bjolar Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 28–29 вересня у м. Гадячі на Полтавщині відбудуться урочистості з нагоди святкування 80-річчя Гадяцької однорічної сільськогосподарської школи. Початок офіційної частини о 11.00 28 вересня у кіноконцертному залі «Дружба» у м. Гадячі. У програмі святкування науково-практична конференція «Бджоли – здоров’я нації», круглий стіл, екскурсії на восковощинні заводи, у філіал ННЦ «Інститут бджільництва ім. П. І. Прокоповича» та школу, концертна програма та Гадяцькі вечорниці. Школа запрошує на зустріч своїх випускників та усіх охочих. Забезпечимо проживанням за помірними цінами. Про свій приїзд просимо повідомити за тел. 066-633-40-35, 05354-2-06-75 Оргкомітет Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppz Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Обещались приехать многие. Программа мероприятия насыщена и интересна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hena Posted September 15, 2012 Share Posted September 15, 2012 28–29 вересня у м. Гадячі на Полтавщині відбудуться урочистості з нагоди святкування 80-річчя Гадяцької однорічної сільськогосподарської школи. Як найкраще і раціональныше дістатися до Гадяча з Харкова.Влаштовують залязниця,автобуси. Відповідати в "приват",а можна й на загальне обговорення Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppz Posted September 15, 2012 Share Posted September 15, 2012 Из Харькова с благбазного автовокзала ходит автобус. Насколько я знаю, прямого ж/д сообщения до Гадяча нет. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hena Posted September 15, 2012 Share Posted September 15, 2012 Из Харькова с благбазного автовокзала ходит автобус. Насколько я знаю, прямого ж/д сообщения до Гадяча нет. Автобус так автобус.Дякую! А що у Вашого ведмедя на грудях за напис чи малюнок,пане Редакторе? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppz Posted September 15, 2012 Share Posted September 15, 2012 А що у Вашого ведмедя на грудях за напис чи малюнок,пане Редакторе? Передник! А медведь сам из Ярославского магазина по пчеловодству, который в самом центре города возле театра Волкова. Поставили чучело и на нём наклейка - 10 руб фото. Ну а я, чего там, фотосессию медведю устроил. Да ничего, симпатичный он. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
didvasil Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 Обещались приехать многие. Программа мероприятия насыщена и интересна. Буду! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Олексій Івженко Posted September 30, 2012 Share Posted September 30, 2012 Дуже сподобалось! Цікава, насічена програма. Багато приємних знайомств. Подяка організаторам за таке дійство! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts