Перейти к содержанию
  • записей
    1 059
  • комментариев
    2 360
  • просмотров
    178 268

І знову масова потрава


ромео

1 171 просмотр

Масова загибель бджіл приводить до відчаю пасічників + Відео

13.06.2018| 13:39 
 
maxresdefault_1_2.jpg.pagespeed.ce.xw9W4

На Сумщині сталася масова загибель бджіл. За одну ніч затихли тисячі вуликів. Збитки сягають десятка мільйонів гривень –  не встигли зібрати навіть перший мед!

Бджолярі звинувачують у всьому фермерів, які розприскали отруту на полях.

“Це не тільки хобі, це мій заробіток, це моє життя. Усі кошти, усе здоров’я сюди, все своїми руками робив ,  – розповідає пасічник Олександр.

Він говорить про великі матеріальні втрати: 2, 5 тисячі кожна бджолосім’я і мінімум 2 тисячі заробив би на медові, який розраховував викачати.

Подробиці – у сюжеті НТН.

https://05453.com.ua/masova-zagybel-bdzhil-pryvodyt-do-vidchayu-pasichnykiv-video/

  • Сумно 5

6 Комментариев


Рекомендуемые комментарии

Тут немає що думати, потруїлися через обробку гороху (нута), там і бджоли на полі повинні бути, такі потрави є масові по всій Україні.

Ссылка на комментарий

Серед постраждалих мої близькі товариші пасічники. Інформація від них: 54 пасічники як мінімум втратили пасіки, більше 2000 сімей загинули чи ослабли до мізерної сили.

Тепер треба палити поля, розставляти арматуру, вішати підшипники, бо ніякі суди і санстанції не допоможуть, ті сволоти їх купили, треба самим боротися.

Борітеся - поборете, хай Бог помагає... Шевченко Тарас

Ссылка на комментарий

Андрей, у нас тоже самое. Потравили пчел в пригороде, соседних селах, и кочующих пасеках. Обрабатывался горох и пшеница. Идут сейчас разборки, у людей руки опускаются, потому как найти виновника и доказать вину, практически нереально. Люди обозлены. Для многих - пчеловодство средство выживания в этой стране.

Ссылка на комментарий

Тут петиція на сайті ВР https://itd.rada.gov.ua/services/Petition/Index/3824 Звичайно, як показує практика, сподіватись на неї - марна справа. Але зовсім скоро в нас вибори... На мою думку, якщо підписати, а потім розповсюдити на FB (там аудиторія ширша), то, можливо,  якийсь народний обранець зацікавиться цією темою хоча б для власного піару. Все ж нас багато, і з їхньої точки зору ми "велика електоральна маса". 

Ссылка на комментарий
Гость
Добавить комментарий...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...