Перейти к содержанию

Конкурс питних медів


Бортник

Рекомендуемые сообщения

ОГОЛОШЕННЯ Відповідно до рішення Ради ГО “Гільдія медоварів України – виробників медових напоїв і оздоровчої бджолопродукції” від 7 грудня 2013 року, спільно з кафедрою бджільництва ім. В.А. Нестерводського Національного Університету біоресурсів та природокористування України, оголошуємо про проведення Х Всеукраїнського відкритого конкурсу «Питні меди – 2014», який відбудеться 01-02 лютого 2014 року, за адресою: М. Київ, вул. Героїв оборони 19, корпус 1 – кафедра бджільництва. До конкурсу запрошуються бджолярі, медовари – виробники медових напоїв України та зарубіжжя. На конкурс запрошені медовари: Казахстану, Польщі, Росії, Словеніїї, Чехії… Конкурс проводиться в номінаціях: 1. Меди ставлені без додавання соків та ароматичних трав. 2. Меди ставлені з додаванням соків. 3. Меди ставлені з додаванням ароматичних трав 4. Меди варені без додавання соків та ароматичних трав. 5. Меди варені з додавання соків. 6. Меди варені з додаванням ароматичних трав. 7. Меди сухі варені. 8. Меди сухі ставлені. 9. Медові кваси, збитні, пиво (подаються в день конкурсу) 10. Етикетка, упаковка Оргвнесок: 1-й зразок – 250 грн 2-й зразок – 200 грн 3-й зразок – 150 грн 4-й зразок – 100 грн 5-й зразок – 100 грн (Для прикладу 6 зразків – 250 + 200 + 150 + 100 + 100 +100 = 900 грн.) Кількість зразків - необмежена. Зразки повинні пройти лабораторну перевірку на безпечність за місцем проживання. Ксерокопія акту надається на кожен зразок. Приймаються зразки в скляних ємкостях не менше 0,5 л. в кількості 2-х екземплярів (1- конкурсний + 1- контрольний). При неможливості провести перевірку зразків на безпечність за місцем проживання оргкомітет виконує цю роботу в м. Києві. Для цього необхідно направити зразки «Новою поштою» в смт. Баришівка, додатково один зразок для перевірки. Вартість перевірки 1-го зразка 150 грн. Оригінали протоколу перевірок зразків будуть надані медоварам для подальшого використання. Прийом зразків та реєстрація учасників: Реєстрація на участь в конкурсі – оргкомітетом. З 01 січня по 31 січня 2014 року. Прийом зразків: 1. «Новою поштою» з 01 січня по 24 січня 2014 року. 2. В день проведення конкурсу з 09:00 до 14:00 (01.02.2014) 01.02.2014 року паралельно з роботою дегустаційної комісії будуть проведені загальні збори членів ГО «Гільдії медоварів України». 02.02 з 11:00 підведення підсумків конкурсу, нагородження переможців. Їхати маршруткою № 212 від м. Либідська до 1 навчального корпусу кафедри бджільництва (поряд монастир “Голосіївська пустинь”) Оргкомітет Тел. для довідок: 067-50-725-50 - Барабаш Василь Степанович 050 – 378 – 56-83 - Дмитрук Володимир Антонович 067-938-76-38 - Дяченко Валерій Костянтинович

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

1.Меди сухі це типу геть без цукристості? 2. А судді хто? 3. Які критерії беруться до уваги при дегустації? 4. Якщо я не маю зразків на конкурс (поки що :ah: ) але хочу бути присутнім - що для цього необхідно? :hi:

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

1.Меди сухі це типу геть без цукристості? 2. А судді хто? 3. Які критерії беруться до уваги при дегустації? 4. Якщо я не маю зразків на конкурс (поки що :ah: ) але хочу бути присутнім - що для цього необхідно? :hi:
1. Так, без цукру зовсім чи майже без цукру. 2. Склад журі поки що невідомий. 3. Як і для будь-яких вин: колір, ароматика, смак, післясмак.... 4. Приїздіть, там гостям завжди раді. До того ж збагатите рівень знань про медові вина під час спілкування з медоварами.
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

збагатите рівень знань про медові вина під час спілкування з медоварами.
Саме для цього хочу приїхати :az:
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

А судді хто?
Склад журі поки що невідомий.
От мені цікаво - на цьому конкурсі (попередніх років) в складі журі хоч раз був присутній ПРОФЕСІЙНИЙ дегустатор?
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

На конкурс запрошені медовари: Казахстану, Польщі, Росії, Словеніїї, Чехії…

А МЫ :dntknw::hi::wave:
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

а що бальзами в конкурсі не беруть участі ?

