ВАДОС Posted July 6, 2016 Share Posted July 6, 2016 Продам 4 матки Бакфаст друге покоління, потомки славнозвісної В 105. Зараз в мене близько 50 сімей на цих матках, хоча і друге покоління, але вони показують себе з найкращої сторони по кількості і якості розплоду. Так як мій сільський замовник відмовився від них, бо по його словам "це гібрид", то виставляю тут на продаж. Мінімальне замовлення 2 матки, ціна-150 грн. Звертатись за тел:0982402919 або в приват. З повагою Вадим Василюк. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ВАДОС Posted July 6, 2016 Author Share Posted July 6, 2016 Всім дякую матки знайшли своїх нових власників, але тема відкрита. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekskrem2 Posted July 6, 2016 Share Posted July 6, 2016 Еще есть матки на продажу ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ВАДОС Posted July 7, 2016 Author Share Posted July 7, 2016 8 часов назад, alekskrem2 сказал: Еще есть матки на продажу ? Відповів в приват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Василика Posted July 12, 2016 Share Posted July 12, 2016 Дай телефон Link to comment Share on other sites More sharing options...
ВАДОС Posted July 12, 2016 Author Share Posted July 12, 2016 18 минут назад, Василика сказал: Дай телефон 0982402919. В оголошенні на початку теми вже вказував. Ще 2 матки виставляю на продаж. Дві в одні руки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ВАДОС Posted July 12, 2016 Author Share Posted July 12, 2016 Матки замовленні. Слідкуєм за темой, ще будуть маточки виставляться. Link to comment Share on other sites More sharing options...
виталийЗ Posted July 12, 2016 Share Posted July 12, 2016 Дякую за матки,прийняли обидві,але одну таки грохнули, і потянули тиху заміну.А одна хазяйнує,мені сподобалась.А ще потянули маточник на тиху зміну у Б-25.Але встиг забрати матку.Не думав,що так швидко почнуть міняти маток? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кузьмич Posted July 12, 2016 Share Posted July 12, 2016 Дякую за матки,прийняли обидві,але одну таки грохнули, і потянули тиху заміну.А одна хазяйнує,мені сподобалась.А ще потянули маточник на тиху зміну у Б-25.Але встиг забрати матку.Не думав,що так швидко почнуть міняти маток? Каждый июль такие коныкы. Отправлено с моего HUMMER H5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ВАДОС Posted June 5, 2017 Author Share Posted June 5, 2017 Продам 2 тогорічні матки ф2, в одні руки. Ціна 150 грн Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anatolievich Posted June 5, 2017 Share Posted June 5, 2017 150 за две? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ВАДОС Posted June 6, 2017 Author Share Posted June 6, 2017 9 часов назад, Anatolievich сказал: 150 за две? 9 часов назад, Anatolievich сказал: За одну. За дві 300грн Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted June 6, 2017 Share Posted June 6, 2017 В 06.07.2016 в 11:17, Вадим Василюк сказав: Продам 4 матки Бакфаст друге покоління, потомки славнозвісної В 105. Зараз в мене близько 50 сімей на цих матках, хоча і друге покоління, але вони показують себе з найкращої сторони по кількості і якості розплоду. Так як мій сільський замовник відмовився від них, бо по його словам "це гібрид", то виставляю тут на продаж. Мінімальне замовлення 2 матки, ціна-150 грн. Звертатись за тел:0982402919 або в приват. З повагою Вадим Василюк. Вадиме, цікаво, а як Ф-2 баків показує себе на медозборах відносно Ф-1 ? Показники набагато різняться:? У тебе ж їх не один десяток сімей, тож і є з чим порівнювати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ВАДОС Posted June 6, 2017 Author Share Posted June 6, 2017 Матки продані Link to comment Share on other sites More sharing options...
ВАДОС Posted June 7, 2017 Author Share Posted June 7, 2017 12 часа назад, ДобровоЛ сказал: Вадиме, цікаво, а як Ф-2 баків показує себе на медозборах відносно Ф-1 ? Показники набагато різняться:? У тебе ж їх не один десяток сімей, тож і є з чим порівнювати. Цитата По медозбору, якщо взять середне.ар, то великої різниці не має. В батька є одна сім'я ф2, так та рекортцменка гетерозисна, пренесла 40 кг меду, але це скоріше вийняток. Основні сім'ї ж, як ф1 так і ф2, взяли приблизно по 20кг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Джаз Posted June 7, 2017 Share Posted June 7, 2017 2 часа назад, Вадим Василюк сказал: Основні сім'ї ж, як ф1 так і ф2, взяли приблизно по 20кг. Это за сезон или за май? Link to comment Share on other sites More sharing options...
виталийЗ Posted June 7, 2017 Share Posted June 7, 2017 Вадим!!!!! Неделю назад,я просил у тебя хоть каких плодных маток бакфаста.А тут ты выставил на продажу маток.и не позвонил? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAJSTER79 Posted June 7, 2017 Share Posted June 7, 2017 Куплю 4 Матки Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ВАДОС Posted June 7, 2017 Author Share Posted June 7, 2017 3 часа назад, виталийЗ сказал: Вадим!!!!! Неделю назад,я просил у тебя хоть каких плодных маток бакфаста.А тут ты выставил на продажу маток.и не позвонил? В понеділок вже ваших плодок вишлю. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ВАДОС Posted June 7, 2017 Author Share Posted June 7, 2017 Только что, MAJSTER79 сказал: Куплю 4 Матки Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk Вже немає. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ВАДОС Posted June 7, 2017 Author Share Posted June 7, 2017 6 часов назад, Джаз сказал: Это за сезон или за май? За зимовий місяць май))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted June 7, 2017 Share Posted June 7, 2017 11 година тому, Джаз сказав: Это за сезон или за май? На акації. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.