Jump to content

Конкурс питних медів


Бортник
 Share

Recommended Posts

ОГОЛОШЕННЯ Відповідно до рішення Ради ГО “Гільдія медоварів України – виробників медових напоїв і оздоровчої бджолопродукції” від 7 грудня 2013 року, спільно з кафедрою бджільництва ім. В.А. Нестерводського Національного Університету біоресурсів та природокористування України, оголошуємо про проведення Х Всеукраїнського відкритого конкурсу «Питні меди – 2014», який відбудеться 01-02 лютого 2014 року, за адресою: М. Київ, вул. Героїв оборони 19, корпус 1 – кафедра бджільництва. До конкурсу запрошуються бджолярі, медовари – виробники медових напоїв України та зарубіжжя. На конкурс запрошені медовари: Казахстану, Польщі, Росії, Словеніїї, Чехії… Конкурс проводиться в номінаціях: 1. Меди ставлені без додавання соків та ароматичних трав. 2. Меди ставлені з додаванням соків. 3. Меди ставлені з додаванням ароматичних трав 4. Меди варені без додавання соків та ароматичних трав. 5. Меди варені з додавання соків. 6. Меди варені з додаванням ароматичних трав. 7. Меди сухі варені. 8. Меди сухі ставлені. 9. Медові кваси, збитні, пиво (подаються в день конкурсу) 10. Етикетка, упаковка Оргвнесок: 1-й зразок – 250 грн 2-й зразок – 200 грн 3-й зразок – 150 грн 4-й зразок – 100 грн 5-й зразок – 100 грн (Для прикладу 6 зразків – 250 + 200 + 150 + 100 + 100 +100 = 900 грн.) Кількість зразків - необмежена. Зразки повинні пройти лабораторну перевірку на безпечність за місцем проживання. Ксерокопія акту надається на кожен зразок. Приймаються зразки в скляних ємкостях не менше 0,5 л. в кількості 2-х екземплярів (1- конкурсний + 1- контрольний). При неможливості провести перевірку зразків на безпечність за місцем проживання оргкомітет виконує цю роботу в м. Києві. Для цього необхідно направити зразки «Новою поштою» в смт. Баришівка, додатково один зразок для перевірки. Вартість перевірки 1-го зразка 150 грн. Оригінали протоколу перевірок зразків будуть надані медоварам для подальшого використання. Прийом зразків та реєстрація учасників: Реєстрація на участь в конкурсі – оргкомітетом. З 01 січня по 31 січня 2014 року. Прийом зразків: 1. «Новою поштою» з 01 січня по 24 січня 2014 року. 2. В день проведення конкурсу з 09:00 до 14:00 (01.02.2014) 01.02.2014 року паралельно з роботою дегустаційної комісії будуть проведені загальні збори членів ГО «Гільдії медоварів України». 02.02 з 11:00 підведення підсумків конкурсу, нагородження переможців. Їхати маршруткою № 212 від м. Либідська до 1 навчального корпусу кафедри бджільництва (поряд монастир “Голосіївська пустинь”) Оргкомітет Тел. для довідок: 067-50-725-50 - Барабаш Василь Степанович 050 – 378 – 56-83 - Дмитрук Володимир Антонович 067-938-76-38 - Дяченко Валерій Костянтинович

Link to comment
Share on other sites

1.Меди сухі це типу геть без цукристості? 2. А судді хто? 3. Які критерії беруться до уваги при дегустації? 4. Якщо я не маю зразків на конкурс (поки що :ah: ) але хочу бути присутнім - що для цього необхідно? :hi:

Link to comment
Share on other sites

1.Меди сухі це типу геть без цукристості? 2. А судді хто? 3. Які критерії беруться до уваги при дегустації? 4. Якщо я не маю зразків на конкурс (поки що :ah: ) але хочу бути присутнім - що для цього необхідно? :hi:
1. Так, без цукру зовсім чи майже без цукру. 2. Склад журі поки що невідомий. 3. Як і для будь-яких вин: колір, ароматика, смак, післясмак.... 4. Приїздіть, там гостям завжди раді. До того ж збагатите рівень знань про медові вина під час спілкування з медоварами.
Link to comment
Share on other sites

збагатите рівень знань про медові вина під час спілкування з медоварами.
Саме для цього хочу приїхати :az:
Link to comment
Share on other sites

А судді хто?
Склад журі поки що невідомий.
От мені цікаво - на цьому конкурсі (попередніх років) в складі журі хоч раз був присутній ПРОФЕСІЙНИЙ дегустатор?
Link to comment
Share on other sites

На конкурс запрошені медовари: Казахстану, Польщі, Росії, Словеніїї, Чехії…

А МЫ :dntknw::hi::wave:
Link to comment
Share on other sites

а що бальзами в конкурсі не беруть участі ?

