Jump to content

Ярема Гук Мої пасікі

Ярема Гук
 Share

Recommended Posts

А улики Томаш Лысонь?))

и третя приїхала з турне post-5253-1335354238_thumb.jpg
Что за прицеп - сами доделывали? Влазит 16 ульев или больше? За какой машиной тягаете такой прицеп?

и третя приїхала з турне post-5253-1335354238_thumb.jpg
Что за прицеп - сами доделывали? Влазит 16 ульев или больше? За какой машиной тягаете такой прицеп?
Там сзади, по моему, выдвижной средний ряд виднеется, еще на 8 ульев, если не ошибаюсь.

Цей причіп я сам перероблял, знайомий на ньому перевозив ровери, потім хотів здати його на лом. Я купив та переробив. Вожу на ньому 16 вуликів (8+8). А перевожу звичайним лігковим авто. Вулики Лисонь, ті самі, які і продаєм, пінополістіролові. Вот їх кілька фото post-5253-1335365731_thumb.jpg post-5253-1335365770_thumb.jpg post-5253-1335365788_thumb.jpg post-5253-1335365817_thumb.jpg post-5253-1335365868_thumb.jpg Взяв для себе варіант немальований (він дешевше відсотків на 10). Докомплектував їх корпусними пилкоуловлювачами (на останньому фото) Там на одній пасіці побачете, що є ще кілька дерев‘яних. Але продавати їх не збираюсь, бо я починав з них. В цьому році хотів би придбати собі пінополістіролових ще штук 10-15 (якщо Бог допоможе). Планую з часом, за кілька років, довести кількість вуликів до 200 та зупинитись на цьому.