Jump to content

Благодійність

Recommended Posts

Прошу всіх небайдужих, добрих душею пасічників нашого форуму долучитись до збору пилку, та меду(коштів) для важко хворих діток. В минулому році я з друзями організували операцію "Мед", тим самим подарували діткам на день св. Миколая 104 баночки цілюшого продукту, позитиву та здоровя. В цьому році думаю що ми зможем більше, допоможем нужденим, ми всі на форумі - родина.Ось сайт http://www.31june.com/ та номер телефона волонтера Наталії 098-106-81-73. Вантажі можна відправляти по новій пошті. Щиро надіюсь на Вашу допомогу. П.С. В минулому році ми (з дружиною) пройшли цей жах( нашій 1 річній дитині було зроблено 4 складні операції) в інституті нейрохірургії, як згадаю - млість до серця береться, і кожен день в інститутті дитячої нейрохірургії проводять по 4-5 складних операцій на день, з їхніх коридорів щоденно лунають молитви, ллються сльози... І памятайте: судити нас - колись будуть по наших ділах, тому дай-Бог вам побільше благих діл, здоровя, і хороших показників на контрольному вулику!!!. Віталій.

• 4 months later...

Наближається дитяче свято св. Миколая, тому прошу у всіх часників форуму долучитись до збору меду - для важкохворих діток, дітям-інвалідам, дітям сиротам, та всім нужденним. Якщо є у вас лишній бутиль меду - чудово, можете відро меду пожертвувати -прекрасно!, чим більше зберем меду - тим більше лікарнь та дит. будинків може охопити ця благодійна акція. А ще прохання хто може матеріально допомогти коштами на придбання склянних баночок для меду - допоможіть. Зминулого року у волонтерів залишився декристалізатор для розпуску меду, який полекшить роботу волонтерам. Прошу Вас не бути байдужими, подаруйте діткам радість та здоровя, а вашу пожертву Бог примножить, надасть вашій родині здоровя та доголіття!!!, Телефон волонтера Наталії 098-106-81-73, сайт http://www.31june.com

Бандера,почему телефон волонтера не совпадает с контактным телефоном сайта?

Я й сам не знаю, але це особистий номер волонтера Наталії яка працює в благодійному фонді св. Луки Войно-Ясенецького, судя по інформації з сайту - ці благодійні організації є партнерами. В минулому році моїй 1 річній дитині було зроблено 4 складні операції на хребет в Київському інституті нейрохірургії, так от на останню операцію в мене вже не було грошей, і ця організація взяла і оплатила всі медикаменти та витратні матеріали на значну суму для операції. Тому не сумнівайтесь в цих людях, допомагайте їм чим можете. Віталій.

• Алёнка changed the title to Благодійність

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...