гоша Опубликовано 20 января, 2013 Share Опубликовано 20 января, 2013 Такe враження нiби то спiлкуeшся зi старими друзями на дружнiй вечерi! Успiхiв вам i бiльше пiдписчикiв! ? Майже так воно і є - редакційна колегія майже повністю з УП, тільки теми подають тепер без всякої води. А те що журнал малого формату то це не страшно, бо щоб журнал був більш наповнений можна було піти двома шляхами, або лить воду, або випускать менше номерів(як наприклад Бджолярський круг). Молодці хлопці, так тримать! І я ж проте. А на рахунок того що мало аркушів то я думаю що з збільшенням підписної аудиторії аркушів та розмір збільшиться! А тем і інформації вистачить на всіх . Скажіть будь-ласка хіба ж немає в нас на тУкраїні розумних та працьовитих людей в яких є що перейнять або яким є чим поділитись! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Владимир 22 Опубликовано 21 января, 2013 Share Опубликовано 21 января, 2013 Отримав перший номер журналу- враженя позитивне! ? А журнал только на украинском языке? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
bjolar Опубликовано 21 января, 2013 Share Опубликовано 21 января, 2013 Отримав перший номер журналу- враженя позитивне! ? А журнал только на украинском языке? Журнал "Бджоляр" зареєстрований як україномовне видання. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
степанович Опубликовано 25 января, 2013 Share Опубликовано 25 января, 2013 Прийшов мені вочора лист підписаний реддакцією журналу „Бджоляр”. Відкриваю, а там жовтневий номер. Дякую... Що це- акція? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
bjolar Опубликовано 25 января, 2013 Share Опубликовано 25 января, 2013 Прийшов мені вочора лист підписаний реддакцією журналу „Бджоляр”. Відкриваю, а там жовтневий номер. Дякую... Що це- акція? Маленький подарунок Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
einar Опубликовано 5 февраля, 2013 Share Опубликовано 5 февраля, 2013 Замовити журнали «Бджоляр» №1, 2, 3, 4, 5, 6 за 2012 рік та №1 за 2013 рік можна: – за e-mail: [email protected]; ? Замовив всі номери, написавши листа на вказану електронну адресу 20 січня... Відповідь буде? Чи я занадто нетерплячий? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
bjolar Опубликовано 5 февраля, 2013 Share Опубликовано 5 февраля, 2013 Замовити журнали «Бджоляр» №1, 2, 3, 4, 5, 6 за 2012 рік та №1 за 2013 рік можна: – за e-mail: [email protected]; ? Замовив всі номери, написавши листа на вказану електронну адресу 20 січня... Відповідь буде? Чи я занадто нетерплячий? Перепрошую, але 20 січня замовлень на електронну адресу редакції не надходило, прошу повторити замовлення. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
einar Опубликовано 6 февраля, 2013 Share Опубликовано 6 февраля, 2013 замовлень на електронну адресу редакції не надходило ? В мене лист позначено, як відправлений.. Мабуть не дійшов.Тільки що відправив повторно. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
bjolar Опубликовано 8 февраля, 2013 Share Опубликовано 8 февраля, 2013 Вийшов з друку і доставлений на пошту 8 лютого 2013року другий номер журналу "Бджоляр" за 2013 рік. Основні теми цього номера: – багатокорпусна технологія Анатолія Подрізана (формування відводків та нуклеусів, конструкція вуликів для відводків, виведення маток); – з досвіду виведення маток на пасіці Вадима Круглова; – якісний віск без воскотопки і воскопреса; – пасічний точок; – приготування цукрової пасти для підгодівлі бджіл. Замовити журнали «Бджоляр» №1, 2, 3, 4, 5, 6 за 2012 рік та №1, 2 за 2013 рік можна: – за e-mail: [email protected]; – листом за адресою: Журнал "Бджоляр", а.с.5561, м. Львів, 79014; – за тел.:067-897-34-66, 099-192-36-42. У листі потрібно вказати адресу та тел. замовника. Вартість одного журналу з пересилкою 10 грн. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
bjolar Опубликовано 6 марта, 2013 Share Опубликовано 6 марта, 2013 Вийшов з друку і доставлений на пошту 6 березня 2013 року третій номер журналу "Бджоляр" за 2013 рік. Основні теми цього номера: – кочові павільйони Кримінських (двоярусна система з висувними вуликами нижнього яруса); – пристрій для натягування дроту в рамках; – кормова паста з цукру-піску; – весняний обліт – початок сезону; – ротаційний видаляч бджіл; – про розміщення клуба під час зимівлі; – віск перетоплюю по-іншому. Замовити журнали «Бджоляр» №1, 2, 3, 4, 5, 6 за 2012 рік та №1, 2, 3 за 2013 рік можна: – за e-mail: [email protected]; – листом за адресою: Журнал "Бджоляр", а.с.5561, м. Львів, 79014; – за тел.:067-897-34-66, 099-192-36-42. У листі потрібно вказати адресу та тел. замовника. Вартість одного журналу з пересилкою 10 грн. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
einar Опубликовано 7 марта, 2013 Share Опубликовано 7 марта, 2013 Отримав і прочитав 8 журналів «Бджоляр». Сподобалось , в першу чергу те, що в кожному номері описуються технології (з фотографіями) бджоловедення на пасіках 100+ (українських), а також- відсутність води й вітчизняних "наукових розробок" Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
