Перейти к содержанию

Обговорення пропозиції що до створееня окремої теми

Lefty

Рекомендуемые сообщения

пропоную створити окрему тему, де будуть викладені зсилки на усі чинні законодавчі документи які мають відношення до бжільництва, за оновленям слідкуватиме і вноситеме зміни модератор (чи модератори) а всі інші учасники форума у кого зявиться інформація що до змін в тому чи іншому НПД. чи про появу нового можуть звернутися до модератора (тобто допомагатимуть у відслідковувані змін в нормативно правовій базі) ну приміром як ось на цьому форумі ФУДД обговорення при бажані проводити у відповідних темах що стосуються того чи іншого НПД які будуть з цього приводу думки?

я мав наувазі не в токому форматі: там і обговорення і НПД все разом до тогож не всі НДП, тай не зрозуміло які дійсні які ні. там де я силочку вище давав все є і чітко і зрозуміло...

я мав наувазі не в токому форматі: там і обговорення і НПД все разом до тогож не всі НДП, тай не зрозуміло які дійсні які ні.там де я силочку вище давав все є і чітко і зрозуміло...

Якщо ви зробите таку тему - ми всі будемо тільки вдячні вам. :az:

я мав наувазі не в токому форматі: там і обговорення і НПД все разом до тогож не всі НДП, тай не зрозуміло які дійсні які ні.там де я силочку вище давав все є і чітко і зрозуміло...

Якщо ви зробите таку тему - ми всі будемо тільки вдячні вам. :az:
я готовий приняти участь в сворені теми, але потрібно допомога інших (оскільки сам не сильно орієнтуюсь в питаннях законодавчої бази що до бджільництва -саме тому і підняв це питання), крім того існують технічні моменти: створення не можливості залишати в темі повідомлень, її редагування часу від часу ітд.

крім того існують технічні моменти: створення не можливості залишати в темі повідомлень, її редагування часу від часу ітд.

Я готовий в цьому вам допомогти. :ay:

З бесід (особистих) на практиці людей цікавлять наступні теми щодо бджільництва: 1. Діючі нормативні акти з реєстрації причепів для перевезення бджіл, павільйонів, кочових мобільних будиночків; 2. Порядок вивезення меду, продуктів бджільництва, маток і бджолопакетів (бджолосімей) за кордон України; 3. Порядок ввезення маток в Україну з інших країн; 4. Відповідальність власника пасіки за шкоду, завдану бджолами (якось навіть звертався за консультацією слідчий РВВС з Одеської області з приводу зажалення насмерть кобили бджолами. Сіли з ним перед комп'ютерами, прочитали трошки деяких Законів, залишилися задоволеними. Виявилося, що позивач у справі спирався на Закони, що діють у Росії, де вони набагато жорсткіші у відношенні до власника бджолосімей). З приводу реєстрації пасік, переїздів при кочівлях бесід не було жодного разу. Очевидно, що діючі нормативно-правові акти з цього приводу доступні і зрозумілі. Вимальовується цікава дискусія з приводу ринкових зборів при торгівлі медом - я для себе так і не зрозумів, на підставі якого документу проводиться передпродажне дослідження меду на ринках України. Так що я вважаю, що створення архіву інтернет-посилань на діючі нормативно-правові акти України у сфері бджільництва та всього, що з ним пов'язане на нашому Форумі проситься вже давно. Оскільки це мій розділ, зараз це ж і зроблю (обкладинки); до наповнення їх змістом запрошую усіх бажаючих.

З бесід (особистих) на практиці людей цікавлять наступні теми щодо бджільництва: 1. Діючі нормативні акти з реєстрації причепів для перевезення бджіл, павільйонів, кочових мобільних будиночків; 2. Порядок вивезення меду, продуктів бджільництва, маток і бджолопакетів (бджолосімей) за кордон України; 3. Порядок ввезення маток в Україну з інших країн; 4. Відповідальність власника пасіки за шкоду, завдану бджолами (якось навіть звертався за консультацією слідчий РВВС з Одеської області з приводу зажалення насмерть кобили бджолами. Сіли з ним перед комп'ютерами, прочитали трошки деяких Законів, залишилися задоволеними. Виявилося, що позивач у справі спирався на Закони, що діють у Росії, де вони набагато жорсткіші у відношенні до власника бджолосімей). З приводу реєстрації пасік, переїздів при кочівлях бесід не було жодного разу. Очевидно, що діючі нормативно-правові акти з цього приводу доступні і зрозумілі. Вимальовується цікава дискусія з приводу ринкових зборів при торгівлі медом - я для себе так і не зрозумів, на підставі якого документу проводиться передпродажне дослідження меду на ринках України. Так що я вважаю, що створення архіву інтернет-посилань на діючі нормативно-правові акти України у сфері бджільництва та всього, що з ним пов'язане на нашому Форумі проситься вже давно. Оскільки це мій розділ, зараз це ж і зроблю (обкладинки); до наповнення їх змістом запрошую усіх бажаючих.
Сергiй Анатолiйович, добре булоб якби 1. в поясненях до даної теми було написано що вній лише інтернет посилання. обговорення НПД в інших темах (а в даній темі. аби її не засмічувати, і виключити дублювання посилань на один тойсамий НПД лише розміщений на різних сайтах, не було можливості самостійно користувачам щось добавляти - при бажані звернення до модератора а він уже вирішить потрібно це чи ні) 2. окрім того посилання прописувати лише ті що ведуть на офіційні джерела (наприклад сайт Верховної ради) 3. рознести посилання одразу по підрозділам: (приміром) Закони Кодекси Постанови КМУ Накази Держстанлати ітд (в порядку значимості, чи підзаконоті) :IMHO1:

• Алёнка changed the title to Обговорення пропозиції що до створееня окремої теми

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...