Link to comment
Share on other sites

А судді хто?
Склад журі поки що невідомий.
От мені цікаво - на цьому конкурсі (попередніх років) в складі журі хоч раз був присутній ПРОФЕСІЙНИЙ дегустатор?
Литовченко О.М.
Link to comment
Share on other sites

і ви сябри приизжайе будемо раді зустрітись

Link to comment
Share on other sites

На конкурс запрошені медовари: Казахстану, Польщі, Росії, Словеніїї, Чехії…

А МЫ :dntknw::hi::wave:
Вы уже как родственники. Милости просим с образцами, заодно и проверим результативность прошедшего у вас весной семинара.
Link to comment
Share on other sites

Вы уже как родственники. Милости просим с образцами, заодно и проверим результативность прошедшего у вас весной семинара.

Это другое дело. :az::ay:
і ви сябри приизжайе будемо раді зустрітись

і ви сябри приизжайе будемо раді зустрітись

Я рад :ax:
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
ОГОЛОШЕННЯ Відповідно до рішення Ради ГО “Гільдія медоварів України – виробників медових напоїв і оздоровчої бджолопродукції” від 7 грудня 2013 року, спільно з кафедрою бджільництва ім. В.А. Нестерводського Національного Університету біоресурсів та природокористування України, оголошуємо про проведення Х Всеукраїнського відкритого конкурсу «Питні меди – 2014», який відбудеться 01-02 лютого 2014 року, за адресою: М. Київ, вул. Героїв оборони 19, корпус 1 – кафедра бджільництва. До конкурсу запрошуються бджолярі, медовари – виробники медових напоїв України та зарубіжжя. На конкурс запрошені медовари: Казахстану, Польщі, Росії, Словеніїї, Чехії… Конкурс проводиться в номінаціях: 1. Меди ставлені без додавання соків та ароматичних трав. 2. Меди ставлені з додаванням соків. 3. Меди ставлені з додаванням ароматичних трав 4. Меди варені без додавання соків та ароматичних трав. 5. Меди варені з додавання соків. 6. Меди варені з додаванням ароматичних трав. 7. Меди сухі варені. 8. Меди сухі ставлені. 9. Медові кваси, збитні, пиво (подаються в день конкурсу) 10. Етикетка, упаковка Оргвнесок: 1-й зразок – 250 грн 2-й зразок – 200 грн 3-й зразок – 150 грн 4-й зразок – 100 грн 5-й зразок – 100 грн (Для прикладу 6 зразків – 250 + 200 + 150 + 100 + 100 +100 = 900 грн.) Кількість зразків - необмежена. Зразки повинні пройти лабораторну перевірку на безпечність за місцем проживання. Ксерокопія акту надається на кожен зразок. Приймаються зразки в скляних ємкостях не менше 0,5 л. в кількості 2-х екземплярів (1- конкурсний + 1- контрольний). При неможливості провести перевірку зразків на безпечність за місцем проживання оргкомітет виконує цю роботу в м. Києві. Для цього необхідно направити зразки «Новою поштою» в смт. Баришівка, додатково один зразок для перевірки. Вартість перевірки 1-го зразка 150 грн. Оригінали протоколу перевірок зразків будуть надані медоварам для подальшого використання. Прийом зразків та реєстрація учасників: Реєстрація на участь в конкурсі – оргкомітетом. З 01 січня по 31 січня 2014 року. Прийом зразків: 1. «Новою поштою» з 01 січня по 24 січня 2014 року. 2. В день проведення конкурсу з 09:00 до 14:00 (01.02.2014) 01.02.2014 року паралельно з роботою дегустаційної комісії будуть проведені загальні збори членів ГО «Гільдії медоварів України». 02.02 з 11:00 підведення підсумків конкурсу, нагородження переможців. Їхати маршруткою № 212 від м. Либідська до 1 навчального корпусу кафедри бджільництва (поряд монастир “Голосіївська пустинь”) Оргкомітет Тел. для довідок: 067-50-725-50 - Барабаш Василь Степанович 050 – 378 – 56-83 - Дмитрук Володимир Антонович 067-938-76-38 - Дяченко Валерій Костянтинович
Это в силе или что то меняется?
Link to comment
Share on other sites

Это в силе или что то меняется?
Харьковчане пакуют к отправке образцы... Но в нашей стране в это время всё может случиться... Следите за темой, други. :hi:
Link to comment
Share on other sites

ОГОЛОШЕННЯ
Это в силе или что то меняется?
Вопрос как нельзя кстати. Но ответа нет. Кто ж его знает... в стране такое делается..
Link to comment
Share on other sites

Но ответа нет.