tolstiy Опубликовано 7 марта, 2013 Share Опубликовано 7 марта, 2013 Отримав і прочитав 8 журналів «Бджоляр». Сподобалось , в першу чергу те, що в кожному номері описуються технології (з фотографіями) бджоловедення на пасіках 100+ (українських), а також- відсутність води й вітчизняних "наукових розробок" Согласен, хотя только в этом году выписал и получил 2 номера ! Журнал выгодно отличается от " Пасічник"(его выписывал прошлый год и в этом выписал), думал может в этом году будет получше, а он-одна вода!! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
гоша Опубликовано 8 марта, 2013 Share Опубликовано 8 марта, 2013 Отримав і прочитав 8 журналів «Бджоляр». Сподобалось , в першу чергу те, що в кожному номері описуються технології (з фотографіями) бджоловедення на пасіках 100+ (українських), а також- відсутність води й вітчизняних "наукових розробок" Согласен, хотя только в этом году выписал и получил 2 номера ! Журнал выгодно отличается от " Пасічник"(его выписывал прошлый год и в этом выписал), думал может в этом году будет получше, а он-одна вода!! Да води нет, мне тоже понравилось. И журнал идёт стабильно в начале месяца. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
гоша Опубликовано 9 марта, 2013 Share Опубликовано 9 марта, 2013 думал может в этом году будет получше, а он-одна вода!! Удивляет апломб начинающего.Третий год пчеловодите и уже все познали?Где увидели воду в последних двух номерах? Понимаю,что на вкус и цвет... но не до такой же степени Да в двух последних номерах води практически нет, намного лучше чем било раньше ! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
wwlo Опубликовано 13 марта, 2013 Share Опубликовано 13 марта, 2013 хочу спитати форумчан Бджоляр має вже повний формат,чи дальше видається в виді записної книжки як в 2012. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
hena Опубликовано 13 марта, 2013 Share Опубликовано 13 марта, 2013 хочу спитати форумчан Бджоляр має вже повний формат,чи дальше видається в виді записної книжки як в 2012. Покищо-- все такий. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sergiy Опубликовано 13 марта, 2013 Share Опубликовано 13 марта, 2013 хочу спитати форумчан Бджоляр має вже повний формат,чи дальше видається в виді записної книжки як в 2012. А Ви спробуйте передплатити... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
tigrek Опубликовано 14 марта, 2013 Share Опубликовано 14 марта, 2013 3-й получал кто Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
hena Опубликовано 14 марта, 2013 Share Опубликовано 14 марта, 2013 Я обержав.Сьогодні Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Alex 83 Опубликовано 15 марта, 2013 Share Опубликовано 15 марта, 2013 И я получил сегодня. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
wwlo Опубликовано 23 марта, 2013 Share Опубликовано 23 марта, 2013 хочу спитати форумчан Бджоляр має вже повний формат,чи дальше видається в виді записної книжки як в 2012. А Ви спробуйте передплатити... тому і питаю .але хочу одержувати повноцінний журнал Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sergiy Опубликовано 23 марта, 2013 Share Опубликовано 23 марта, 2013 хочу спитати форумчан Бджоляр має вже повний формат,чи дальше видається в виді записної книжки як в 2012. А Ви спробуйте передплатити... тому і питаю .але хочу одержувати повноцінний журнал Це справа смаку. Мені, наприклад, більше подобається формат "БК" або "УП". "Пасічник" як на мене - трохи завеликий для його товщини. "Бджоляр" дійсно маленький, але можливо, так було задумано с самого початку... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
pvl Опубликовано 23 марта, 2013 Share Опубликовано 23 марта, 2013 Журнал змiстовний,але без ложки дьогтю не обiйшлося.У першому номерi пiвсторiнки реклами,у другому уже сторiнка,а в третьому цiдих три... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 23 марта, 2013 Share Опубликовано 23 марта, 2013 Журнал змiстовний,але без ложки дьогтю не обiйшлося.У першому номерi пiвсторiнки реклами,у другому уже сторiнка,а в третьому цiдих три...←Реклама це нормально. Аби це була просто реклама а не вода видана за супер винахід. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
лисий Опубликовано 24 марта, 2013 Share Опубликовано 24 марта, 2013 Особисто я передплачую "Бджоляр"перший рік. Як на мене-ЧУДОВИЙ!Все просто і зі смаком,тільки корисна інформація. Не розумію,чесно кажучи закиди щодо формату...Бджоляр для мене набагато краще,ніж один з повноформатних журналів(не назву),який виписав просто за інерцією... Чи буду виписувати бджоляр на наступний рік?-БЕЗУМОВНО!!! Бажаю видавцям і читачам міцного здоров"я!Хай живе ваш журнал... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.