Бандера Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 Прошу всіх небайдужих, добрих душею пасічників нашого форуму долучитись до збору пилку, та меду(коштів) для важко хворих діток. В минулому році я з друзями організували операцію "Мед", тим самим подарували діткам на день св. Миколая 104 баночки цілюшого продукту, позитиву та здоровя. В цьому році думаю що ми зможем більше, допоможем нужденим, ми всі на форумі - родина.Ось сайт http://www.31june.com/ та номер телефона волонтера Наталії 098-106-81-73. Вантажі можна відправляти по новій пошті. Щиро надіюсь на Вашу допомогу. П.С. В минулому році ми (з дружиною) пройшли цей жах( нашій 1 річній дитині було зроблено 4 складні операції) в інституті нейрохірургії, як згадаю - млість до серця береться, і кожен день в інститутті дитячої нейрохірургії проводять по 4-5 складних операцій на день, з їхніх коридорів щоденно лунають молитви, ллються сльози... І памятайте: судити нас - колись будуть по наших ділах, тому дай-Бог вам побільше благих діл, здоровя, і хороших показників на контрольному вулику!!!. Віталій. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бандера Posted December 11, 2013 Author Share Posted December 11, 2013 Наближається дитяче свято св. Миколая, тому прошу у всіх часників форуму долучитись до збору меду - для важкохворих діток, дітям-інвалідам, дітям сиротам, та всім нужденним. Якщо є у вас лишній бутиль меду - чудово, можете відро меду пожертвувати -прекрасно!, чим більше зберем меду - тим більше лікарнь та дит. будинків може охопити ця благодійна акція. А ще прохання хто може матеріально допомогти коштами на придбання склянних баночок для меду - допоможіть. Зминулого року у волонтерів залишився декристалізатор для розпуску меду, який полекшить роботу волонтерам. Прошу Вас не бути байдужими, подаруйте діткам радість та здоровя, а вашу пожертву Бог примножить, надасть вашій родині здоровя та доголіття!!!, Телефон волонтера Наталії 098-106-81-73, сайт http://www.31june.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бандера Posted December 12, 2013 Author Share Posted December 12, 2013 Бандера,почему телефон волонтера не совпадает с контактным телефоном сайта? ? Я й сам не знаю, але це особистий номер волонтера Наталії яка працює в благодійному фонді св. Луки Войно-Ясенецького, судя по інформації з сайту - ці благодійні організації є партнерами. В минулому році моїй 1 річній дитині було зроблено 4 складні операції на хребет в Київському інституті нейрохірургії, так от на останню операцію в мене вже не було грошей, і ця організація взяла і оплатила всі медикаменти та витратні матеріали на значну суму для операції. Тому не сумнівайтесь в цих людях, допомагайте їм чим можете. Віталій. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.