Petrovych61 Опубликовано 17 августа, 2010 Share Опубликовано 17 августа, 2010 В темі про аскосфероз багато написано... Я зокрема посипав по рамках тисячолистник(деревій, кровавник) - або подрібнену молоду зелень, або цвіт. Але якщо 80 відсотків розплоду вражено, то не знаю чи Ви цю сім'ю до зими витягнете з хвороби... Втім залишати бджіл просто гинути теж не годиться. Почитайте в темі(деревій, настоянка горіха, цибуля - тільки не все відразу), спитайте в ветаптеці що в них є від вапняного розплоду... Якщо маєте поруч сильні сім"ї, то візміть від них по рамочці розплоду на виході(кришечки запалі, потемнілі і рамка важкенька) в хвору сім"ю. Для профілактики в підгодівлю я запарюю деревій від аско... , полин від нозематозу... Хороша вентиляція, мінімум вологості, дезинфекція вуликів... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.