Перейти к содержанию

Все про молоко

Рекомендуемые сообщения

2 часа назад, Burkun сказал:

а цілеспрямована діяльність більшості.

Більшість це не всі ,ви були ,чи робили хоч на 1 му з підприемств? 

18 часов назад, asot сказал:

Можливо  не всі виробники,але е і де все нормально 

Не можна ж по репутації одного ставити під лінійку всіх 

На 2018 рік (навряд чи щось змінилось) практично всі.... молочка ковбаса морозиво та пиво це ті галузі де всі працюють по одній схемі... знаю не з чуток різниця тільки в пропорціях... 

8 годин тому, asot сказав:

Я живу біля молокозавода (вже не працюючого). Справжнє масло на продаж там робили в часи тотального дефіциту, вже тоді не вистачало сировини.

На початку 90-х завод був на межі закриття - мало хто  міг собі дозволити справжнє масло, а продукції виробляли настільки мало, що не могли покрити толком витрати. Поголів'я худоби зменшувалося.

В кінці 90-х був пік виробництва спредів з олій і домішків справжнього масла (його робили в невеликій кількості як запас сировини на зиму). Поголів'я худоби зменшувалося.

З +/-2015 -го завод зачинений.

В ближчих фермерських господарствах корів вже не видно. В населення поголів'я зменшилось в +/- 10 разів. В кожному магазині є масло.

30 минут назад, yu1986ra сказал:

Наша перспектива 

Тільки потрібно замінити слово "молокозавода" на "експортера'

31 минуту назад, yu1986ra сказал:

Я живу біля  експортера (вже не працюючого).

І далі по тексту

10 часов назад, asot сказал:

В мене батько працював на молокозаводі. В мене немає мети Вас в чомусь переконати. Я висловив свою думку. Як ви розумієте цю інформацію це ваша особиста справа. Якщо молочних продуктів продають більше ніж можуть дати корови то розумна людина зробить елементарні висновки без будь-яких додаткових запитань. А якщо крім цього набрати в пошуку слова трансжири, пальмова олія то там буде показано як з пальмової олії виробляють масло, сир, творог, сметану і молоко. І це не просто більш дешевий замінник а так звані трансжири які шкідливі для організму.

7 часов назад, Александр К. сказал:

знаю не з чуток різниця тільки в пропорціях... 

Скажу вам як працівник молочного заводу,що молоко із молока,просто часом дивуюсь ,коли людина не знаючи рівняе все під копірку не розібравшись ,е у нашій країні достойні продукти ,як харчові так і електро ,тільки ціна вища на фоні китая .

1 минуту назад, asot сказал:

Скажу вам як працівник молочного заводу,що молоко із молока,просто часом дивуюсь ,коли людина не знаючи рівняе все під копірку не розібравшись ,е у нашій країні достойні продукти ,як харчові так і електро ,тільки ціна вища на фоні китая .

Я трошки не про то... молоко із молока добре як працівник будь ласка розвійте міф тут в темі розпишіть коротко весь цикл... типу прйняли встановили реальну жирність і так далі... будемо Вам вдячні...

8 часов назад, yu1986ra сказал:

В населення поголів'я зменшилось в +/- 10 разів

В населення років 15 не бере завод ,бо багато хто херачив всьо шо міг ,шоб добавити води і вийти на жирність 

Все фермерські хазяйства 

2 минуты назад, Александр К. сказал:

розпишіть коротко весь цикл... типу прйняли встановили реальну жирність і так далі... будемо Вам вдячні...

Все просто ,на фермі прийняли по щетчику охолоджене - далі на завод - лабораторія - прийомка- викачка в 100кубові емності - далі сепарація до заданої жирності ( наприклад 2.5%)- далі теплова обробка "стерилізація" завдяки якій воно може хоч рік стояти в асептично герметичній упаковці ,після стерилізації йде на розлив у пакети !Лабораторія веде контроль під час усього процесу ,прийомки,розливу і навіть готової продукції на складі 

Нічого секретного тут не мае стандартна схема виробництва ,яка працюе мабудь на усіх підприемствах такого типу

25 минут назад, asot сказал:

Все просто ,на фермі прийняли по щетчику охолоджене - далі на завод - лабораторія - прийомка- викачка в 100кубові емності - далі сепарація до заданої жирності ( наприклад 2.5%)- далі теплова обробка "стерилізація" завдяки якій воно може хоч рік стояти в асептично герметичній упаковці ,після стерилізації йде на розлив у пакети !Лабораторія веде контроль під час усього процесу ,прийомки,розливу і навіть готової продукції на складі 

Нічого секретного тут не мае стандартна схема виробництва ,яка працюе мабудь на усіх підприемствах такого типу

Добре перйдемо далі а коли роблять сири теж все натур продукт... і тільки з молока?

24 хвилини тому, asot сказав:

Схожий процес був і в нас, тільки основа сировини від населення і пастеризація. Мене лякає молоко що може рік стояти. Вживаю тільки домашнє.

Я не проти дешевих замінників. Головне щоб було відповідне маркування.

Да і друге питання може росповісте тоді що таке нормолізоване та востановлене молоко?

29 минут назад, asot сказал:

1 минуту назад, Александр К. сказал:

Да і друге питання може росповісте тоді що таке нормолізоване та востановлене молоко?

1 ше - шоб ви зрозуміли "нормалізоване" це сепаратором відібраний певний жир - тобто заходить на прийомку 3.6-4 - а сепаратором відбирають решту шоб було 2.5 чи 3.2 % ,чи 1% ,чи 0.5

2ге це наприклад набрали води  ,бахнули туди сухого молока і добавили вершків шоб зробити тих самих 2.5 чи інш % 

7 минут назад, yu1986ra сказал:

пастеризація

85° е і таке в продажі ,але там термін зберігання менший ,і якщо пастеризоване то треба брати свіжішою датою ,бо прикінцеві може бути уже не то))

9 минут назад, yu1986ra сказал:

Мене лякає молоко що може рік стояти.

Ну це стерилізоване 

11 минут назад, Александр К. сказал:

Добре перйдемо далі а коли роблять сири теж все натур продукт... і тільки з молока?

Е шо сир заводи беруть у нас знежирене молоко ,з нього по моему і робиться сир 

• ромео changed the title to Все про молоко
1 час назад, asot сказал:

1 ше - шоб ви зрозуміли "нормалізоване" це сепаратором відібраний певний жир - тобто заходить на прийомку 3.6-4 - а сепаратором відбирають решту шоб було 2.5 чи 3.2 % ,чи 1% ,чи 0.5

2ге це наприклад набрали води  ,бахнули туди сухого молока і добавили вершків шоб зробити тих самих 2.5 чи інш % 

1-ше є випадки коли відібрали а є коли добавили питання що тоді додають може підкажете... 

2-ге це теж залишається натуральним молоком по вашій версії?

Третє яке молоко горкне замість того щоб скиснути 

Пастерелізоване

Нормалізоване 

Чи то востановлене

?

1 час назад, asot сказал:

Е шо сир заводи беруть у нас знежирене молоко ,з нього по моему і робиться сир 

А не підкажете який процент жиру у знежириного молока? І яке молоко має їти на сир... Ви типу сир не робите тільки молоко?

24 минуты назад, Александр К. сказал:

який процент жиру у знежириного молока?

Кажись 001-5 одна юшка біла)

24 минуты назад, Александр К. сказал:

Ви типу сир не робите тільки молоко?

Молоко,кефір,сметана ,йогурти густі без наповнювачів

32 минуты назад, Александр К. сказал:

2-ге це теж залишається натуральним молоком по вашій версії?

По суті то то молоко ,якщо все в купу зібрати ,але все одно то уже не то ,але відновленням ми не займаемся 

33 минуты назад, Александр К. сказал:

1-ше є випадки коли відібрали а є коли добавили питання що тоді додають може підкажете..

Принцип роботи сепаратора - розділяе повністю молоко на знежирене молоко і вершки - потім по задані програмі - в це знежирене молоко дозатор додае певну кількість цих же відібраних вершків ,а надлишок скидае у окремий танк ,отак виходить нормалізоване молоко ,все відбуваеться в установкі моментально - на вході ми розділили на вершки і знежирене ,а на виході з установки маемо молоко з заданим нам жиром 3.2 ,2.5 ,чи який задасте 

5 минут назад, asot сказал:

Кажись 001-5 одна юшка біла)

Цікаво Ви відповідаєте на питання... Тільки на ті що зручні...

я у Вас спитав чи знаєте Ви який процент жирності має бути у молока щоб зробити сир... 

Та 2-ге питання яке молоко горкне а не кисне...

7 минут назад, asot сказал:

У нас в області є такий виробник Агромол зветься мені особисто дуже подобається за то що намагається як найближче бути до натурального...

33 минуты назад, Александр К. сказал:

І яке молоко має їти на сир

Чесно не цікавився ,але сир заводи беруть тільки знежирене ,які в них там процеси не цікавився

Только что, Александр К. сказал:

я у Вас спитав чи знаєте Ви який процент жирності має бути у молока щоб зробити сир.

Ну сир не робимо ,тож я не знаю 

1 минуту назад, Александр К. сказал:

Та 2-ге питання яке молоко горкне а не кисне...

Та все зкисне тільки дати тепла і відкрити,я чесно  кажучи не зустрічав ,що згіркло замість скисло .Гірким можна зробити,якщо спалити його на стерилізаторі шоб аж чути було жареним

6 минут назад, Александр К. сказал:

У нас в області є такий виробник Агромол

Так я ж і кажу ,шо е в країні нормальні виробники ,тільки не всі то розуміють 

1 минуту назад, asot сказал:

Чесно не цікавився ,але сир заводи беруть тільки знежирене ,які в них там процеси не цікавився

То я Вам розповім від 3.5% жира... але ж нонсенс чомусь беруть знежирене... Якщо треба можу розповісти як отримують високу жирність для сиру... теж саме відбувається і з молоком можу припустити що не на кожному заводі але ж....

Це і є причина чому молоко в пакеті не кисне а горкне тому що жирність молока отримана за рахунок жирів рослинного походження..  

але то секрет...:al:

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...