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

А судді хто?
Склад журі поки що невідомий.
От мені цікаво - на цьому конкурсі (попередніх років) в складі журі хоч раз був присутній ПРОФЕСІЙНИЙ дегустатор?
Литовченко О.М.
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

і ви сябри приизжайе будемо раді зустрітись

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

На конкурс запрошені медовари: Казахстану, Польщі, Росії, Словеніїї, Чехії…

А МЫ :dntknw::hi::wave:
Вы уже как родственники. Милости просим с образцами, заодно и проверим результативность прошедшего у вас весной семинара.
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Вы уже как родственники. Милости просим с образцами, заодно и проверим результативность прошедшего у вас весной семинара.

Это другое дело. :az::ay:
і ви сябри приизжайе будемо раді зустрітись

і ви сябри приизжайе будемо раді зустрітись

Я рад :ax:
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

  • 4 weeks later...
ОГОЛОШЕННЯ Відповідно до рішення Ради ГО “Гільдія медоварів України – виробників медових напоїв і оздоровчої бджолопродукції” від 7 грудня 2013 року, спільно з кафедрою бджільництва ім. В.А. Нестерводського Національного Університету біоресурсів та природокористування України, оголошуємо про проведення Х Всеукраїнського відкритого конкурсу «Питні меди – 2014», який відбудеться 01-02 лютого 2014 року, за адресою: М. Київ, вул. Героїв оборони 19, корпус 1 – кафедра бджільництва. До конкурсу запрошуються бджолярі, медовари – виробники медових напоїв України та зарубіжжя. На конкурс запрошені медовари: Казахстану, Польщі, Росії, Словеніїї, Чехії… Конкурс проводиться в номінаціях: 1. Меди ставлені без додавання соків та ароматичних трав. 2. Меди ставлені з додаванням соків. 3. Меди ставлені з додаванням ароматичних трав 4. Меди варені без додавання соків та ароматичних трав. 5. Меди варені з додавання соків. 6. Меди варені з додаванням ароматичних трав. 7. Меди сухі варені. 8. Меди сухі ставлені. 9. Медові кваси, збитні, пиво (подаються в день конкурсу) 10. Етикетка, упаковка Оргвнесок: 1-й зразок – 250 грн 2-й зразок – 200 грн 3-й зразок – 150 грн 4-й зразок – 100 грн 5-й зразок – 100 грн (Для прикладу 6 зразків – 250 + 200 + 150 + 100 + 100 +100 = 900 грн.) Кількість зразків - необмежена. Зразки повинні пройти лабораторну перевірку на безпечність за місцем проживання. Ксерокопія акту надається на кожен зразок. Приймаються зразки в скляних ємкостях не менше 0,5 л. в кількості 2-х екземплярів (1- конкурсний + 1- контрольний). При неможливості провести перевірку зразків на безпечність за місцем проживання оргкомітет виконує цю роботу в м. Києві. Для цього необхідно направити зразки «Новою поштою» в смт. Баришівка, додатково один зразок для перевірки. Вартість перевірки 1-го зразка 150 грн. Оригінали протоколу перевірок зразків будуть надані медоварам для подальшого використання. Прийом зразків та реєстрація учасників: Реєстрація на участь в конкурсі – оргкомітетом. З 01 січня по 31 січня 2014 року. Прийом зразків: 1. «Новою поштою» з 01 січня по 24 січня 2014 року. 2. В день проведення конкурсу з 09:00 до 14:00 (01.02.2014) 01.02.2014 року паралельно з роботою дегустаційної комісії будуть проведені загальні збори членів ГО «Гільдії медоварів України». 02.02 з 11:00 підведення підсумків конкурсу, нагородження переможців. Їхати маршруткою № 212 від м. Либідська до 1 навчального корпусу кафедри бджільництва (поряд монастир “Голосіївська пустинь”) Оргкомітет Тел. для довідок: 067-50-725-50 - Барабаш Василь Степанович 050 – 378 – 56-83 - Дмитрук Володимир Антонович 067-938-76-38 - Дяченко Валерій Костянтинович
Это в силе или что то меняется?
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Это в силе или что то меняется?
Харьковчане пакуют к отправке образцы... Но в нашей стране в это время всё может случиться... Следите за темой, други. :hi:
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

ОГОЛОШЕННЯ
Это в силе или что то меняется?
Вопрос как нельзя кстати. Но ответа нет. Кто ж его знает... в стране такое делается..
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Но ответа нет.

