Jump to content

Стартер-Вихователька. Всі тонкощі

FES
 Share

Recommended Posts

Пропоную створити окрему тему Сім'я Стартер-Сім'я Вихователька.

Можливо обговорювали це питання в інших  темах, але я вважаю, що ця тема важлива тому що насамперед впливає на якість наших маток.

І для початківців буде краще з орієнтуватись в даній темі, Так і нам послухати наших Гуру матководів якої сили вони готують сім'ю Стартер і Виховательку.

• Like 1

Пропоную створити окрему тему Сім'я Стартер-Сім'я Вихователька.

Можливо обговорювали це питання в інших  темах, але я вважаю, що ця тема важлива тому що насамперед впливає на якість наших маток.

І для початківців буде краще з орієнтуватись в даній темі, Так і нам послухати наших Гуру матководів якої сили вони готують сім'ю Стартер і Виховательку.

Сім'я стартер та сім'я вихователька це різні речі!

Я це розумію.....:hi:

Стартер-----Вихователька. Підготовка однієї і другої сім'ї.

А может в соответствующих существующих темах писать? Чем больше одинаковых тем , тем тяжелее найти информацию  http://tochok.info/forum/index.php?/topic/8460-сімя-вихователька/

• Алёнка changed the title to Стартер-Вихователька. Всі тонкощі
  • 3 years later...
В 15.10.2015 в 16:19, zaporojec сказал:

А может в соответствующих существующих темах писать? Чем больше одинаковых тем , тем тяжелее найти информацию  http://tochok.info/forum/index.php?/topic/8460-сімя-вихователька/

Я згоден по цьому посиланню дійсно добре розкрита тема сім'ї-виховательки, але може в цій темі хтось допоможе розібратися з сім'єю-стартером, як хто працює з стартером? Хто використовує і як прививочний ящик? і тд. 

Поділіться досвідом:)