Jump to content

Улей из сендвич панели 24 мм

Recommended Posts

16 минуту назад, Два капитана сказал:

Зломався мый сианок саморобний. Згорів підшипник. це друга поломка. не витримує двигун роторний. Треба шукати іншого двигуна чи станок

А что, подшипник поменять никак? И почему это он горит? У меня на самодельной циркулярке за 30 лет ещё ни один подшипник не сгорел, только смазку меняю и всё.

• Like 1

В стіл вмонтував ручну пилу Арсенал , вона в мене лежала без роботи. Але ця пила не може довго працювати. Торцонув доску і положив . А на станку я їі гоняв годинами. Корпус пластик. підшипник гріється і корпу плавить. йде зміщення. Я зрозумів що для довгої работи не те. не зню відкриється ссилка чи ні 

• Like 1

• 5 months later...

ось так виглядає мій сендвіч

IMG_1107.jpg

IMG_1099.jpg

IMG_1104.jpg

IMG_1103.jpg

• Like 5

• 3 months later...

Може комусь стане в нагоді    

• Like 9

• 10 months later...

обрый день

Как показал себя улей зимой и как проходит мёд экспертизу на хим компоненты?

• Like 1

В 12.09.2017 в 21:10, AntonUa сказал:

обрый день

В цьому році вперше качав мед взагалі. Сказати по єкспертизі нічого не можу не здавав, але думаю буде однє і теж що з вуликів полістирольних. Перезимували всі з сіткою. В одному вулику в зиму йшла ладошка бджоли так і вийшли з зими. Поки бачу тільки плюс. При кочівлі набагато легше мені ніж моїм сусідам. Влітку на сонці прямому теж все добре.

• Like 9

• 1 month later...

Тоже вот около года вынашивал идею об этом варианте изготовления ульев. Приятно был удевлен, что кто-то тоже думал над этим и начал этот путь. Но пока ищу немного дешевле материал тоже композитный сендвич. Надо просчитать себестоимость. 

• Like 1

В 24.01.2016 в 15:03, Два капитана сказал:

В стіл вмонтував ручну пилу Арсенал , вона в мене лежала без роботи. Але ця пила не може довго працювати. Торцонув доску і положив . А на станку я їі гоняв годинами. Корпус пластик. підшипник гріється і корпу плавить. йде зміщення. Я зрозумів що для довгої работи не те 

як видно з видно з відео торець двигуна закритий столом  чи є отвори на кожуху в торці, якщо є то вони закриті столом, що зменшує охолодження двигуна.:hi:

7 часов назад, Николай S сказал:

як видно з видно з відео торець двигуна закритий столом  чи є отвори на кожуху в торці, якщо є то вони закриті столом, що зменшує охолодження двигуна.:hi:

Доступ є. Але пила не розрахована на роботу 5-6 годині без зупинки, тому і поломки.  Прийшлося купити станом заводський.

В 12.09.2017 в 21:10, AntonUa сказал:

обрый день

Експертизу пройшов. Мед продав

• Like 3

В 15.09.2017 в 08:50, Два капитана сказав:

В цьому році вперше качав мед взагалі. Сказати по єкспертизі нічого не можу не здавав, але думаю буде однє і теж що з вуликів полістирольних. Перезимували всі з сіткою. В одному вулику в зиму йшла ладошка бджоли так і вийшли з зими. Поки бачу тільки плюс. При кочівлі набагато легше мені ніж моїм сусідам. Влітку на сонці прямому теж все добре.

Зимували у приміщенні?:hmm:

В 24.01.2016 в 14:36, Гурович сказав:

А что, подшипник поменять никак? И почему это он горит? У меня на самодельной циркулярке за 30 лет ещё ни один подшипник не сгорел, только смазку меняю и всё.

Справа, мабуть , у мастилі...:IMHO:

10 часов назад, ДобровоЛ сказал:

Зимували у приміщенні?:hmm:

Ні на дворі

• Like 1

10 часов назад, ДобровоЛ сказал:

Справа, мабуть , у мастилі...:IMHO:

Підшипшик просто стоїть у пластиковому корпусі. Місце посадки від температури пливе. Тому на цьому станку працюю коли не багато роботи, відрізати,зарплати саме те.

• Like 1

• 7 months later...

Как повел себя материал снаружи спустя это время? Никаких проблем пластик не создал? Трещины, отслоения?

• 1 month later...
В 04.06.2018 в 08:39, max-nik сказал:

Как повел себя материал снаружи спустя это время? Никаких проблем пластик не создал? Трещины, отслоения?

Вибачаюсь за затримку. Щоб автоматично побачити що до мене звертаються, краще робити ссилку.

Пластик зарекомендував себе чудово. Третій рік використовую і третій рік задоволений. Трещін нема взагалі, Кочую. В деяких місцях пластик трохи відійшов від вставної обвьязки, але зовсім як для мене не критично.   Легкість корпусів поражає моїх сусідів з якими кочую.

• Like 3

• 3 months later...
В 30.07.2018 в 16:09, Два капитана сказал:

Вибачаюсь за затримку. Щоб автоматично побачити що до мене звертаються, краще робити ссилку.

Пластик зарекомендував себе чудово. Третій рік використовую і третій рік задоволений. Трещін нема взагалі, Кочую. В деяких місцях пластик трохи відійшов від вставної обвьязки, але зовсім як для мене не критично.   Легкість корпусів поражає моїх сусідів з якими кочую.

а ви пробували обвязку з пластикового уголка чи профіля робити?

40 минут назад, MAPODEP сказал:

а ви пробували обвязку з пластикового уголка чи профіля робити?

ні не пробував. Мене більше влаштовує дерево.

• 1 month later...

Два капитана,

Яка ціна корпуса на піврамку? Можна в приват.

Замовлень на виготовлення поки що не приймаєте, чи на рік вперед вже розписано?

В 29.12.2018 в 21:32, Ласунчик сказал:

Два капитана,

Яка ціна корпуса на піврамку? Можна в приват.

Замовлень на виготовлення поки що не приймаєте, чи на рік вперед вже розписано?

Доброго часу. Замовлень не приймаю на цю зиму і на наступну також (вже далі будемо дивитись). Що стосується ціни на цей час даже не можу сказати. Я матеріал закупляв ще тої зими і зараз працюю ще їм, але продати наразі нічого не зможу. Якщо самі хочете собі зробити такі корпуси, то всі коордінати по покупці сендвича можу дати. Вибачаюсь Ваше повідомлення тільки побачив.

В 22.10.2017 в 01:21, Два капитана сказал:

Підшипшик просто стоїть у пластиковому корпусі. Місце посадки від температури пливе. Тому на цьому станку працюю коли не багато роботи, відрізати,зарплати саме те.

Вибачайте що лізу із порадами. Але знайомий під підшипник у пластиковому корпусі ставив фольгу із папіросних пачок - казав гріється значно менше. Але контролювати все одно треба.

1 час назад, Міхал-69 сказал:

Вибачайте що лізу із порадами. Але знайомий під підшипник у пластиковому корпусі ставив фольгу із папіросних пачок - казав гріється значно менше. Але контролювати все одно треба.

Дякую. На цей час це вже в минулому