Перейти к содержанию

Куплю плодных маток

Рекомендуемые сообщения

8 часов назад, miro сказал:

, бакфаст має бути сірим, і гризти як............бджола,

Я ж и пишу, абсолютно серый бакфаст , прежде чем жальнуть грызёт предупреждая! :-)

8 часов назад, miro сказал:

но,но я то все контролюю, всякі там

егеж.

Плохо контролируете, если карпатка полным ходом отправляется в ареал обитания УБ;)

8 часов назад, Deka777 сказал:

Игорек, растем)))

Тут да, ну а в остальном ты в курсе!

11 час назад, Yaroslav сказал:

Взнав недавно, що Бакфаст є і сірий. Ну ваш  Бакфаст на Бухті це особливий:umora:Вже розширювали своїх, чи консерватизм бере гору?

там того "сірого" три сімї ("2 зальотні", я попереджав!), Ви запамятали на довго, розумію, чому не кажете за карніку де мер чуть пасічником не став:)

будуючи в собі визначені речі, це не означає, що все інше не підходить,це говорить про те,що свого часу в певних речах вже отриманий досвід,не спішити не завжди означає відставати, відставати означає поспішив:)

3 часа назад, кузмич сказал:

Я ж и пишу, абсолютно серый бакфаст , прежде чем жальнуть грызёт предупреждая! :-)

Плохо контролируете, если карпатка полным ходом отправляется в ареал обитания УБ;)

рано, чи пізно ми то на чисту воду виведем:umora:

В 13 березня 2016 р.в20:40, Саша@ сказал:

На таку  щоб носылы не мед а пшеныцю и кукурудзу:umora:

Да в минулому був соняшник кругом посіяний як ніколи ,а в цьому  році дійсно пшеницю :umora::umora::umora: прийдеться носити ще з осінні це замінив як по соняху кругом пшеничку сіяли 

Уважаемые пчеловоды!

Кто может продать хороших маток УС или Карпатки?

Заархивировано

Эта тема находится в архиве и закрыта для дальнейших ответов.

• Создать...