Перейти к содержанию
  • записей
    1 059
  • комментариев
    2 360
  • просмотров
    178 269

Наші бджоли - в Канаду


ромео

838 просмотров

Україна домовляється про експорт бджіл до Канади

П'ятниця, 09 лютого 2018 16:19
 
Бджоли карпатської породиБджоли карпатської породи
 

Голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа з представниками асоціацій бджолярів України та Канади обговорили питання експорту українських бджіл до Канади, яке порушується між двома країнами ще з 2015 року.

 

Представник Канади Джон Скотт, зокрема, наголосив, що в рамках перебування в Україні він ознайомився з епізоотичною ситуацією в нашій державі, умовами вирощування та розведення бджіл, а також з системою державного контролю. Отримані результати свідчать про високу культуру розведення та вирощування бджіл у нашій країні.

 

За його словами, після повернення в Канаду, він рекомендуватиме компетентному органу своєї держави прискорити опрацювання канадською стороною питання надання дозволу Україні на постачання живих бджіл до Канади.

 

Довідково: У багатьох країнах світу з розвиненою промисловістю, а особливо у Великої Британії, США та Канаді з кінця ХХ століття спостерігається вимирання бджіл, тобто явище, коли смертність робочих бджіл значно переважає появу нових комах, і ця тенденція з року з рік зростає. Серед причин науковці називають повсюдне застосування пестицидів у заможних країнах, а також викликане глобальною зміною клімату розповсюдження небезпечних для бджіл хвороб. Тому спроможність європейської країни успішно розводити бджіл в обсягах, достатніх, аби їх експортувати - скоріше виняткова у сучасних екологічних умовах.

https://kievtv.com.ua/stn/item/16134-ukraina-domovliaietsia-pro-eksport-bdzhil-do-kanady

  • Подобається 4

6 Комментариев


Рекомендуемые комментарии

Интересно, только член ГО будет иметь право продавать пчел на экспорт? Механизм реализации, сбор пакетов, порода,сотовые или безсотовые пакеты? :hmm:

Ссылка на комментарий
4 минуты назад, Патриот17 сказал:

Интересно, только член ГО будет иметь право продавать пчел на экспорт? Механизм реализации, сбор пакетов, порода,сотовые или безсотовые пакеты? :hmm:

Самособою, хто печатки не буде мати, що то карпатська порода бджіл то ніякого експорту, а видавати його будуть відповідні люди.

Ссылка на комментарий
33 минуты назад, Wladimir_K сказал:

 а видавати його будуть відповідні люди.

Ото вони так тепер і думають: 

3 часа назад, Джаз сказал:

Ну все, теперь заживем :crazy:

:umora:

Ссылка на комментарий
Гость
Добавить комментарий...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...