Гурович Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 16 минуту назад, Два капитана сказал: Зломався мый сианок саморобний. Згорів підшипник. це друга поломка. не витримує двигун роторний. Треба шукати іншого двигуна чи станок А что, подшипник поменять никак? И почему это он горит? У меня на самодельной циркулярке за 30 лет ещё ни один подшипник не сгорел, только смазку меняю и всё. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Два капитана Posted January 24, 2016 Author Share Posted January 24, 2016 В стіл вмонтував ручну пилу Арсенал , вона в мене лежала без роботи. Але ця пила не може довго працювати. Торцонув доску і положив . А на станку я їі гоняв годинами. Корпус пластик. підшипник гріється і корпу плавить. йде зміщення. Я зрозумів що для довгої работи не те. не зню відкриється ссилка чи ні 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Два капитана Posted July 18, 2016 Author Share Posted July 18, 2016 ось так виглядає мій сендвіч 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Два капитана Posted November 4, 2016 Author Share Posted November 4, 2016 Може комусь стане в нагоді 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AntonUa Posted September 12, 2017 Share Posted September 12, 2017 обрый день Как показал себя улей зимой и как проходит мёд экспертизу на хим компоненты? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Два капитана Posted September 15, 2017 Author Share Posted September 15, 2017 В 12.09.2017 в 21:10, AntonUa сказал: обрый день Как показал себя улей зимой и как проходит мёд экспертизу на хим компоненты? В цьому році вперше качав мед взагалі. Сказати по єкспертизі нічого не можу не здавав, але думаю буде однє і теж що з вуликів полістирольних. Перезимували всі з сіткою. В одному вулику в зиму йшла ладошка бджоли так і вийшли з зими. Поки бачу тільки плюс. При кочівлі набагато легше мені ніж моїм сусідам. Влітку на сонці прямому теж все добре. 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubis Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 Тоже вот около года вынашивал идею об этом варианте изготовления ульев. Приятно был удевлен, что кто-то тоже думал над этим и начал этот путь. Но пока ищу немного дешевле материал тоже композитный сендвич. Надо просчитать себестоимость. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Николай S Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 В 24.01.2016 в 15:03, Два капитана сказал: В стіл вмонтував ручну пилу Арсенал , вона в мене лежала без роботи. Але ця пила не може довго працювати. Торцонув доску і положив . А на станку я їі гоняв годинами. Корпус пластик. підшипник гріється і корпу плавить. йде зміщення. Я зрозумів що для довгої работи не те як видно з видно з відео торець двигуна закритий столом чи є отвори на кожуху в торці, якщо є то вони закриті столом, що зменшує охолодження двигуна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Два капитана Posted October 20, 2017 Author Share Posted October 20, 2017 7 часов назад, Николай S сказал: як видно з видно з відео торець двигуна закритий столом чи є отвори на кожуху в торці, якщо є то вони закриті столом, що зменшує охолодження двигуна. Доступ є. Але пила не розрахована на роботу 5-6 годині без зупинки, тому і поломки. Прийшлося купити станом заводський. В 12.09.2017 в 21:10, AntonUa сказал: обрый день Как показал себя улей зимой и как проходит мёд экспертизу на хим компоненты? Експертизу пройшов. Мед продав 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 В 15.09.2017 в 08:50, Два капитана сказав: В цьому році вперше качав мед взагалі. Сказати по єкспертизі нічого не можу не здавав, але думаю буде однє і теж що з вуликів полістирольних. Перезимували всі з сіткою. В одному вулику в зиму йшла ладошка бджоли так і вийшли з зими. Поки бачу тільки плюс. При кочівлі набагато легше мені ніж моїм сусідам. Влітку на сонці прямому теж все добре. Зимували у приміщенні? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 В 24.01.2016 в 14:36, Гурович сказав: А что, подшипник поменять никак? И почему это он горит? У меня на самодельной циркулярке за 30 лет ещё ни один подшипник не сгорел, только смазку меняю и всё. Справа, мабуть , у мастилі... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Два капитана Posted October 21, 2017 Author Share Posted October 21, 2017 10 часов назад, ДобровоЛ сказал: Зимували у приміщенні? Ні на дворі 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Два капитана Posted October 21, 2017 Author Share Posted October 21, 2017 10 часов назад, ДобровоЛ сказал: Справа, мабуть , у мастилі... Підшипшик просто стоїть у пластиковому корпусі. Місце посадки від температури пливе. Тому на цьому станку працюю коли не багато роботи, відрізати,зарплати саме те. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
max-nik Posted June 4, 2018 Share Posted June 4, 2018 Как повел себя материал снаружи спустя это время? Никаких проблем пластик не создал? Трещины, отслоения? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Два капитана Posted July 30, 2018 Author Share Posted July 30, 2018 В 04.06.2018 в 08:39, max-nik сказал: Как повел себя материал снаружи спустя это время? Никаких проблем пластик не создал? Трещины, отслоения? Вибачаюсь за затримку. Щоб автоматично побачити що до мене звертаються, краще робити ссилку. Пластик зарекомендував себе чудово. Третій рік використовую і третій рік задоволений. Трещін нема взагалі, Кочую. В деяких місцях пластик трохи відійшов від вставної обвьязки, але зовсім як для мене не критично. Легкість корпусів поражає моїх сусідів з якими кочую. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAPODEP Posted November 9, 2018 Share Posted November 9, 2018 В 30.07.2018 в 16:09, Два капитана сказал: Вибачаюсь за затримку. Щоб автоматично побачити що до мене звертаються, краще робити ссилку. Пластик зарекомендував себе чудово. Третій рік використовую і третій рік задоволений. Трещін нема взагалі, Кочую. В деяких місцях пластик трохи відійшов від вставної обвьязки, але зовсім як для мене не критично. Легкість корпусів поражає моїх сусідів з якими кочую. а ви пробували обвязку з пластикового уголка чи профіля робити? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Два капитана Posted November 9, 2018 Author Share Posted November 9, 2018 40 минут назад, MAPODEP сказал: а ви пробували обвязку з пластикового уголка чи профіля робити? ні не пробував. Мене більше влаштовує дерево. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ласунчик Posted December 29, 2018 Share Posted December 29, 2018 Два капитана, Яка ціна корпуса на піврамку? Можна в приват. Замовлень на виготовлення поки що не приймаєте, чи на рік вперед вже розписано? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Два капитана Posted January 3, 2019 Author Share Posted January 3, 2019 В 29.12.2018 в 21:32, Ласунчик сказал: Два капитана, Яка ціна корпуса на піврамку? Можна в приват. Замовлень на виготовлення поки що не приймаєте, чи на рік вперед вже розписано? Доброго часу. Замовлень не приймаю на цю зиму і на наступну також (вже далі будемо дивитись). Що стосується ціни на цей час даже не можу сказати. Я матеріал закупляв ще тої зими і зараз працюю ще їм, але продати наразі нічого не зможу. Якщо самі хочете собі зробити такі корпуси, то всі коордінати по покупці сендвича можу дати. Вибачаюсь Ваше повідомлення тільки побачив. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Міхал-69 Posted January 4, 2019 Share Posted January 4, 2019 В 22.10.2017 в 01:21, Два капитана сказал: Підшипшик просто стоїть у пластиковому корпусі. Місце посадки від температури пливе. Тому на цьому станку працюю коли не багато роботи, відрізати,зарплати саме те. Вибачайте що лізу із порадами. Але знайомий під підшипник у пластиковому корпусі ставив фольгу із папіросних пачок - казав гріється значно менше. Але контролювати все одно треба. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Два капитана Posted January 4, 2019 Author Share Posted January 4, 2019 1 час назад, Міхал-69 сказал: Вибачайте що лізу із порадами. Але знайомий під підшипник у пластиковому корпусі ставив фольгу із папіросних пачок - казав гріється значно менше. Але контролювати все одно треба. Дякую. На цей час це вже в минулому Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts