Перейти к содержанию

Все про молоко

Рекомендуемые сообщения

1 минуту назад, asot сказал:

Так я ж і кажу ,шо е в країні нормальні виробники ,тільки не всі то розуміють 

Я не казав що всі прям одну бадягу л'ють... просто Ви створюєте завод де робите норм продукцію який барига копіює Ваш завод та починає бадяжить... його товар дешевший за Ваш а народ бере то що дешевше що будете робити бадяжити або закривати?

3 минуты назад, Александр К. сказал:

Це і є причина чому молоко в пакеті не кисне а горкне тому що жирність молока отримана за рахунок жирів рослинного походження..  

Я цього не знав  ,бо таким не займаемось ,я не технолог і усіх цих муток не знаю.

1 минуту назад, Александр К. сказал:

... його товар дешевший за Ваш а народ бере то що дешевше що будете робити бадяжити або закривати?

Тут як і з медом у вас може по 200за л ,а у нас по 100 не беруть ,і там і тут мед 

Я в це не заглублявся ,бо мені не особо як там воно ,хоча по суті це ринок і шо хоч може бути ,всякий бренд шо техніки шо будь чого хоче здешевити для того щоб триматись на плаву ,у нас остані 2 роки це відбулось за рахунок автоматизації 

7 минут назад, asot сказал:

Я цього не знав  ,бо таким не займаемось ,я не технолог і усіх цих муток не знаю.

Я технолог харчування просто троешнік.. на молчке не працював працював ресторанний та півний напрямок...та і останні 10 років не працюю в общепіті.... так ото хто що розповість з колишніх одногрупників... якщо чесно через всі ці бадяги і пішов щоб не бадяжити... колись в прикол робив ікру красну дома на кухні треба альгінат натрію та локтат кальцію рибний бульон барвник харчовий. ( і консервант бажано)

4 минуты назад, asot сказал:

Тут як і з медом у вас може по 200за л ,а у нас по 100 не беруть ,і там і тут мед 

Я в це не заглублявся ,бо мені не особо як там воно ,хоча по суті це ринок і шо хоч може бути ,всякий бренд шо техніки шо будь чого хоче здешевити для того щоб триматись на плаву ,у нас остані 2 роки це відбулось за рахунок автоматизації 

Ваше підприємство вже в путі .... 

Ну я вам відповів то шо е ,може ви хотіли на чомусь мене тіпа підловити ,але мені шо з того,я шо власник...поки все влаштовуе працюю ,перестане - буду міняти роботу

25 минут назад, Александр К. сказал:

Ваше підприємство вже в путі ...

Цього не знаю ні я, ні ви 

Поки що це вирішують автоматизаціею ( не в ущерб якості),далі поживем побачим

14 часов назад, asot сказал:

Ну я вам відповів то шо е ,може ви хотіли на чомусь мене тіпа підловити ,але мені шо з того,я шо власник...поки все влаштовуе працюю ,перестане - буду міняти роботу

Не було целі когось ловити то більше діалог просто на тему молока..

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...