гигиги Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 Віддам безкоштовно чотири старих лежака, такі як на фото стоять справа. Один майже новий, інші різного ступеня зношеності, але можуть ще послужити. У мене немає часу і бажання їх фарбувати, ремонтувати або розбирати. А головне, немає для них місця. Також знайомий після втрати бджолосімей і розчарування продасть п'ять таких "творінь". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artemkiev Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 Віддам безкоштовно чотири старих лежака, такі як на фото стоять справа. Один майже новий, інші різного ступеня зношеності, але можуть ще послужити. У мене немає часу і бажання їх фарбувати, ремонтувати або розбирати. А головне, немає для них місця. Також знайомий після втрати бджолосімей і розчарування продасть п'ять таких "творінь". Підкажіть де саме вулики чи який район? Link to comment Share on other sites More sharing options...
гигиги Posted March 17, 2014 Author Share Posted March 17, 2014 Вулики в м. Козятині. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Тихонюк ІВАН Posted December 21, 2014 Share Posted December 21, 2014 Вулики в м. Козятині. ДОБРИЙ ДЕНЬ ХОЧУ ЗАЙНЯТИСЬ ПАСІКОЮ ЯК З ВАМИ ЗВЯЗАТИСЬ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ВадимЛ. Posted December 21, 2014 Share Posted December 21, 2014 Вулики в м. Козятині. ДОБРИЙ ДЕНЬ ХОЧУ ЗАЙНЯТИСЬ ПАСІКОЮ ЯК З ВАМИ ЗВЯЗАТИСЬ Написав в приват Link to comment Share on other sites More sharing options...
гигиги Posted December 21, 2014 Author Share Posted December 21, 2014 Вулики в м. Козятині. ДОБРИЙ ДЕНЬ ХОЧУ ЗАЙНЯТИСЬ ПАСІКОЮ ЯК З ВАМИ ЗВЯЗАТИСЬ Цих вуликів давно вже немає Але до весни у вас є час зробити нові, або знайти десь готові. А ось і земляк ваш відшукався. Я все ж далеко від вас і мало чим можу допомогти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ВадимЛ. Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 Вулики в м. Козятині. ДОБРИЙ ДЕНЬ ХОЧУ ЗАЙНЯТИСЬ ПАСІКОЮ ЯК З ВАМИ ЗВЯЗАТИСЬ Передзвони. в знайомих в Кунці 15 вуликів (УКРАІНСЬКИХ) безхозні е ,мені пропонували я відмовився. 093-51-51-51(два) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.