Patriarx Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 Всім привіт, дуже потрібна література і т.п. про розведення і догляд бджіл, допоможіть буду дуже вдячний. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Струк Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Рекомендую купити книжку Віктора Петровича Поліщука " Бджільництво". Вона повинна бути в пасічничих магазинах. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Patriarx, це питання дійсно трохи болюче... В нас на сайті викладена книжка Шимановського , думки про неї різні, але почитати не зашкодить... А так треба просто походити по книгарнях. Досить непоганну, як на сучасне видання, книжку я купив в невеличкій книгарні на Дорошенка(у Львові, ближче до Головпошти, справа як іти від "стометрівки") - "15000 порад...". Зайдіть в бджолярський магазин по вул. Люблінській, 104 - там є деякі книжки і журнали... Кожної осені у Львові, біля палацу Потоцьких відбувається Форум видавців - теж можна натрапити на щось цікаве. А так - в інтернеті є багато чого, походіть по посиланнях, що в нас на форумі. Та і на форумі теж можна знайти лещо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriarx Posted July 11, 2008 Author Share Posted July 11, 2008 Дуже дякую Mapet, я пошукаю щось по згаданих вами магазинах. А може ви знаєте де саме на якій ссилці можна знайти якісь книжки, бажано безкоштовні. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted July 12, 2008 Share Posted July 12, 2008 Та майже на кожному сайтi щось є i практично все безкоштовно. А якi проблеми щоб переглянути всi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts