professor Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 допоможіть будь ласка розшукати інформацію про виведення маток з 5-денним циклом Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 виведення маток з 5-денним циклом ← Це як? Я про таке не чув - цікаво було б дізнатися що то таке і з якою ціллю... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sij Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 Я читав десь, що можна як продовжити період виходу маток з маточника, так і прискорити, здається при допомозі більшої, або меншої температури (хоча точно не пам"ятаю) Треба пошукати джерело. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бортник Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 допоможіть будь ласка розшукати інформацію про виведення маток з 5-денним циклом Це звичайна технологія, яка основана на тому принципі, що в сім"ю-виховательку кожні чотири дні підставляються нові мисочки на виховання. Тобто коли вже перша партія маточників запечатана, дають нову і так далі. Терміни виводу маток не змінюються, а от бджоли-годувальниці трохи розвантажуються. Але в цій технології є багато "але"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 основана на тому принципі, що в сім"ю-виховательку кожні чотири дні підставляються нові мисочки на виховання ← Тоді ясно, а то я вже подумав... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts