FES Posted October 15, 2015 Share Posted October 15, 2015 Пропоную створити окрему тему Сім'я Стартер-Сім'я Вихователька.Можливо обговорювали це питання в інших темах, але я вважаю, що ця тема важлива тому що насамперед впливає на якість наших маток.І для початківців буде краще з орієнтуватись в даній темі, Так і нам послухати наших Гуру матководів якої сили вони готують сім'ю Стартер і Виховательку. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Олег 76 Posted October 15, 2015 Share Posted October 15, 2015 Пропоную створити окрему тему Сім'я Стартер-Сім'я Вихователька.Можливо обговорювали це питання в інших темах, але я вважаю, що ця тема важлива тому що насамперед впливає на якість наших маток.І для початківців буде краще з орієнтуватись в даній темі, Так і нам послухати наших Гуру матководів якої сили вони готують сім'ю Стартер і Виховательку.Сім'я стартер та сім'я вихователька це різні речі! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FES Posted October 15, 2015 Author Share Posted October 15, 2015 Я це розумію.....Стартер-----Вихователька. Підготовка однієї і другої сім'ї. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaporojec Posted October 15, 2015 Share Posted October 15, 2015 А может в соответствующих существующих темах писать? Чем больше одинаковых тем , тем тяжелее найти информацию http://tochok.info/forum/index.php?/topic/8460-сімя-вихователька/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
САХНЮК Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 В 15.10.2015 в 16:19, zaporojec сказал: А может в соответствующих существующих темах писать? Чем больше одинаковых тем , тем тяжелее найти информацию http://tochok.info/forum/index.php?/topic/8460-сімя-вихователька/ Я згоден по цьому посиланню дійсно добре розкрита тема сім'ї-виховательки, але може в цій темі хтось допоможе розібратися з сім'єю-стартером, як хто працює з стартером? Хто використовує і як прививочний ящик? і тд. Поділіться досвідом:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts