Бортник Опубликовано 28 декабря, 2013 Share Опубликовано 28 декабря, 2013 ОГОЛОШЕННЯ Відповідно до рішення Ради ГО “Гільдія медоварів України – виробників медових напоїв і оздоровчої бджолопродукції” від 7 грудня 2013 року, спільно з кафедрою бджільництва ім. В.А. Нестерводського Національного Університету біоресурсів та природокористування України, оголошуємо про проведення Х Всеукраїнського відкритого конкурсу «Питні меди – 2014», який відбудеться 01-02 лютого 2014 року, за адресою: М. Київ, вул. Героїв оборони 19, корпус 1 – кафедра бджільництва. До конкурсу запрошуються бджолярі, медовари – виробники медових напоїв України та зарубіжжя. На конкурс запрошені медовари: Казахстану, Польщі, Росії, Словеніїї, Чехії… Конкурс проводиться в номінаціях: 1. Меди ставлені без додавання соків та ароматичних трав. 2. Меди ставлені з додаванням соків. 3. Меди ставлені з додаванням ароматичних трав 4. Меди варені без додавання соків та ароматичних трав. 5. Меди варені з додавання соків. 6. Меди варені з додаванням ароматичних трав. 7. Меди сухі варені. 8. Меди сухі ставлені. 9. Медові кваси, збитні, пиво (подаються в день конкурсу) 10. Етикетка, упаковка Оргвнесок: 1-й зразок – 250 грн 2-й зразок – 200 грн 3-й зразок – 150 грн 4-й зразок – 100 грн 5-й зразок – 100 грн (Для прикладу 6 зразків – 250 + 200 + 150 + 100 + 100 +100 = 900 грн.) Кількість зразків - необмежена. Зразки повинні пройти лабораторну перевірку на безпечність за місцем проживання. Ксерокопія акту надається на кожен зразок. Приймаються зразки в скляних ємкостях не менше 0,5 л. в кількості 2-х екземплярів (1- конкурсний + 1- контрольний). При неможливості провести перевірку зразків на безпечність за місцем проживання оргкомітет виконує цю роботу в м. Києві. Для цього необхідно направити зразки «Новою поштою» в смт. Баришівка, додатково один зразок для перевірки. Вартість перевірки 1-го зразка 150 грн. Оригінали протоколу перевірок зразків будуть надані медоварам для подальшого використання. Прийом зразків та реєстрація учасників: Реєстрація на участь в конкурсі – оргкомітетом. З 01 січня по 31 січня 2014 року. Прийом зразків: 1. «Новою поштою» з 01 січня по 24 січня 2014 року. 2. В день проведення конкурсу з 09:00 до 14:00 (01.02.2014) 01.02.2014 року паралельно з роботою дегустаційної комісії будуть проведені загальні збори членів ГО «Гільдії медоварів України». 02.02 з 11:00 підведення підсумків конкурсу, нагородження переможців. Їхати маршруткою № 212 від м. Либідська до 1 навчального корпусу кафедри бджільництва (поряд монастир “Голосіївська пустинь”) Оргкомітет Тел. для довідок: 067-50-725-50 - Барабаш Василь Степанович 050 – 378 – 56-83 - Дмитрук Володимир Антонович 067-938-76-38 - Дяченко Валерій Костянтинович Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 28 декабря, 2013 Share Опубликовано 28 декабря, 2013 1.Меди сухі це типу геть без цукристості? 2. А судді хто? 3. Які критерії беруться до уваги при дегустації? 4. Якщо я не маю зразків на конкурс (поки що ) але хочу бути присутнім - що для цього необхідно? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бортник Опубликовано 28 декабря, 2013 Автор Share Опубликовано 28 декабря, 2013 1.Меди сухі це типу геть без цукристості? 2. А судді хто? 3. Які критерії беруться до уваги при дегустації? 4. Якщо я не маю зразків на конкурс (поки що ) але хочу бути присутнім - що для цього необхідно? 1. Так, без цукру зовсім чи майже без цукру. 2. Склад журі поки що невідомий. 3. Як і для будь-яких вин: колір, ароматика, смак, післясмак.... 4. Приїздіть, там гостям завжди раді. До того ж збагатите рівень знань про медові вина під час спілкування з медоварами. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 28 декабря, 2013 Share Опубликовано 28 декабря, 2013 збагатите рівень знань про медові вина під час спілкування з медоварами. Саме для цього хочу приїхати Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 1 января, 2014 Share Опубликовано 1 января, 2014 А судді хто? Склад журі поки що невідомий. От мені цікаво - на цьому конкурсі (попередніх років) в складі журі хоч раз був присутній ПРОФЕСІЙНИЙ дегустатор? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сабур Опубликовано 1 января, 2014 Share Опубликовано 1 января, 2014 На конкурс запрошені медовари: Казахстану, Польщі, Росії, Словеніїї, Чехії… ? А МЫ Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
leonidkol Опубликовано 1 января, 2014 Share Опубликовано 1 января, 2014 а що бальзами в конкурсі не беруть участі ? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бортник Опубликовано 1 января, 2014 Автор Share Опубликовано 1 января, 2014 А судді хто? Склад журі поки що невідомий. От мені цікаво - на цьому конкурсі (попередніх років) в складі журі хоч раз був присутній ПРОФЕСІЙНИЙ дегустатор? Литовченко О.М. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
leonidkol Опубликовано 1 января, 2014 Share Опубликовано 1 января, 2014 і ви сябри приизжайе будемо раді зустрітись Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бортник Опубликовано 1 января, 2014 Автор Share Опубликовано 1 января, 2014 На конкурс запрошені медовари: Казахстану, Польщі, Росії, Словеніїї, Чехії… ← А МЫ Вы уже как родственники. Милости просим с образцами, заодно и проверим результативность прошедшего у вас весной семинара. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сабур Опубликовано 1 января, 2014 Share Опубликовано 1 января, 2014 Вы уже как родственники. Милости просим с образцами, заодно и проверим результативность прошедшего у вас весной семинара. ? Это другое дело. і ви сябри приизжайе будемо раді зустрітись ? і ви сябри приизжайе будемо раді зустрітись ? Я рад Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сабур Опубликовано 24 января, 2014 Share Опубликовано 24 января, 2014 ОГОЛОШЕННЯ Відповідно до рішення Ради ГО “Гільдія медоварів України – виробників медових напоїв і оздоровчої бджолопродукції” від 7 грудня 2013 року, спільно з кафедрою бджільництва ім. В.А. Нестерводського Національного Університету біоресурсів та природокористування України, оголошуємо про проведення Х Всеукраїнського відкритого конкурсу «Питні меди – 2014», який відбудеться 01-02 лютого 2014 року, за адресою: М. Київ, вул. Героїв оборони 19, корпус 1 – кафедра бджільництва. До конкурсу запрошуються бджолярі, медовари – виробники медових напоїв України та зарубіжжя. На конкурс запрошені медовари: Казахстану, Польщі, Росії, Словеніїї, Чехії… Конкурс проводиться в номінаціях: 1. Меди ставлені без додавання соків та ароматичних трав. 2. Меди ставлені з додаванням соків. 3. Меди ставлені з додаванням ароматичних трав 4. Меди варені без додавання соків та ароматичних трав. 5. Меди варені з додавання соків. 6. Меди варені з додаванням ароматичних трав. 7. Меди сухі варені. 8. Меди сухі ставлені. 9. Медові кваси, збитні, пиво (подаються в день конкурсу) 10. Етикетка, упаковка Оргвнесок: 1-й зразок – 250 грн 2-й зразок – 200 грн 3-й зразок – 150 грн 4-й зразок – 100 грн 5-й зразок – 100 грн (Для прикладу 6 зразків – 250 + 200 + 150 + 100 + 100 +100 = 900 грн.) Кількість зразків - необмежена. Зразки повинні пройти лабораторну перевірку на безпечність за місцем проживання. Ксерокопія акту надається на кожен зразок. Приймаються зразки в скляних ємкостях не менше 0,5 л. в кількості 2-х екземплярів (1- конкурсний + 1- контрольний). При неможливості провести перевірку зразків на безпечність за місцем проживання оргкомітет виконує цю роботу в м. Києві. Для цього необхідно направити зразки «Новою поштою» в смт. Баришівка, додатково один зразок для перевірки. Вартість перевірки 1-го зразка 150 грн. Оригінали протоколу перевірок зразків будуть надані медоварам для подальшого використання. Прийом зразків та реєстрація учасників: Реєстрація на участь в конкурсі – оргкомітетом. З 01 січня по 31 січня 2014 року. Прийом зразків: 1. «Новою поштою» з 01 січня по 24 січня 2014 року. 2. В день проведення конкурсу з 09:00 до 14:00 (01.02.2014) 01.02.2014 року паралельно з роботою дегустаційної комісії будуть проведені загальні збори членів ГО «Гільдії медоварів України». 02.02 з 11:00 підведення підсумків конкурсу, нагородження переможців. Їхати маршруткою № 212 від м. Либідська до 1 навчального корпусу кафедри бджільництва (поряд монастир “Голосіївська пустинь”) Оргкомітет Тел. для довідок: 067-50-725-50 - Барабаш Василь Степанович 050 – 378 – 56-83 - Дмитрук Володимир Антонович 067-938-76-38 - Дяченко Валерій Костянтинович Это в силе или что то меняется? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бортник Опубликовано 24 января, 2014 Автор Share Опубликовано 24 января, 2014 Это в силе или что то меняется? Харьковчане пакуют к отправке образцы... Но в нашей стране в это время всё может случиться... Следите за темой, други. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ppz Опубликовано 24 января, 2014 Share Опубликовано 24 января, 2014 ОГОЛОШЕННЯ Это в силе или что то меняется? Вопрос как нельзя кстати. Но ответа нет. Кто ж его знает... в стране такое делается.. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сабур Опубликовано 24 января, 2014 Share Опубликовано 24 января, 2014 Но ответа нет. ? Вы же ближе, спросите у БАРАБАША Бильзин я уже залил у аута Следите за темой, други. ? Если что мой тлф. +375447337166 И Дед Василь молчит в стране такое делается.. ? Заодно посмотрим Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
didvasil Опубликовано 24 января, 2014 Share Опубликовано 24 января, 2014 Но ответа нет. ? Вы же ближе, спросите у БАРАБАША Бильзин я уже залил у аута Следите за темой, други. ? Если что мой тлф. +375447337166 И Дед Василь молчит Лучшие меды Казахстана уже у меня - передаю на анализы и в комиссию. Оргкомитет в контакте с россиянами, поляками, словаками... До встречи на конкурсе Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 5 февраля, 2014 Share Опубликовано 5 февраля, 2014 1-2 лютого Був конкурс чи ні???? Хід конкурсу, кількість учасників, результати.... Хтось проінформує форумчан чи ні??? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Гурман Опубликовано 5 февраля, 2014 Share Опубликовано 5 февраля, 2014 1-2 лютого Був конкурс чи ні????Хід конкурсу, кількість учасників, результати....Хтось проінформує форумчан чи ні??? ? Я был. По памяти - участников было около 35, сдано образцов - 57. Сравнительно с прошлыми годами это мало. Объсняется занесенными снегами дорогами, стремной политической и тяжелой экономической ситуацией в стране. Впервые планировали сделать конкурс международным, ожидали поляков, чехов, россиян, но был только один образец из Казахстана. Так как конкурс был 10 юбилейный много говорили об истории и успехах. Василий Соломка подготовил по этому поводу хорошую статью, быть может выложит здесь как появится. Есть информация и по победителям. ПЕРЕМОЖЦІ 10-ГО КОНКУРСУ «ПИТНІ МЕДИ УКРАЇНИ – 2014» Номінація меди ставлені без додавання соків та ароматичних трав - Андрій Шуба. Номінація Меди ставлені з додаванням соків - Олександр Бугар (ГРАН ПРІ). Номінація меди ставлені з додаванням ароматичних трав - Олександр Бугар. Номінація меди варені без додавання соків та ароматичних трав - Володимир Чернявський. Номінація меди варені з додавання соків. - Василь Барабаш. Меди варені з додаванням ароматичних трав - Михайло Шуліко. Меди сухі варені - Володимир Микитчик. Меди сухі ставлені - Михайло Мироненко. Медові кваси, збитні, пиво - Олександр Литовченко. Номінація краща етикетка, упаковка - Володимир Дмитрук. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 5 февраля, 2014 Share Опубликовано 5 февраля, 2014 1-2 лютого Був конкурс чи ні????Хід конкурсу, кількість учасників, результати....Хтось проінформує форумчан чи ні??? ? Я был. По памяти -... Дякую Цікаво Можливо ще хтось з учасників висловиться стосовно даного заходу... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Voblin_UA Опубликовано 6 февраля, 2014 Share Опубликовано 6 февраля, 2014 Меди сухі ставлені - Михайло Мироненко. Миша, это тот, который мы после ярмарки пили - говорил же, что на конкурс поехал такой же? Даже не сомневался, мои поздравления!!! Надо обмыть Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бортник Опубликовано 6 февраля, 2014 Автор Share Опубликовано 6 февраля, 2014 Меди сухі ставлені - Михайло Мироненко. Миша, это тот, который мы после ярмарки пили - говорил же, что на конкурс поехал такой же? Даже не сомневался, мои поздравления!!! Надо обмыть Да, именно тот. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Voblin_UA Опубликовано 6 февраля, 2014 Share Опубликовано 6 февраля, 2014 Да, именно тот. Заслуженно, однозначно!!! Мои поздравления!!! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Брониславович Опубликовано 6 февраля, 2014 Share Опубликовано 6 февраля, 2014 Награждение участников конкурса от Харьковской области... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 6 февраля, 2014 Share Опубликовано 6 февраля, 2014 Награждение участников конкурса от Харьковской области... Сподобалось привітання Бортника - Слава Україні А можна детальніше по призовим місцям - назва напою який переміг в тій чи іншій номінації Наприклад Меди сухі ставлені - Михайло Мироненко. з якого меду зроблений напій? або які соки чи трави використовувались (у відповідних номінаціях)... Чи в назвах це не відображається і все йде приблизно в такому вигляді - суміш №1, суміш №2 і т.д. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бортник Опубликовано 6 февраля, 2014 Автор Share Опубликовано 6 февраля, 2014 Наприклад Меди сухі ставлені - Михайло Мироненко. з якого меду зроблений напій? ← Мед був липа з буркуном, в основному. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.