. Богдана і позитивно відгукується на товар, а ще багато кажуть, що виводили F2 від п. Богдана і результати просто чудові є ,але попри все знаю одне но, що в кого беруть матеріал в Австрії, відповіді не отримаєте. Так воно то так але матеріал до мене тіки того року заїхав а у Ярослава матки вже 3 роки і тоді я ще про карніку нечув і речі я називаю своїми іменами карпатка карніка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaroslav Posted July 6, 2016 Share Posted July 6, 2016 Я купляв маток у двох п. Богданів. У п.Богдана Болюбаша карпатку з 2013 року і ШО 2016 Карніку на труті карпатки, а також і у п. Богдана Дмитришина Карніку 2016 через MIRO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кузьмич Posted July 6, 2016 Share Posted July 6, 2016 1 час назад, miro сказал: На скільки мені відомо що даний матеріал поступає з Австрії за сприянням п. Горішника В.Л., такщо я рекомендую. Стукануть чтоли , чтоб чем попало не засоряли Карпаты ! :-) Тож шо будет с карпатянкой, когда гибрид краинкикарпатянки пойдёт по горам Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixaskm Posted July 7, 2016 Share Posted July 7, 2016 5 часов назад, кузмич сказал: Стукануть чтоли , чтоб чем попало не засоряли Карпаты ! :-) Тож шо будет с карпатянкой, когда гибрид краинкикарпатянки пойдёт по горам Не чего страшного родятся Карпатко-Карниковые Бакфастики как то так)))))))))))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andriy1968 Posted July 7, 2016 Share Posted July 7, 2016 Забыли за рои итальянские которые с Востока к Вам летят . Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted July 7, 2016 Author Share Posted July 7, 2016 15 часов назад, Богдан1 сказал: Так воно то так але матеріал до мене тіки того року заїхав а у Ярослава матки вже 3 роки і тоді я ще про карніку нечув і речі я називаю своїми іменами карпатка карніка так є пане Богдан1, Богдан Дмитришин давно вже виводить карніку, саме п. Горішник сприяв завезенню матеріалу карніки із Австрії для нього і початку рукотворної праці, а потім як в кого. пане Богдан1 до речі я не розумію Вашого зауваження, Ви можете відкрито говорити Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted July 7, 2016 Author Share Posted July 7, 2016 3 часа назад, Andriy1968 сказал: Забыли за рои итальянские которые с Востока к Вам летят . їх карпатські трутні пере.........ть (перетрусять бажано читати), ще на пів дорозі, так-що карніці їх не бачити Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted July 7, 2016 Author Share Posted July 7, 2016 9 часов назад, mixaskm сказал: Не чего страшного родятся Карпатко-Карниковые Бакфастики как то так)))))))))))))))))) в принципі над такою працею зайняті селекціонери рано чи пізно отримаєм більш глибоку відповідь, а пока такими речами, як вільного обльоту так і ШО результат не поганий, а от відносно італьянки ще з вісімдесятих росказують про негативні результати даного ввозу, тай зрештою хто на форумі окрім півдня держить італьянку пять сезонів?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted July 7, 2016 Author Share Posted July 7, 2016 17 часов назад, Sanich сказал: Так куплю, чи продам? Ціна? Повідомлення дещо не відповідає правилам розділу. даю відповідь щодо ціни плідної матки карніка F1 в Богдана Дмитришина , 150грн., але про все домовляйтесь з ним як я і казав, з моєї сторони провірено товар, який по характеристикам карніки якісний, тож рекомендую. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Богдан1 Posted July 7, 2016 Share Posted July 7, 2016 34 минуты назад, miro сказал: так є пане Богдан1, Богдан Дмитришин давно вже виводить карніку, саме п. Горішник сприяв завезенню матеріалу карніки із Австрії для нього і початку рукотворної праці, а потім як в кого. пане Богдан1 до речі я не розумію Вашого зауваження, Ви можете відкрито говорити Я думав що ви хотіли сказати що я продаю карніку а кажу що це карпатка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted July 7, 2016 Author Share Posted July 7, 2016 2 минуты назад, Богдан1 сказал: Я думав що ви хотіли сказати що я продаю карніку а кажу що це карпатка. я в цій темі про Вас мови не мав, а в іншій темі де Yaroslav каже, що отримав у Вас ШО матка карніка трутні карпатка я прямо його і запитав, що він хоче отримати, в мене критика до карпатки є одна для всіх, верніть те, що личить називати карпаткою і перестаньте гнати мясо, але Вас це не стосується в даному випадку оскільки Yaroslav випробовує Вашу карпатку і результат позитивний, тому мені цікаво було його мета дальше просуватись з карпаткою використовуючи при цьому різного типу поєднання. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andriy1968 Posted July 7, 2016 Share Posted July 7, 2016 1 час назад, miro сказал: їх карпатські трутні пере.........ть "Коза носрта" она везде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.