Jump to content

віддам безкоштовно

Recommended Posts

Віддам безкоштовно чотири старих лежака, такі як на фото стоять справа. Один майже новий, інші різного ступеня зношеності, але можуть ще послужити. У мене немає часу і бажання їх фарбувати, ремонтувати або розбирати. А головне, немає для них місця. post-1893-1394980790_thumb.jpg Також знайомий після втрати бджолосімей і розчарування продасть п'ять таких "творінь".

Віддам безкоштовно чотири старих лежака, такі як на фото стоять справа. Один майже новий, інші різного ступеня зношеності, але можуть ще послужити. У мене немає часу і бажання їх фарбувати, ремонтувати або розбирати. А головне, немає для них місця. post-1893-1394980790_thumb.jpg Також знайомий після втрати бджолосімей і розчарування продасть п'ять таких "творінь".
Підкажіть де саме вулики чи який район?

• 9 months later...
Вулики в м. Козятині.
ДОБРИЙ ДЕНЬ ХОЧУ ЗАЙНЯТИСЬ ПАСІКОЮ ЯК З ВАМИ ЗВЯЗАТИСЬ
Написав в приват

Вулики в м. Козятині.
Цих вуликів давно вже немає :( Але до весни у вас є час зробити нові, або знайти десь готові. А ось і земляк ваш відшукався. Я все ж далеко від вас і мало чим можу допомогти.

Вулики в м. Козятині.
Передзвони. в знайомих в Кунці 15 вуликів (УКРАІНСЬКИХ) безхозні е ,мені пропонували я відмовився. 093-51-51-51(два)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...