-gorm Опубликовано 26 мая, 2009 Share Опубликовано 26 мая, 2009 им головы режут ножницами - по несколько штук в руку и секир - башка Палачи, вам бы в фильмах ужасов сниматься типа"Поворот не туда" или "Резня бензопилой". Я вот за свою жизнь ни одной курици не убил, хотя и охотник, а здесь такое маленькоъ существо да еще ножницами Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
-gorm Опубликовано 26 мая, 2009 Share Опубликовано 26 мая, 2009 ПОтому их теперь в диком виде и не встретишь. Ошибочное мнение. Пчелы преспокойн и без нашей помощи живут. Я много видел примерой в доказательсьво этого Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gri Опубликовано 26 мая, 2009 Share Опубликовано 26 мая, 2009 В наших краях после двух лет - пустое гнездо. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
аматор Опубликовано 27 мая, 2009 Share Опубликовано 27 мая, 2009 вот за свою жизнь ни одной курици не убил, хотя и охотник, а здесь такое маленькоъ существо да еще ножницами ? Наверное ФОТОохотник? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
igl Опубликовано 12 августа, 2014 Share Опубликовано 12 августа, 2014 Обожаю перепелиные яйца, они очень полезны, особенно для тех кто набирает массу. Велик и могуч....Сижу вот и думаю,для кого полезны яйца?То-ли для бодибилдеров и борцов с дистрофией,то-ли для набирающих массу и пытающихся похудеть толстяков Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
skif Опубликовано 3 февраля, 2016 Share Опубликовано 3 февраля, 2016 треба піднімати тему. Планую розвести перепілок на весну. Поділіться фото кліток якщо хтось має. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
skif Опубликовано 3 февраля, 2016 Share Опубликовано 3 февраля, 2016 і ще одне, для молодняка (висиджування) потрібно окремі клітки чи як? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рой Опубликовано 3 февраля, 2016 Share Опубликовано 3 февраля, 2016 і ще одне, для молодняка (висиджування) потрібно окремі клітки чи як? Да, отдельные называются брудер..в интернете куча тематических сайтов. Я в свое время перелопатил много.Сейчас держу три клетки по 20 штук.Ничего сложного нет. Отправлено с моего GT-S6102 через Tapatalk 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
pikachu Опубликовано 19 февраля, 2019 Share Опубликовано 19 февраля, 2019 Перепела прикольні пташки, але для їх вирощування потрібний досвід Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 января Share Опубликовано 19 января 1 минуту назад, yu1986ra сказал: В мене нові гості на пасіці. Не встиг від зайців відгавкатись (ходить тепер по периметру огорожі), так під вуликами поселились 5-7 перепілок. Не знаю чи турбують вони бджіл, але гребуться вони добряче. Оце за пару днів за огорожею натоптали Потім їх хтось злякав і вони вирішили поселитись під вуликами. В шарі снігу роблять нори. Жерти хотять . Шукайте в ютубі простеньку ловушку на перепілок і до роботи , мясце там смачне 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 января Share Опубликовано 19 января 13 хвилин тому, Bee.P сказав: Жерти хотять . Шукайте в ютубі простеньку ловушку на перепілок і до роботи , мясце там смачне В мене колись домашніх пару сотень було. Щось я в тих горобцях смаку не вловив, одні кості. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олексій Кременчук Опубликовано 19 января Share Опубликовано 19 января 33 хвилини тому, yu1986ra сказав: В мене нові гості на пасіці. Не встиг від зайців відгавкатись (ходить тепер по периметру огорожі), так під вуликами поселились 5-7 перепілок. То куріпки. Дикі перепілки в нас не зимують, вони перелітні. 