Jump to content

Ваша пасіка є на Фейсбуці?

Pansky
 Share

Пасіка на facebook  

30 members have voted

1. 1. Пасіка на facebook

• Маю
    • Не маю
    • Думаю над цим
    • А для чого воно мені?

Recommended Posts

Дуже багато іноземців мають сторінки пасіки на Фейсбуці, чи маєте Ви сторінку пасіки на Фейсбуці?

• Like 1

2 минуты назад, Pansky сказал:

Дуже багато іноземців мають сторінки пасіки на Фейсбуці, чи маєте Ви сторінку пасіки на Фейсбуці?

Думаю над таким вариантом, но как-то не чего пока выставлять. Лежаки свои старые хоть и красиво разукрашенные :hmm:, да костюмчик надо приличный а та старые джинсы и все замурзанное  прополисом :dntknw:, всему свое время, признаться меня маиого там нет пока.

А вот если дадите ссылку примеров таких евро пасек в фейсбуке будет :ay:, надо знать на что ориентироваться. 

• Like 3

2 минуты назад, aleksanderche сказал:

Думаю над таким вариантом, но как-то не чего пока выставлять. Лежаки свои старые хоть и красиво разукрашенные :hmm:, да костюмчик надо приличный а та старые джинсы и все замурзанное  прополисом :dntknw:, всему свое время, признаться меня маиого там нет пока.

А вот если дадите ссылку примеров таких евро пасек в фейсбуке будет :ay:, надо знать на что ориентироваться. 

іноземці над "який вигляд я маю" взагалі не "параться"! 

https://www.facebook.com/pasiekamellifera/

• Like 1

В одноклассниках.

1 минуту назад, Maxim сказал:

В одноклассниках.

По известным причинам не захожу на такие ресурсы, еще куда не шло в контакте. 

Дайте ссылки у кого есть интересно как оформлены такие пасеки в соц. сетях. 

• Like 6

5 минут назад, Pansky сказал:

іноземці над "який вигляд я маю" взагалі не "параться"! 

https://www.facebook.com/pasiekamellifera/

навідь коли ідуть до ресторану,не кажучи вже про кафе або якийсь інший заклад.

4 минуты назад, aleksanderche сказал:

По известным причинам не захожу на такие ресурсы, еще куда не шло в контакте. 

Дайте ссылки у кого есть интересно как оформлены такие пасеки в соц. сетях. 

У меня просто страницы Вк и в Ок с фото пасеки, а Вы, наверное, имеете ввиду группы. Создал в Ок страницу в рекламных целях, так как там сидят более старшие люди, а они основной мой клиент в розницу. Ссылки на соц сети, наверное нельзя кидать.

• Like 1

11 минуту назад, Черкасець сказал:

навідь коли ідуть до ресторану,не кажучи вже про кафе або якийсь інший заклад.

И это правильно!

• Like 2

2 минуты назад, pr1zZ сказал:

И это правильно!

не заперечую,тільки не про відео для церкви це занадто:IMHO:

4 минуты назад, Черкасець сказал:

не заперечую,тільки не про відео для церкви це занадто:IMHO:

Перед Богом все равны.

28 минуты назад, aleksanderche сказал:

Може групу на фейсбуці створити, користувачів ТочокУ, тоже б було не пагано, для прикладу я як користувач ФБ, можу бачити повідомлення в даній групі і перейти щоб подивитись, коментувати поставити лайк, ретпостити продукцію чи інше, тим більше в групу можна запрошувати різних людей, а підпишуться ті хто забажає прийти на пропозицію, аматори початківці почерпнуть щось корисне, ідея відносно ФБ не погана, а добра.

• Like 2

я бджоли і фейсбук, а тут вже про все насвіті.:hunter:

17 минуту назад, pr1zZ сказал:

И это правильно!

Да то розыгрыш, а я поверил но все равно красиво. 

значить треба створювати групу на ФБ, як назвем? коли створюєм? я примкну!

21 минуты назад, miro сказал:

значить треба створювати групу на ФБ, як назвем? коли створюєм? я примкну!

створити то не проблема. як назвемо так і попливемо - вносимо пропозиції!

31 минуты назад, miro сказал:

значить треба створювати групу на ФБ,

А для чого??? Люди створюють такі групи щоб спілкуватись і там набагато менші можливості для спілкування ніж на форумі. Тому такі групи не матимуть преспективи

Свою сторінку можна мати тільки для того щоб рекламувати свій продукт як бджоляра:IMHO:

• Like 5

1 час назад, miro сказал:

Може групу на фейсбуці створити, користувачів ТочокУ

Є така думка. Але поки руки не доходять. Але якщо вже почали про це говорити, то, можливо, швидше дійдуть. :) 

43 минуты назад, Бджолопотам сказал:

А для чого???

Наприклад, коли форум недоступний тимчасово по технічній причині - можна там інформувати про проблеми, можна перепощувати цікаві пости та записи з блогів. Багато чого можна. :IMHO:

• Like 2

6 минут назад, Sanich сказал:

Наприклад, коли форум недоступний 

Коли форум недоступний треба вирішувати проблеми доступу а не створювати запасний майданчик:IMHO:

• Like 1

44 минуты назад, Бджолопотам сказал:

А для чого??? Люди створюють такі групи щоб спілкуватись і там набагато менші можливості для спілкування ніж на форумі. Тому такі групи не матимуть преспективи

Свою сторінку можна мати тільки для того щоб рекламувати свій продукт як бджоляра:IMHO:

@Бджолопотам ви можете на ФБ мати: власну сторінку, сторінку вашої організації - пасіки, а також створювати і свтупати в різні клуби за інтересами.

Я взагалі і в цілому цікавився ЦИ МАЄТЕ ВИ СТОРІНКУ ПАСІКИ В ФБ - де якраз і потрібно рекламувати свою продукцію.:IMHO:

• Like 2

48 минуты назад, Pansky сказал:
Только что, Sanich сказал:

Є така думка. Але поки руки не доходять. Але якщо вже почали про це говорити, то, можливо, швидше дійдуть. :) 

створити то не проблема. як назвемо так і попливемо - вносимо пропозиції!

альо тут адміни ситуацію контрол ..........., і тут мене саме Sanich обірвав на пів цитати, вам адмінам прапор в руки, а щоб легше було шукатись пропоную майже ту ж назву "Точок".

• Like 2

5 минут назад, Бджолопотам сказал:

Коли форум недоступний треба вирішувати проблеми доступу а не створювати запасний майданчик:IMHO:

Дякую, кеп! ;):az:

• Like 1

але хто б що не говорив , демократія на ТОЧОКУ все таки є, а то я раньше думав також подати таку пропозицію, але думаю забанять...........,чуть не сказав хто і як

1 минуту назад, miro сказал:

але хто б що не говорив , демократія на ТОЧОКУ все таки є, а то я раньше думав також подати таку пропозицію, але думаю забанять...........,чуть не сказав хто і як

я в доброму смислі слова

6 минут назад, Бджолопотам сказал:

Справа не тільки в доступі! я за останню неділю поспілкувався з багатьма матководами з Европи, в більшості вони є на ФБ, є їх пасіки, є їх клуби неодноразово запитували чи є у нас в ФБ (у нас - мається на увазі бджолярі України) інформація в ФБ. ФБ це велика площадка.

• Like 3

9 часов назад, Pansky сказал:

ФБ це велика площадка.

Для реклами, для популяризації власної продукції. Тобто це стосується окремих власників пасік (які випускають певну продукцію, або під певною власною маркою) чи матководів і т.д.