Перейти к содержанию
  • записей
    1 059
  • комментариев
    2 360
  • просмотров
    178 246

Створено сектор розвитку бджільництва


ромео

270 просмотров

В Україні створено аграрний сектор бджільництва

_1586873043_613x321_3_0

У складі управління тваринництва та племінної справи Департаменту аграрного розвитку Міністерства аграрної політики та продовольства України створений сектор розвитку бджільництва , який очолила Оксана Борейко. Про це повідомляє Подільські Вісті, пише agronews.ua.

 

Завданням новоствореного сектору розвитку бджільництва є формування та реалізація державної політики у сфері бджільництва, забезпечення організації та проведення заходів з діагностики, профілактики і боротьби з хворобами та потравами бджіл, організація та забезпечення контролю за якістю продуктів бджільництва. А ще сектор розроблятиме технологічні вимог до проведення селекційно-племінної роботи в галузі бджільництва, організовуватиме та координуватиме підготовку проектів рішень і документів з питань розвитку бджільницької галузі.


Оксана Борейко працювала головним спеціалістом і державним експертом експертної групи у сфері аналізу ризиків у Міністерстві розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України. А до того завідувала сектором оцінки ризиків Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів. Оксана Олександрівна брала участь у засіданнях робочої групи з питань розвитку бджільництва при Міністерстві розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України

https://agronews.ua/news/v-ukrayini-stvoreno-agrarnyj-sektor-bdzhilnycztva/

5 Комментариев


Рекомендуемые комментарии

10 минут назад, ромео сказал:

Ну, вище в статті написано в першому абзаці...

Це що вище я прочитав , як на мене стандартний набір слів будь якого чиновника , які не мають нічого спільного з реальністю . За мої гроші створили чергову непотрібну посаду . Можу помилятись але напевно ні.

Ссылка на комментарий
5 годин тому, gardener сказав:

Вам не вгодиш

Міністерство аграрної політики - департамент аграрного розвитку  - Управління тваринництва та племінної справи - Сектор розвитку бджільництва (2 чол)

Це називається - "ваше місце біля параші" 

 

Ссылка на комментарий
Гость
Добавить комментарий...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...