Jump to content

Не медоносы

Petrovych61
 Share

Recommended Posts

У меня дома зацвела пасифлора... post-3-1185308776_thumb.jpg

• 1 year later...
У меня дома

У моей матери на даче. Не медонос, но другие живут и борются. Mapet, какие в теме Галерея ограничения для размера файлов? <ahttp://nova2.tochok.info/forum/uploads/emoticons/default_ah.gif' alt=':ah:'> (Ответ здесь. Адм.)

post-683-1231687716_thumb.jpg

• 1 year later...

Как приятен первоцвет.

post-944-1269950725_thumb.jpg

Как приятен первоцвет.

это не первоцвет, это крокусы Вот это первоцвет

post-6-1270209151_thumb.jpg

Как приятен первоцвет.

это не первоцвет, это крокусы Вот это первоцвет
Это снимок этого года? У нас покуда так.

post-944-1270288631_thumb.jpg

А у нас такое дома цветет: Гиппеаструм 0_2bcba_c7105afe_L.jpgХойя 0_2bcbd_f13ac019_L.jpgКактус 0_2bcbc_33ae90cc_L.jpg В большем размере здесь

Разновидность Халанхоэ

post-944-1270446711_thumb.jpg

А Я у ліс ходила!!! 200bb5f464f3.jpg По квітку ось таку: Біла чічка c13f26828ccb.jpg Жовтий нарцис ad0ba1388e95.jpg Церквочки 01727c0aa614.jpg Кабанчики 1af60cc916de.jpg Підсніжники 26523c412d65.jpg Фіалки 5cbe5691a157.jpg

Тина, а жолтые тоже дикие? И что это такое? У нас таких нет

а жолтые тоже дикие? И что это такое? У нас таких нет

Я вже виправила - над кожною фотографією надписала місцеву назву- вона на співпадає з літературною, але досить цікава :) . Жовтий нарцис ріс у лісника на городі, а город в лісі. У мене на дачі також є. :ax:

Біла чічка

Анемона
Церквочки

Проліски
Кабанчики

Ряст порожнистий
Підсніжники

Підсніжники
Фіалки

Печіночниця

• 3 months later...

Кажись ваточник post-2142-1279464679_thumb.jpg, а может и нет. А это понашому моёры post-2142-1279464840_thumb.jpg. А это тысечелистник вроде post-2142-1279464999_thumb.jpg запах стоит сладкий-сладкийpost-2142-1279465186_thumb.jpg но пчёл нет :dntknw:

Кажись ваточник

Не кажись, а точно он. :)

Кажись ваточник

Ваточник как он есть. Вот только у моего цветы не такого оттенка... Ближе к серо-коричневому... Но листья - точно такие. А как он попал в тему "Не медоносы"?

• 3 weeks later...
Кажись ваточник

Ваточник как он есть. Вот только у моего цветы не такого оттенка... Ближе к серо-коричневому... Но листья - точно такие. А как он попал в тему "Не медоносы"?
Для меня то не медонос 1 растение на 5га. В нашей месности розы куда болший медонос. Тут у вас и так грусно будем блокировать будете (админы) общаться сами с собой. Правил я не нарушал.

• 2 weeks later...
Тут у вас и так грусно будем блокировать будете (админы) общаться сами с собой. Правил я не нарушал.

Дивна реакція... А хто збирався Вас блокувати, просто зауважили що ваточник медонос. Медоносність визначається не кількістю рослин на одиницю площі, а кількістю нектару з одиниці площі суцільного насадження. В когось, по вашому принципу, і акація і липа не медоноси... Сійте, тоді і для Вас ваточник стане медоносом. Як Вам тут "грусно", ... то повірте, що адміни самі тут не залишаться... :hi:

Тут у вас и так грусно будем блокировать будете (админы) общаться сами с собой. Правил я не нарушал.

Дивна реакція... А хто збирався Вас блокувати, просто зауважили що ваточник медонос. Медоносність визначається не кількістю рослин на одиницю площі, а кількістю нектару з одиниці площі суцільного насадження. В когось, по вашому принципу, і акація і липа не медоноси... Сійте, тоді і для Вас ваточник стане медоносом. Як Вам тут "грусно", ... то повірте, що адміни самі тут не залишаться... :hi:
Тепер дійсно виглядє дивно. Але коли я писав те повідомлення замісь фотографій були червоні хрести, а знизу повідомлення Бортника. Може я щось нетак зрозумів але якщо червоні хрести то це означа закрито для перегляду. Спочатку я не повірив вийшов з теми зайшов в медоноси там зявився ваточник. Я знов зайшов сюди та сама картина. Ну трохі вспилив вибачте, але чо в тих фотографіях щоб їх закривати? Тим паче що я дійсно не знав що то за рослина просто сподобалась. А тепер їх відкрили і змене зробили дурника не гарно я теж міг би змінити попередне повідомлення, але не така я людина. Пишу в гарнаму настрої поздоровляю всіх зі святом, хай щастить вам, що не так вибачайте.

Пишу в гарнаму настрої поздоровляю всіх зі святом, хай щастить вам, що не так вибачайте.

Бажаю Вам завжди такого настрою. І Вас зі святом! Навмисно ніхто нічого не робив, можливо якісь глюки, за що і Ви даруйте. Варто на цьому і зупинитися :IMHO::hi:

• 3 years later...

Пожалуй, это можно в тему "Не медоносы". На снимке посреди поля видны засевы мака. В реале - это очень было очень красно и красиво. Вот такое поле видел пару лет назад.

post-2456-1380772875_thumb.jpg

На снимке посреди поля видны засевы мака.
Нарики подсеяли :IMHO1:

• 3 months later...

Цікаво ці рослини медують чи ні :)

post-6-1389808005_thumb.jpg

• 1 year later...

1af60cc916de.jpg Підсніжники 26523c412d65.jpg Фіалки 5cbe5691a157.jpg

Последнее фото - не подснежник , это 100 процентов!