Вы же ближе, спросите у БАРАБАША Бильзин я уже залил у аута
Следите за темой, други.

Если что мой тлф. +375447337166 И Дед Василь молчит :dntknw:
в стране такое делается..

Заодно посмотрим :(
Link to comment
Share on other sites

Но ответа нет.

Вы же ближе, спросите у БАРАБАША Бильзин я уже залил у аута
Следите за темой, други.

Если что мой тлф. +375447337166 И Дед Василь молчит :dntknw:
Лучшие меды Казахстана уже у меня - передаю на анализы и в комиссию. Оргкомитет в контакте с россиянами, поляками, словаками... До встречи на конкурсе
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

1-2 лютого :dntknw: Був конкурс чи ні???? Хід конкурсу, кількість учасників, результати.... Хтось проінформує форумчан чи ні???

Link to comment
Share on other sites

1-2 лютого Був конкурс чи ні????Хід конкурсу, кількість учасників, результати....Хтось проінформує форумчан чи ні???

Я был. По памяти - участников было около 35, сдано образцов - 57. Сравнительно с прошлыми годами это мало. Объсняется занесенными снегами дорогами, стремной политической и тяжелой экономической ситуацией в стране. Впервые планировали сделать конкурс международным, ожидали поляков, чехов, россиян, но был только один образец из Казахстана. Так как конкурс был 10 юбилейный много говорили об истории и успехах. Василий Соломка подготовил по этому поводу хорошую статью, быть может выложит здесь как появится. Есть информация и по победителям. ПЕРЕМОЖЦІ 10-ГО КОНКУРСУ «ПИТНІ МЕДИ УКРАЇНИ – 2014» Номінація меди ставлені без додавання соків та ароматичних трав - Андрій Шуба. Номінація Меди ставлені з додаванням соків - Олександр Бугар (ГРАН ПРІ). Номінація меди ставлені з додаванням ароматичних трав - Олександр Бугар. Номінація меди варені без додавання соків та ароматичних трав - Володимир Чернявський. Номінація меди варені з додавання соків. - Василь Барабаш. Меди варені з додаванням ароматичних трав - Михайло Шуліко. Меди сухі варені - Володимир Микитчик. Меди сухі ставлені - Михайло Мироненко. Медові кваси, збитні, пиво - Олександр Литовченко. Номінація краща етикетка, упаковка - Володимир Дмитрук.
Link to comment
Share on other sites

1-2 лютого Був конкурс чи ні????Хід конкурсу, кількість учасників, результати....Хтось проінформує форумчан чи ні???

Я был. По памяти -...
Дякую :hi: Цікаво Можливо ще хтось з учасників висловиться стосовно даного заходу...
Link to comment
Share on other sites

Меди сухі ставлені - Михайло Мироненко.
Миша, это тот, который мы после ярмарки пили - говорил же, что на конкурс поехал такой же? Даже не сомневался, мои поздравления!!! Надо обмыть :az::umora::umora::umora:
Link to comment
Share on other sites

Меди сухі ставлені - Михайло Мироненко.
Миша, это тот, который мы после ярмарки пили - говорил же, что на конкурс поехал такой же? Даже не сомневался, мои поздравления!!! Надо обмыть :az::umora::umora::umora:
Да, именно тот.
Link to comment
Share on other sites

Да, именно тот.
Заслуженно, однозначно!!! :ay: Мои поздравления!!! :az:
Link to comment
Share on other sites

Награждение участников конкурса от Харьковской области...

Link to comment
Share on other sites

Награждение участников конкурса от Харьковской области...
Сподобалось привітання Бортника - Слава Україні :ay: А можна детальніше по призовим місцям - назва напою який переміг в тій чи іншій номінації Наприклад Меди сухі ставлені - Михайло Мироненко. з якого меду зроблений напій? або які соки чи трави використовувались (у відповідних номінаціях)... Чи в назвах це не відображається і все йде приблизно в такому вигляді - суміш №1, суміш №2 і т.д. :hmm:
Link to comment
Share on other sites

Наприклад Меди сухі ставлені - Михайло Мироненко. з якого меду зроблений напій?

Мед був липа з буркуном, в основному.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...