Вы же ближе, спросите у БАРАБАША Бильзин я уже залил у аута
Следите за темой, други.

Если что мой тлф. +375447337166 И Дед Василь молчит :dntknw:
в стране такое делается..

Заодно посмотрим :(
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Но ответа нет.

Вы же ближе, спросите у БАРАБАША Бильзин я уже залил у аута
Следите за темой, други.

Если что мой тлф. +375447337166 И Дед Василь молчит :dntknw:
Лучшие меды Казахстана уже у меня - передаю на анализы и в комиссию. Оргкомитет в контакте с россиянами, поляками, словаками... До встречи на конкурсе
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

  • 2 weeks later...

1-2 лютого :dntknw: Був конкурс чи ні???? Хід конкурсу, кількість учасників, результати.... Хтось проінформує форумчан чи ні???

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

1-2 лютого Був конкурс чи ні????Хід конкурсу, кількість учасників, результати....Хтось проінформує форумчан чи ні???

Я был. По памяти - участников было около 35, сдано образцов - 57. Сравнительно с прошлыми годами это мало. Объсняется занесенными снегами дорогами, стремной политической и тяжелой экономической ситуацией в стране. Впервые планировали сделать конкурс международным, ожидали поляков, чехов, россиян, но был только один образец из Казахстана. Так как конкурс был 10 юбилейный много говорили об истории и успехах. Василий Соломка подготовил по этому поводу хорошую статью, быть может выложит здесь как появится. Есть информация и по победителям. ПЕРЕМОЖЦІ 10-ГО КОНКУРСУ «ПИТНІ МЕДИ УКРАЇНИ – 2014» Номінація меди ставлені без додавання соків та ароматичних трав - Андрій Шуба. Номінація Меди ставлені з додаванням соків - Олександр Бугар (ГРАН ПРІ). Номінація меди ставлені з додаванням ароматичних трав - Олександр Бугар. Номінація меди варені без додавання соків та ароматичних трав - Володимир Чернявський. Номінація меди варені з додавання соків. - Василь Барабаш. Меди варені з додаванням ароматичних трав - Михайло Шуліко. Меди сухі варені - Володимир Микитчик. Меди сухі ставлені - Михайло Мироненко. Медові кваси, збитні, пиво - Олександр Литовченко. Номінація краща етикетка, упаковка - Володимир Дмитрук.
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

1-2 лютого Був конкурс чи ні????Хід конкурсу, кількість учасників, результати....Хтось проінформує форумчан чи ні???

Я был. По памяти -...
Дякую :hi: Цікаво Можливо ще хтось з учасників висловиться стосовно даного заходу...
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Меди сухі ставлені - Михайло Мироненко.
Миша, это тот, который мы после ярмарки пили - говорил же, что на конкурс поехал такой же? Даже не сомневался, мои поздравления!!! Надо обмыть :az::umora::umora::umora:
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Меди сухі ставлені - Михайло Мироненко.
Миша, это тот, который мы после ярмарки пили - говорил же, что на конкурс поехал такой же? Даже не сомневался, мои поздравления!!! Надо обмыть :az::umora::umora::umora:
Да, именно тот.
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Да, именно тот.
Заслуженно, однозначно!!! :ay: Мои поздравления!!! :az:
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Награждение участников конкурса от Харьковской области...

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Награждение участников конкурса от Харьковской области...
Сподобалось привітання Бортника - Слава Україні :ay: А можна детальніше по призовим місцям - назва напою який переміг в тій чи іншій номінації Наприклад Меди сухі ставлені - Михайло Мироненко. з якого меду зроблений напій? або які соки чи трави використовувались (у відповідних номінаціях)... Чи в назвах це не відображається і все йде приблизно в такому вигляді - суміш №1, суміш №2 і т.д. :hmm:
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Наприклад Меди сухі ставлені - Михайло Мироненко. з якого меду зроблений напій?

Мед був липа з буркуном, в основному.
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...