Petrovych61 Posted June 19, 2012 Share Posted June 19, 2012 кузмич, а між "корпусами" що за прокладка? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кузьмич Posted June 19, 2012 Share Posted June 19, 2012 кузмич, а між "корпусами" що за прокладка? Просто ДВП,пчёлы пока в нижнем,маленький отводок ,подсиливать пока некем.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Славік2 Posted June 26, 2012 Share Posted June 26, 2012 Вчора тесть змайстрував дах.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cap63 Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 Ще як очеретом зверху покрить то буде файно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кузьмич Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 Вчора тесть змайстрував дах.. Но камыш просто необходим! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Славік2 Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 Ще як очеретом зверху покрить то буде файно все в процесі Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кузьмич Posted July 14, 2012 Share Posted July 14, 2012 Чёт притихла тема ,итак продолжим... Это матка из колоды(амазонка харьковская) пчёлы злючие ,медоносные и хорошё развиваются.... вид сверху,пока 4 рамы с расплодом... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кузьмич Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 Ще як очеретом зверху покрить то буде файно все в процесі Славик( как процесс продвигается,хвастайся... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Славік2 Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 Ще як очеретом зверху покрить то буде файно все в процесі Славик( как процесс продвигается,хвастайся... усьо путьом).Ще дві колоди готові,ось одна з них(на дві сім"ї). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кузьмич Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 Ще як очеретом зверху покрить то буде файно все в процесі Славик( как процесс продвигается,хвастайся... усьо путьом).Ще дві колоди готові,ось одна з них(на дві сім"ї). Красава ,ну а камышовую крышу сделал? ,не томи душу... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кузьмич Posted August 7, 2012 Share Posted August 7, 2012 Славик) хвастайся результатами.В Харькове спилили большой тополь (возле магазина МЁД на ЦР ),диаметром около 1.2-1.5 м с дуплом,но без манипулятора не обойтись Сдаю точку мож кому нужна . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кузьмич Posted August 24, 2012 Share Posted August 24, 2012 Тема вообще затихла,Славик( как дела продвигаются? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кузьмич Posted October 13, 2012 Share Posted October 13, 2012 Обнаружил два недостатка в борти -мыши безпрепятственно проникают под крышу(но предусмотрительно положил угощения ).Нижний леток пришлось зашить сеткой . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Фомич Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 Обнаружил два недостатка в борти -мыши безпрепятственно проникают под крышу ? С мышами надо вести борьбу http://tochok.info/forum/index.php?showtopic=308 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Иван89 Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Колоды вещь хорошая,но всётаки ограниченый доступ к пчелиной семье. Я хочу смастерить втулочный улей-колоду Прокоповича по обьёму 16рамочного улья, но только с линейками! Будет хоть какаята возможность взять пчёл на пробу для проверки заклещённости. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Новачок Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 Я свого знайомого лісника давно просив, щоб він мені підібрав нормальну колоду і нещодавно він все ж таки її знайшов. Дубовий відземок , висотою більше метра, в діаметрі приблизно 50-60 см., в середині вже трохи почав випадати, а тому я думаю, що буде добре піддаватись обробці. Не можу дочекатись, коли я його належним чином оформлю і заселю в нього трудівниць. Фотками по мірі проведення робіт обов'язково поділюся. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кузьмич Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 Я свого знайомого лісника давно просив, щоб він мені підібрав нормальну колоду і нещодавно він все ж таки її знайшов. Дубовий відземок , висотою більше метра, в діаметрі приблизно 50-60 см., в середині вже трохи почав випадати, а тому я думаю, що буде добре піддаватись обробці. Не можу дочекатись, коли я його належним чином оформлю і заселю в нього трудівниць. Фотками по мірі проведення робіт обов'язково поділюся. Купите себе бензопилу,и пару цепей ,и будет вам счастье! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Новачок Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 Я свого знайомого лісника давно просив, щоб він мені підібрав нормальну колоду і нещодавно він все ж таки її знайшов. Дубовий відземок , висотою більше метра, в діаметрі приблизно 50-60 см., в середині вже трохи почав випадати, а тому я думаю, що буде добре піддаватись обробці. Не можу дочекатись, коли я його належним чином оформлю і заселю в нього трудівниць. Фотками по мірі проведення робіт обов'язково поділюся. Купите себе бензопилу,и пару цепей ,и будет вам счастье! Бензопилка є і цепки до неї не проблема, а от часу не завжди вистачає та й погода не найкраща для роботи із деревиною. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кузьмич Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 Колоды вещь хорошая,но всётаки ограниченый доступ к пчелиной семье. Я хочу смастерить втулочный улей-колоду Прокоповича по обьёму 16рамочного улья, но только с линейками! Будет хоть какаята возможность взять пчёл на пробу для проверки заклещённости. С Вами не согласен и ,доступ не ограничен.В предыдущих постах ,есть эта колода с верхним корпусом . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikvar Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 так ето уже не колода а рамковый улей 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кузьмич Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 так ето уже не колода а рамковый улей Так яж не для табличек с названием "колода" делал,а для души делал!Есть доступ,контроль за заклещенностью,минимум вмешательства,отсутствие бипина.А соты в рамке или без рамки ,это уже как кому нравится извращаться .А борть моя для красоты,и ШОП БУЛО .А еще хатынку камышом накрою! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikvar Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
виталийЗ Posted December 31, 2012 Share Posted December 31, 2012 Новачек,но ведь дуб очень холодное дерево? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Новачок Posted January 10, 2013 Share Posted January 10, 2013 Новачек,но ведь дуб очень холодное дерево? Товщина стінок буде не менше 60 мм., не думаю, що буде холодніше, як у вулику з товщиною стінки 35-40 мм. Все покаже час. Питання до всіх : яка порода дерева найкраще підходить для виготовлення колоди? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
аматор Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Питання до всіх : яка порода дерева найкраще підходить для виготовлення колоди? ? Верба, липа,тополя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts