Перейти к содержанию
  • записей
    1 059
  • комментариев
    2 360
  • просмотра
    178 253

Форум бджолярів Тернопільщини


ромео

713 просмотра

На Тернопільщині вперше відбудеться форум бджолярів

date.png16:40 Грудень 1, 2017 рік 
 
 
 

2-275x134.jpgУ суботу, 2 грудня, вперше у Тернопільській області відбудеться форум бджолярів. Участь у форумі візьмуть пасічники з усієї області, приїдуть також гості з інших регіонів України. Організатори заходу департамент агропромислового розвитку Тернопільської обласної державної адміністрації та Спілка пасічників України.

Форум відбудеться у готельному комплексі «Avalon Palace», що у Тернополі на проспекті Ст. Бандери, 2. Початок реєстрації учасників – о 9.30 год.

Як повідомляють у департаментів агропромислового розвитку облдержадміністрації, пасічники зберуться для того, щоб обговорити кооперацію в галузі бджільництва. Також під час форуму планують підняти теми створення сприятливих умов розвитку бджільництва в області та можливості виходу на зовнішні ринки для експорту продукції. Результатом зустрічі має стати створення об’єднання бджолярів для подальшої співпраці.

Станом на 1 січня 2017 року в усіх категоріях господарств області утримується 55,7 тис. бджолосімей, в тому числі, в сільгосппідприємствах – 0,5 тис. бджолосімей. Виробництво меду за 2016 рік склало 867 тонн, сільгосппідприємствами – 8 тонн.

Що ж стосується кооперативів, то в нашій області є лише один обслуговуючий кооператив «Медовик», який у 2017 році створено в селі Бонівка Кременецького району

http://ternopillive.com.ua/na-ternopilshhini-vpershe-vidbudetsya-forum-bdzholyariv/

1 Комментарий


Рекомендуемые комментарии

Гость
Добавить комментарий...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...