Перейти к содержанию

Рецепти приготування фруктово-медових напоїв


Serg_Ko

198 просмотров

Напої, приготовлені зі свіжих фруктів і натурального меду, приносять неймовірну користь організму, насичуючи його масою корисних речовин. При регулярному вживанні таких компотів можна позбутися від безлічі захворювань або зовсім запобігти їх появі. Але перед приготуванням будь-якого напою потрібно дізнатися, як розтопити мед. Найкращим рішенням стане занурення банки з медом в теплу воду, температура якої не перевищує 35 градусів. В іншому випадку медова маса позбудеться всіх своїх корисних властивостей, а може і зовсім перетворитися на отруту. Мед як ліки можна вживати тільки в разі правильного його зберігання (при кімнатній температурі і невисокій вологості).

Медові напої з фруктами

Для приготування лимонно-яблучного напою знадобиться три яблука, один лимон, 120 грамів меду і 800 мілілітрів води. Яблука необхідно натерти на тертці, віджати сік. Далі потрібно кип'ятити воду, яблучну макуху з цедрою лимона протягом 3 хвилин, а через 10-15 хвилин можна додавати лимонний сік, яблучний сік і натуральний мед. Напій можна відразу подавати до столу.

Для апельсиново-медового напою знадобиться один апельсин, один літр води і 120 грамів меду. Цедру апельсина потрібно прокип'ятити близько п'яти хвилин, потім залишити настоюватися на 3 години. Коли рідина стане кімнатної температури, можна додати в неї апельсиновий сік і мед.

Медові напої з яблуками

Мед відмінно поєднується з різними ягодами, включаючи суницю, смородину, малину, брусницю та полуницю, тому за нижчеподаним рецептом можна готувати будь-який ягідно-медовий напій, відповідно до власного смаку. Наприклад, для полуничного напою знадобиться 150 грамів полуниці, один літр води і 120 грамів меду. З полуниці потрібно вичавити сік, а макуха прокип'ятити близько 5 хвилин. Коли розчин настоїться і охолоне, необхідно процідити його від полуничного макухи. Після цього можна додавати в розчин натуральний мед і сік. Повторно проціджений напій можна подавати до столу.

 

https://bankamedu.in.ua/

1 Комментарий


Рекомендуемые комментарии

"а може і зовсім перетворитися на отруту."  

Навіщо таке писать , а тоді чай з медом непьють

Головне сотні тон коржиків  з десятками тонами меду в них розігрітого до 200 *С з чаєм їдять ,

а в чай мед у кинуть нільзя , де температура після заварки 60*С   - яд :umora:, де логіка :dntknw:

Ссылка на комментарий
Гость
Добавить комментарий...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...