Jump to content

80-річчя Гадяцької однорічної сільськогосподарської школи

bjolar
 Share

Recommended Posts

28–29 вересня у м. Гадячі на Полтавщині відбудуться урочистості з нагоди святкування 80-річчя Гадяцької однорічної сільськогосподарської школи. Початок офіційної частини о 11.00 28 вересня у кіноконцертному залі «Дружба» у м. Гадячі. У програмі святкування науково-практична конференція «Бджоли – здоров’я нації», круглий стіл, екскурсії на восковощинні заводи, у філіал ННЦ «Інститут бджільництва ім. П. І. Прокоповича» та школу, концертна програма та Гадяцькі вечорниці. Школа запрошує на зустріч своїх випускників та усіх охочих. Забезпечимо проживанням за помірними цінами. Про свій приїзд просимо повідомити за тел. 066-633-40-35, 05354-2-06-75 Оргкомітет

Обещались приехать многие. Программа мероприятия насыщена и интересна.

28–29 вересня у м. Гадячі на Полтавщині відбудуться урочистості з нагоди святкування 80-річчя Гадяцької однорічної сільськогосподарської школи.
Як найкраще і раціональныше дістатися до Гадяча з Харкова.Влаштовують залязниця,автобуси. Відповідати в "приват",а можна й на загальне обговорення :hi:

Из Харькова с благбазного автовокзала ходит автобус. Насколько я знаю, прямого ж/д сообщения до Гадяча нет.

Из Харькова с благбазного автовокзала ходит автобус. Насколько я знаю, прямого ж/д сообщения до Гадяча нет.
Автобус так автобус.Дякую! А що у Вашого ведмедя на грудях за напис чи малюнок,пане Редакторе?

А що у Вашого ведмедя на грудях за напис чи малюнок,пане Редакторе?
Передник! А медведь сам из Ярославского магазина по пчеловодству, который в самом центре города возле театра Волкова. Поставили чучело и на нём наклейка - 10 руб фото. Ну а я, чего там, фотосессию медведю устроил. Да ничего, симпатичный он.

Обещались приехать многие. Программа мероприятия насыщена и интересна.
Буду!

• 2 weeks later...

Дуже сподобалось! Цікава, насічена програма. Багато приємних знайомств. Подяка організаторам за таке дійство!