Перейти к содержанию
  • записей
    1 059
  • комментариев
    2 359
  • просмотра
    178 112

Шукаєш роботу? - "Біхайв"


ромео

536 просмотров

На Черкащині завод з переробки меду «відкрив двері» для безробітних

  • 17.04.2019
  • Днями Черкаською районною філією обласного центру зайнятості було проведено день відкритих дверей на підприємстві ТОВ «БІХАЙВ», що реалізовує свою діяльність в с. Чорнявка. Захід організовано з метою презентації роботодавця для 20 безробітних громадян та укомплектування актуальних вакансій.

Днями Черкаською районною філією обласного центру зайнятості було проведено день відкритих дверей на підприємстві ТОВ «БІХАЙВ», що реалізовує свою діяльність в с. Чорнявка. Захід організовано з метою презентації роботодавця для 20 безробітних громадян та укомплектування актуальних вакансій.

«ТОВ «БІХАЙВ» являється високотехнологічним заводом з виробництва меду, потужності якого дозволяють випускати 10 000 тонн готової продукції в рік.  Завод оснащений передовим обладнанням з гомогенізації меду. Після щадної переробки зберігаються всі корисні властивості унікального природного продукту. Компанія BEEHIVE входить до холдингу «Ефективні інвестиції», який реалізує інноваційні бізнес-проекти в Україні, являючись одним з драйверів вітчизняної економіки. Заробітна плата працівників значно перевищує розмір середньої заробітної плати в області. На сьогодні для повноцінної роботи заводу необхідні відповідні кадри, тому ми пропонуємо роботу на посадах – оператор лінії виробництва харчової продукції та вантажник», - повідомила присутнім під час екскурсії директор з виробництва Людмила Радько.

Шукачі роботи відвідали цехові приміщення, ознайомилися з технологічними процесами та умовами праці.

На заході директор філії Олександр Гриценко зазначив, що така форма ознайомлення претендентів на посаду з умовами праці, особливостями виробничого процесу та режимом роботи підприємства є найбільш прийнятною та ефективною, оскільки власний досвід людини, наочність дозволяють майже відразу прийняти рішення.

Наприкінці заходу 5 громадян зацікавилися пропозицією роботи та отримали направлення на проходження медичного огляду для подальшого працевлаштування.

https://cherkasy24.info/21857-na-cherkaschin-zavod-z-pererobki-medu-vdkriv-dver-dlya-bezrobtnih.html

  • Подобається 1

1 Комментарий


Рекомендуемые комментарии

Гость
Добавить комментарий...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...