markus Posted July 20, 2014 Share Posted July 20, 2014 Доброго дня! У мене є торгова точка у м.Червонограді Львівської області, прийшло на думку використати її під медівню. Буду радий співпраці з добросовісним постачальником. Будь-ласка, напишіть чи буде мати взагалі така справа успіх, скільки заробляють на продуктах бджільництва, ваша думка? Чи варто? дякую! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Николай S Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 ......, ваша думка? Чи варто? дякую! Вам потрібно в першу чергу мати в своїй точці нормального реалізатора, саме по меду...... відкривати новий куточок краще всього було на початку сезону і напрацьовувати прокупця, але ніколи не пізно почати..... Пробуйте, починайте з мілкого опту, вивчіть ринок, на який мед буде попит, дорожчий (акація , липа) чи так сказати більш соціальні меди, ті що подешевше і головне завжди вказуйте на тарі імя чи нік пасічника, покупці самі вам підкажуть з яким постачальником мати справу. Готовий до співпраці на постійній основі, саме тому із резерву сьогодні могу запропонувати для проби декілька купажів, по пару відер, 20кг кожне, акацію100%, липу100%, гречка60%+40% різнотравья. Соняшник і подібні меди пропонувати не буду, бо у мене немає, думаю інші запропонують. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexnazar Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 Если тема пойдте - могу предложить прополисную мазь и настойку огневки как вариант, о меде перге не говорю, обращайтесь... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.