4 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 января Share Опубликовано 19 января 1 годину тому, Олексій Кременчук сказав: То куріпки. Дикі перепілки в нас не зимують, вони перелітні. Так як я не орнітолог, то міг собі все життя дозволяти думати, що то одне і теж 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олексій Кременчук Опубликовано 19 января Share Опубликовано 19 января 4 години тому, yu1986ra сказав: В мене колись домашніх пару сотень було. Щось я в тих горобцях смаку не вловив, одні кості. Або погано годували, або не та порода. Теж колись тримав перепелів, бувало до двох тисяч, і не дрібних, яєчних, а м'ясних, тих що по 300-400 грам. От ті були смачні. Але є ньюанс, перепелячий послід дуже поживний, і в ньому дуже гарно розводилася черва звичайної хатньої мухи. Мух на подвір'ї було мабуть більше аніж зараз бджіл. Сусіди були у захваті, скарги у сільраду підписувалися цілими вулицями. Що я тим мухам тільки не робив. Труїв дихлофосом. Палив їх газовим пальником на теплих стінах будівель, де вони збиралися увечері погрітися, смалену мушву потім згрібав совком. Закапував послід у ями, він починав "горіти", мух стало трохи менше, але ядучого смороду набагато більше, сусіди сказали що хай краще будуть мухи, від них хоч у хаті можна сховатися. Потім почав сипати послід на город і фрезерувати мотоблоком, холодна земля трохи загальмувала розвиток черви але потім пригріло сонечко... Грунт заворушився... Молоді мухи, розпихуючи грудки ліктями, з матюками лізли догори... Горобці і шпаки майже втратили здатність літати, пішки ходили по городу, набирали повен дзьоб мушви і несли до гнізд. Врятували кури. Відгородив шматок городу з мухами сіткою, і посадив туди 80 курок, спочатку було 40, але вони не справлялися. Кури були з птахофабрики, старі, лисі, вже спрацьовані, але на свіженьких білкових харчах вони швидко оклигали і як почали нестися... Яйця не влізали у стандартний лоток! Складав через одне, у шахматному порядку. Так тримав декілька років, поки не зірвав алергію на пил з перепелячого пір'я , за цей час ту ділянку городу підживив так, що там ще два роки після перепелів навіть бур'ян не ріс, згорав від надлишку азоту. 2 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 20 января Share Опубликовано 20 января Як цікаво люди живуть. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 20 января Share Опубликовано 20 января 9 годин тому, Олексій Кременчук сказав: Або погано годували, або не та порода. Теж колись тримав перепелів, бувало до двох тисяч, і не дрібних, яєчних, а м'ясних, тих що по 300-400 грам. От ті були смачні. Але є ньюанс, перепелячий послід дуже поживний, і в ньому дуже гарно розводилася черва звичайної хатньої мухи. Мух на подвір'ї було мабуть більше аніж зараз бджіл. Сусіди були у захваті, скарги у сільраду підписувалися цілими вулицями. Що я тим мухам тільки не робив. Труїв дихлофосом. Палив їх газовим пальником на теплих стінах будівель, де вони збиралися увечері погрітися, смалену мушву потім згрібав совком. Закапував послід у ями, він починав "горіти", мух стало трохи менше, але ядучого смороду набагато більше, сусіди сказали що хай краще будуть мухи, від них хоч у хаті можна сховатися. Потім почав сипати послід на город і фрезерувати мотоблоком, холодна земля трохи загальмувала розвиток черви але потім пригріло сонечко... Грунт заворушився... Молоді мухи, розпихуючи грудки ліктями, з матюками лізли догори... Горобці і шпаки майже втратили здатність літати, пішки ходили по городу, набирали повен дзьоб мушви і несли до гнізд. Врятували кури. Відгородив шматок городу з мухами сіткою, і посадив туди 80 курок, спочатку було 40, але вони не справлялися. Кури були з птахофабрики, старі, лисі, вже спрацьовані, але на свіженьких білкових харчах вони швидко оклигали і як почали нестися... Яйця не влізали у стандартний лоток! Складав через одне, у шахматному порядку. Так тримав декілька років, поки не зірвав алергію на пил з перепелячого пір'я , за цей час ту ділянку городу підживив так, що там ще два роки після перепелів навіть бур'ян не ріс, згорав від надлишку азоту. Це все дуже цікаво, але коли сусіди пишуть скарги це не норм. Мене в тих перепілках найбільш убивав ''запах'' біля кліток. Тоді модні були перепелині яйця, але на піку їх часто не вдавалось продати. Часто просто жарив на ряду з курячими (нічим вони не відрізняються), тільки їх треба штук 20 вибити щоб наїстись. Ви на тих перепілках заробляли більш як з пасіки? Тепер ваші сусіди жаліються на пасіку? