Перейти к содержанию

Чат на форуме

Sanich

Рекомендуемые сообщения

Админы,напрягайтесь и не стесняйтесь,если вдруг чего.

Создадим общественную организацию "Точок" и будем собирать членские вносы!!! :ole_ole::umora:

Админы,напрягайтесь и не стесняйтесь,если вдруг чего.

Создадим общественную организацию "Точок" и будем собирать членские вносы!!! :ole_ole::umora:
А шо? ІДЕЯ :ay::az:

А шо? ІДЕЯ ay.gif az.gif

Особливо про взноси... :ole_ole: В чате поменял смайлики, цвета НИКов и откорректировал время. Поставил кнопку нашего форума. Если не будете там общатся - уволим из "партии" без возврата членских вносов... :af::umora:

В чате поменял смайлики, цвета НИКов и откорректировал время.

:hi: Смайлики вапше круто, я и незнаю как написать сообщение без них... :ole_ole::wave:

Смайлики вапше круто, я и незнаю как написать сообщение без них.

- Лев Николаевич Толстой. Анна Каренина, читал? - Читал, хорошая книга, только смайликов совсем нет, читать трудно. ;)

• 1 month later...
:hi: Модераторам спасибо за чат, но его закрыли.. Мапет, Зделайте ещо один плиз... :ah::wave:

Зделайте ещо один плиз...

Вот открыли для тестирования - http://beetalk.thenewz.info/ пробуем... :hi:

Вот открыли для тестирования - http://beetalk.thenewz.info/ пробуем... opr06K93.gif

Спасибо большое!!! :az:

• 2 weeks later...

Скрипт чата опять создал проблемы на хостинге. Поставили более "лёгкий" по тому же адресу. При входе указывать только НИК. Просим прощения за неудобства. :hi:

Поставили более "лёгкий" по тому же адресу.

Есть одна проблемка. При входе этот чат не воспринимает НИКи кирилицей. :dntknw: "Маємо те що маємо" :hi:

Просим прощения за неудобства. opr06K93.gif

:hi: Все намана.. за то теперь крутой чат..... :af::az:

• 2 months later...

А чат наш работать будет? :ah:

А чат наш работать будет? ah.gif

Пока не будет... :dntknw:

• 2 months later...
Заходи с форума.

Отже я натискаю Чат у верхньому правому куті головної сторінки Форуму, відкривається сторінка "Мої бджоли" яка вимагає реєстрування. Правильно? Далі як? Реєструюся і працюю?

:hi:
Правильно?

Неправильно!!!
Далі як?

А надо подождать трошки и видкриеться сторинка де Ви напишете свой логин и натиснете окий.. И так Вы попадаете в чат.. Но если нет Явы то непопадете в чат...Качайте Яву и все деа!!!
Реєструюся і працюю?

Ненадо рееструватись!!!

Отже я натискаю Чат у верхньому правому куті головної сторінки Форуму, відкривається сторінка "Мої бджоли" яка вимагає реєстрування.

Славік правильно все сказав - реєстрація не потрібна. Чекаете коли відкриється віконечко Login , вписуєте своє ім"я і спілкуєтесь. Якщо після логіна не входите в чат, то встановіть Java . Наразі що є. Далі працюємо... :hi:

Славік правильно все сказав - реєстрація не потрібна. Чекаете коли відкриється віконечко Login , вписуєте своє ім"я і спілкуєтесь. Якщо після логіна не входите в чат, то встановіть Java . Наразі що є. Далі працюємо...

Зробив: а) в поле User Name ввів своє ім"я "Владек". Попросило встановити "Ява". б) Ніби встановив. А що робити далі не знаю?

А що робити далі не знаю?

Перезавантажтесь для чистоти експеременту і знову спробуйте зайти. :hi:

Перезавантажтесь для чистоти експеременту і знову спробуйте зайти.

Знову загрузив Яава та перезапустив Опера. Зайшов у "Мої бджоли" написав мій Логін. Натиснув мишку. Переді мною головна сторінка "Мої бджоли", яка вже не вимагає Логіна. Що робити далі? Оце не зрозуміло?

Переді мною головна сторінка "Мої бджоли", яка вже не вимагає Логіна.

Якщо піля логіна не з"являеться філіжанка кави post-3-1258402902_thumb.jpg значить Опера не запускає Джаву... Спробуйте іншим браузером. Я з Опери теж не міг зайти, але я нею в роботі не користуюся, тому встановив щоб спробувати і можливо там якісь ще додатки треба ставити. :dntknw:

Переді мною головна сторінка "Мої бджоли", яка вже не вимагає Логіна.

Якщо піля логіна не з"являеться філіжанка кави post-3-1258402902_thumb.jpg значить Опера не запускає Джаву... Спробуйте іншим браузером. Я з Опери теж не міг зайти, але я нею в роботі не користуюся, тому встановив щоб спробувати і можливо там якісь ще додатки треба ставити. :dntknw:
Дійсно Опера не хоче працювати. А з In..t Ex..r пройшло все нормально. Прохання підсказати як працювати далі. Скажімо хочу звернутися до іншого користувача. Як це зробити?

Прохання підсказати як працювати далі.

Там все просто - клікаєте по всьому що бачите і дивіться що з того виходить... Сам так завжди роблю. :umora:
Скажімо хочу звернутися до іншого користувача. Як це зробити?

Просто пишете і відправляете, правда тоді бачать всі. Якщо хочете індивідуально, то клікаєте по ніку того, з ким хочете спілкуватися і відкриється окреме вікно.

клікаєте по ніку того, з ким хочете спілкуватися

А де знайти ті Ніки? Я так розумію, що поки користувач сам не зайде в Чат то і Ніка його там не буде?

:hi:
А де знайти ті Ніки? Я так розумію, що поки користувач сам не зайде в Чат то і Ніка його там не буде?

Вечерком приходите с бутылкой и увидите ники!!! :az:

Так і є.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...