MAJSTER79 Posted May 11, 2015 Share Posted May 11, 2015 Куплю 3 матки бакфаст. хочу замінити маток в трьох вуликах. щукаю продавця породистих маток бакфаст або ж ще якоїсь незлобливої породи.буду вдячний за всі коментарі та відповіді. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Славик Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 В Monday, May 11, 2015 в 09:04, MAJSTER79 сказал: Куплю 3 матки бакфаст. хочу замінити маток в трьох вуликах. щукаю продавця породистих маток бакфаст або ж ще якоїсь незлобливої породи.буду вдячний за всі коментарі та відповіді. коннкретніше поставте питання на даний час від пропозицій бакфаст голова закрутиться .що Ви хочете. і о. острівну ф1 чи за кордону любой каприз..........і це все в Украіні Link to comment Share on other sites More sharing options...
targal Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 18 минут назад, Славик сказал: коннкретніше поставте питання на даний час від пропозицій бакфаст голова закрутиться .що Ви хочете. і о. острівну ф1 чи за кордону любой каприз..........і це все в Украіні Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihail-ves Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 23 хвилини тому, Славик сказав: коннкретніше поставте питання на даний час від пропозицій бакфаст голова закрутиться .що Ви хочете. і о. острівну ф1 чи за кордону любой каприз..........і це все в Украіні Ви дату повідомлення бачили???? Цитата Опубліковано: 11 травня, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Славик Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 22 минуты назад, Славик сказал: коннкретніше поставте питання на даний час від пропозицій бакфаст голова закрутиться .що Ви хочете. і о. острівну ф1 чи за кордону любой каприз..........і це все в Украіні моніторив оголошеня з остані 2 роки вліз в тему 15 року вибачаюсь тепер хоть в землю влізь Link to comment Share on other sites More sharing options...
Олександр Васильєв Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 22 хвилини тому, Славик сказав: коннкретніше поставте питання на даний час від пропозицій бакфаст голова закрутиться .що Ви хочете. і о. острівну ф1 чи за кордону любой каприз..........і це все в Украіні Вроде все ясно написано и очевидно: В 11.05.2015 в 09:04, MAJSTER79 сказав: Куплю 3 матки бакфаст. хочу замінити маток в трьох вуликах. щукаю продавця породистих маток бакфаст або ж ще якоїсь незлобливої породи.буду вдячний за всі коментарі та відповіді. Перевожу: 3 матки бакфаст, Ф1, от украинских матководов. У кого еще есть возможность продать в мае. По цене скорее 200 грн. Условие по линии: миролюбие и понятно что-бы много меда носили. Все. 4 хвилини тому, Mihail-ves сказав: Ви дату повідомлення бачили???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Славик Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 12 минуты назад, aleksanderche сказал: Вроде все ясно написано и очевидно: Перевожу: 3 матки бакфаст, Ф1, от украинских матководов. У кого еще есть возможность продать в мае. По цене скорее 200 грн. Условие по линии: миролюбие и понятно что-бы много меда носили. Все. сильно розумних і дуже начитаних прошу вибачення ще раз що не вті роки вліз автоматично Link to comment Share on other sites More sharing options...
Александр071 Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кузьмич Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 1 час назад, Славик сказал: тепер хоть в землю влізь Славик продам три матки зимовалые по 199,999грн И.....да, расслабьтесь, сдеся все свои!(почти) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tofan Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 В 21.01.2017 в 23:14, Кузьмич сказал: Славик продам три матки зимовалые по 199,999грн И.....да, расслабьтесь, сдеся все свои!(почти) Ого Кузьмич, може і мені пару зимовалих підкинеш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.