mukola-s Опубликовано 25 марта, 2014 Share Опубликовано 25 марта, 2014 я не продаю пакетів бджіл та хотів би обговорити якість бджолопакетів які нам пропонують на пасіках покупець замовляє певну потрібну кількість бджолопакетів і погодивши в ціні приїжає на обумовлену пасіку для формування бджолопакетів і добре якщо він приїхав до професіоналів і йому за один день організовано і якісно сформували бджолопакети на одному або кількох точках із здорових бджолосімей та в нас є багато ділків які приймають замовлення на бджолопакети навіть немаючи потрібної кількості бджолосімей і вже на початку співпраці починають бігати по сусідніх пасіках і збирати бджіл а покупець приїхавши на пасіку вже мусить грузитись або їхати далі На сьогодні багато пропонують досить низькі ціни на бджолопакети та якою є якість цих бджолопакетів ? я в свою чергу раджу купляти бджолопакети тільки з професійних пасік де паічник на одному або за потреби кількох точках може сформувати за короткий проміжок часу (1-2 дня) потрібну кільківсть бджолопакетів заплатіть на кілька гривнів дорожче і возьміть дійсності якісних бджіл та ніколи ні вякому випадку не беріть бджіл які на одну машину збирають в різних пасічників Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 25 марта, 2014 Share Опубликовано 25 марта, 2014 я не продаю пакетів бджіл та хотів би обговорити якість бджолопакетів які нам пропонують на пасіках та ніколи ні вякому випадку не беріть бджіл які на одну машину збирають в різних пасічників А если человеку надо 500 пакетов Как ему быть посоветуйте mukola-s' Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
дочинец Опубликовано 25 марта, 2014 Share Опубликовано 25 марта, 2014 я не продаю пакетів бджіл та хотів би обговорити якість бджолопакетів які нам пропонують на пасіках та ніколи ні вякому випадку не беріть бджіл які на одну машину збирають в різних пасічників А если человеку надо 500 пакетов Как ему быть посоветуйте mukola-s' А что проблема за два дня на 2-3 пасеках упаковать 500 пакетов. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
electruk Опубликовано 26 марта, 2014 Share Опубликовано 26 марта, 2014 я не продаю пакетів бджіл та хотів би обговорити якість бджолопакетів які нам пропонують на пасіках покупець замовляє певну потрібну кількість бджолопакетів і погодивши в ціні приїжає на обумовлену пасіку для формування бджолопакетів і добре якщо він приїхав до професіоналів і йому за один день організовано і якісно сформували бджолопакети на одному або кількох точках із здорових бджолосімей та в нас є багато ділків які приймають замовлення на бджолопакети навіть немаючи потрібної кількості бджолосімей і вже на початку співпраці починають бігати по сусідніх пасіках і збирати бджіл а покупець приїхавши на пасіку вже мусить грузитись або їхати далі На сьогодні багато пропонують досить низькі ціни на бджолопакети та якою є якість цих бджолопакетів ? я в свою чергу раджу купляти бджолопакети тільки з професійних пасік де паічник на одному або за потреби кількох точках може сформувати за короткий проміжок часу (1-2 дня) потрібну кільківсть бджолопакетів заплатіть на кілька гривнів дорожче і возьміть дійсності якісних бджіл та ніколи ні вякому випадку не беріть бджіл які на одну машину збирають в різних пасічників Ваші слова, ще раз, переконливо обгрунтовують необхідність користуватися послугами надійних і перевірених виробників бджолопакетів і матководів. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.