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олексій Кременчук Опубликовано 20 января Share Опубликовано 20 января 5 годин тому, yu1986ra сказав: Це все дуже цікаво, але коли сусіди пишуть скарги це не норм. Тепер ваші сусіди жаліються на пасіку? Я там був не місцевий а "понаїхавший", тому кожен вважав за потрібне спробувати вилізти на голову, пасіку спокійно тримати не дали б це точно, але не встигли, за місяць до пасіки переїхав у інше місце. 6 годин тому, yu1986ra сказав: Ви на тих перепілках заробляли більш як з пасіки? Точно порівняти не можу, бо пасіка і перепілки трималися у різні періоди часу. На життя вистачало. З пасікою легше, бо з перепілками потрібно працювати кожен день увесь рік, без вихідних. Ще вони дуже залежні від електроенергії - освітлення, вентиляція, підігрів молодняку, інкубатори. Дві-три години без електропостачання це вже суттеві збитки. Зпаяв собі сигналізацію, яка при відключенні світла дзвонила мені на телефон. Отримуєш такий дзвінок - кидай всі справи і швидко додому заводити генератори. А, ще всю продукцію потрібно встигнути продати поки вона свіжа, а як не встиг то їсиш сам. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 20 января Share Опубликовано 20 января 25 минут назад, Олексій Кременчук сказал: тому кожен вважав за потрібне спробувати вилізти на голову, пасіку спокійно тримати не дали б це точно Хворих на голову в Україні хоч греблю гати . . Тому так і живем, доживаєм. За працелюбність повага Вам !!! 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 20 января Share Опубликовано 20 января 6 хвилин тому, Bee.P сказав: Хворих на голову в Україні хоч греблю гати . . Тому так і живем, доживаєм. За працелюбність повага Вам !!! Перепелині аромати, то вам не пахучий бакхфаст. Сусідів зрозуміти можна. 37 хвилин тому, Олексій Кременчук сказав: Я там був не місцевий а "понаїхавший", тому кожен вважав за потрібне спробувати вилізти на голову, пасіку спокійно тримати не дали б це точно, але не встигли, за місяць до пасіки переїхав у інше місце. Точно порівняти не можу, бо пасіка і перепілки трималися у різні періоди часу. На життя вистачало. З пасікою легше, бо з перепілками потрібно працювати кожен день увесь рік, без вихідних. Ще вони дуже залежні від електроенергії - освітлення, вентиляція, підігрів молодняку, інкубатори. Дві-три години без електропостачання це вже суттеві збитки. Зпаяв собі сигналізацію, яка при відключенні світла дзвонила мені на телефон. Отримуєш такий дзвінок - кидай всі справи і швидко додому заводити генератори. А, ще всю продукцію потрібно встигнути продати поки вона свіжа, а як не встиг то їсиш сам. То з тих пір ви курятини не їсте? 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 20 января Share Опубликовано 20 января 8 минут назад, yu1986ra сказал: Сусідів зрозуміти можна. Життя таке що не кожен має стартовий капітал для малого бізнесу , впевнений що з часом йому не було б фінансово важко перенести свою " птахофабрику " в інше місце. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олексій Кременчук Опубликовано 20 января Share Опубликовано 20 января 47 хвилин тому, Bee.P сказав: За працелюбність повага Вам !!! Дякую! А ще були 200 кущів прикопного винограду і гектар малини... Молодий був, дурний. 47 хвилин тому, yu1986ra сказав: То з тих пір ви курятини не їсте? І яйця теж 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.