Kolyan Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 У нас під Києвом дуже мало мед.угіддь,все Хатинки та Хатинки .Хотілось-би поставити своі 10вуликів у котрогось хазяіна в саду,щоб недалечко і акація,або липа,може гречка так до 100км.Попробуємо медку разом .Пишіть. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pobratum Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Поставить не проблема только надо сейчас приехать и пособирать синяк, семена акации по оврагам да посеять на площади 100га, а также весной посеять фацелию и пожалуйста. Сквирский район Киевской обл С.Мала Михайловка.звони тел в учетной записе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavik Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 А на Закарпатте, есть такое место куда поехать??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolyan Posted November 21, 2010 Author Share Posted November 21, 2010 Поставить не проблема только надо сейчас приехать и пособирать синяк, семена акации по оврагам да посеять на площади 100га, а также весной посеять фацелию и пожалуйста. Сквирский район Киевской обл С.Мала Михайловка.звони тел в учетной записе. Виталий,в этом сезоне было предложение с М.Михайловки на форуме,но найти не смог Приглашали на акацию Надо поехать посмотреть Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jujon Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 было предложение с М.Михайловки на форуме,но найти не смог ? kolyan, убери пару слів з повідомлення ато весною небуде де вуликів поставити , на всіх не хвате шось мені здається дороговатий медок вийде ,треба мінімум 1-2 рази приїхати в неділю а от тебе десь до сотні км буде. хотя знаю пару пасічників пенсіонерів,вони доглядають за вуликами Київських в себе в дома , в деталі не вникав як вних цей процес відбувається,приблизно один доглядає за пасікою а другий збуває продукцію Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolyan Posted November 22, 2010 Author Share Posted November 22, 2010 kolyan, убери пару слів з повідомлення ато весною небуде де вуликів поставити , на всіх не хвате шось мені здається дороговатий медок вийде ,треба мінімум 1-2 рази приїхати в неділю а от тебе десь до сотні км буде. хотя знаю пару пасічників пенсіонерів,вони доглядають за вуликами Київських в себе в дома , в деталі не вникав як вних цей процес відбувається,приблизно один доглядає за пасікою а другий збуває продукцію Думаю у кожному селі є самотні молодиці Думав усі зрозуміють мій "заклик" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 А на Закарпатте, есть такое место куда поехать??? blink.gif ← А Закарпаття за 100 км від Києва? Думаю у кожному селі є самотні молодиці opr06K9M.gif az.gif opr06KBF.gif Думав усі зрозуміють мій "заклик" ax.gif ← Так Вам таке повідомлення треба писати на форумі самотніх молодичок! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolyan Posted November 22, 2010 Author Share Posted November 22, 2010 Так Вам таке повідомлення треба писати на форумі самотніх молодичок! А Ви думаєте до нас на форум іх мало заходить? Усі ж хочуть і медку і"с пчелкой" Маю надію,що це не флуд Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Маю надію,що це не флуд opr06K91.gif ← Так ту для цього і місце... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergiy Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Останній раз пачічників-кочівників бачив біля нашого села років п'ять тому. Пропадає медозбір з соняха!!! А це ж днів 35-40, як мінімум (сонях починає квітувати і медувати у різні терміни, посадити його протягом одного тижня, або двох тижнів неможливо). Повз Апостолове проходить траса Кривий Ріг - Запоріжжя. До Михайлівки - 12 кілометрів. Від Апостолове до Михайлівки - асфальт. У нас є річка Кам'янка (з рибою), я маю колодязь (з насосом). Вода для людей непридатна, а бджолам самий раз. Питну маю у басейні (ємність на 2 м.куб.). Маю хату, газ, літню кухню, медогонку на даданівську (або на українську) рамку. Є телефон з виходом на міжміську. Покриття мобільних оператторів - лише КиївStar. МТС - або в кінці городу, або на горищі. Сусіди більш, ніж нормальні Акація у нас - це лотерея. Я сам не впевнений, що я отримаю. А на сонях - запрошую. Пишіть у особисте спілкування. Деталі обговоримо по телефону (мобільному) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pobratum Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Думаю у кожному селі є самотні молодиці Думав усі зрозуміють мій "заклик" В нашому селі самотні молодиці від 80 років Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolyan Posted November 22, 2010 Author Share Posted November 22, 2010 В нашому селі самотні молодиці від 80 років А шо-жабка придушила? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pobratum Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 В нашому селі самотні молодиці від 80 років А шо-жабка придушила? на 96 мешканців села це самі молодші. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolyan Posted December 9, 2010 Author Share Posted December 9, 2010 Так Вам таке повідомлення треба писати на форумі самотніх молодичок! Ну ось і СВЕТІК зареєструвався(лась) .А Ви кажете... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Так Вам таке повідомлення треба писати на форумі самотніх молодичок! Ну ось і СВЕТІК зареєструвався(лась) .А Ви кажете... Зареєструвалася, та не заходила... Багато можна було б сказати по подібних випадках, проте боюсь безпідставно образити конкретну особу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolyan Posted December 9, 2010 Author Share Posted December 9, 2010 Зареєструвалася, та не заходила... Багато можна було б сказати по подібних випадках, проте боюсь безпідставно образити конкретну особу. Я думаю,що всетаки спочатку зайшла ,а потім і зареєструвалась .Дай Боже,щоб НАС було побільше Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Я думаю,що всетаки спочатку зайшла opr06KWB.gif ,а потім і зареєструвалась ax.gif ← Ну щоб вже всі крапки над "і"... "Зайти", значить ввести імя і пароль, а без реєстрації це не можливо. Крім того, в профілі користувача Ви завжди можете побачити коли він(вона) зареєструвався(валася) і коли останній раз заходив(ла) на форум (логінився). Тож, якщо подивитися http://www.tochok.info/forum/index.php?showuser=2665 то побачимо Последнее посещение -- Що означає - зареєстрований, але ні разу не вводив(ла) свого облікового запису, себто "не заходила" . Такщо та пані і не може почитаи все те, що ми тут накалякали... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergiy Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Я думаю,що всетаки спочатку зайшла opr06KWB.gif ,а потім і зареєструвалась ax.gif ? Ну щоб вже всі крапки над "і"... "Зайти", значить ввести імя і пароль, а без реєстрації це не можливо. Крім того, в профілі користувача Ви завжди можете побачити коли він(вона) зареєструвався(валася) і коли останній раз заходив(ла) на форум (логінився). Тож, якщо подивитися http://www.tochok.info/forum/index.php?showuser=2665 то побачимо Последнее посещение -- Що означає - зареєстрований, але ні разу не вводив(ла) свого облікового запису, себто "не заходила" . Такщо та пані і не може почитаи все те, що ми тут накалякали... Гюльчатай, открой личико!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.