Александр К. Опубликовано 28 декабря, 2023 Share Опубликовано 28 декабря, 2023 1 минуту назад, asot сказал: Так я ж і кажу ,шо е в країні нормальні виробники ,тільки не всі то розуміють Я не казав що всі прям одну бадягу л'ють... просто Ви створюєте завод де робите норм продукцію який барига копіює Ваш завод та починає бадяжить... його товар дешевший за Ваш а народ бере то що дешевше що будете робити бадяжити або закривати? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
asot Опубликовано 28 декабря, 2023 Share Опубликовано 28 декабря, 2023 3 минуты назад, Александр К. сказал: Це і є причина чому молоко в пакеті не кисне а горкне тому що жирність молока отримана за рахунок жирів рослинного походження.. Я цього не знав ,бо таким не займаемось ,я не технолог і усіх цих муток не знаю. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
asot Опубликовано 28 декабря, 2023 Share Опубликовано 28 декабря, 2023 1 минуту назад, Александр К. сказал: ... його товар дешевший за Ваш а народ бере то що дешевше що будете робити бадяжити або закривати? Тут як і з медом у вас може по 200за л ,а у нас по 100 не беруть ,і там і тут мед Я в це не заглублявся ,бо мені не особо як там воно ,хоча по суті це ринок і шо хоч може бути ,всякий бренд шо техніки шо будь чого хоче здешевити для того щоб триматись на плаву ,у нас остані 2 роки це відбулось за рахунок автоматизації Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Александр К. Опубликовано 28 декабря, 2023 Share Опубликовано 28 декабря, 2023 7 минут назад, asot сказал: Я цього не знав ,бо таким не займаемось ,я не технолог і усіх цих муток не знаю. Я технолог харчування просто троешнік.. на молчке не працював працював ресторанний та півний напрямок...та і останні 10 років не працюю в общепіті.... так ото хто що розповість з колишніх одногрупників... якщо чесно через всі ці бадяги і пішов щоб не бадяжити... колись в прикол робив ікру красну дома на кухні треба альгінат натрію та локтат кальцію рибний бульон барвник харчовий. ( і консервант бажано) 4 минуты назад, asot сказал: Тут як і з медом у вас може по 200за л ,а у нас по 100 не беруть ,і там і тут мед Я в це не заглублявся ,бо мені не особо як там воно ,хоча по суті це ринок і шо хоч може бути ,всякий бренд шо техніки шо будь чого хоче здешевити для того щоб триматись на плаву ,у нас остані 2 роки це відбулось за рахунок автоматизації Ваше підприємство вже в путі .... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
asot Опубликовано 28 декабря, 2023 Share Опубликовано 28 декабря, 2023 Ну я вам відповів то шо е ,може ви хотіли на чомусь мене тіпа підловити ,але мені шо з того,я шо власник...поки все влаштовуе працюю ,перестане - буду міняти роботу Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
asot Опубликовано 28 декабря, 2023 Share Опубликовано 28 декабря, 2023 25 минут назад, Александр К. сказал: Ваше підприємство вже в путі ... Цього не знаю ні я, ні ви Поки що це вирішують автоматизаціею ( не в ущерб якості),далі поживем побачим 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Александр К. Опубликовано 29 декабря, 2023 Share Опубликовано 29 декабря, 2023 14 часов назад, asot сказал: Ну я вам відповів то шо е ,може ви хотіли на чомусь мене тіпа підловити ,але мені шо з того,я шо власник...поки все влаштовуе працюю ,перестане - буду міняти роботу Не було целі когось ловити то більше діалог просто на тему молока.. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.