nosivets Опубликовано 8 января, 2025 Share Опубликовано 8 января, 2025 Товариство, вітаю ! Пару років тому я прийшов на цей форум початківцем, а зараз от вже готуюся до наступного сезону із кочівлею. Чи не підкаже хтось де будуть сіяти гречку і сонях, які медуватимуть ? За інформацію можу запропонувать послуги сторожа, бо я кочую своїм будинком на колесах і буду біля бджіл. В першу чергу цікавлять Київська і Черкаська області. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nosivets Опубликовано 10 января, 2025 Автор Share Опубликовано 10 января, 2025 У мене буде 30 сімей. В наявності власний апіліфт і електроживлення від сонячних панелей. Можу дать покористуваться і підключити щоб ви мед на місці викачали. Струм 220 і 12 вольт. Нікому не цікаво ? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Zaharrrrr Опубликовано 27 апреля, 2025 Share Опубликовано 27 апреля, 2025 Дорого дня. Цікавить кочівля. Теж досвіду не так багато, 4-й рік пасічкую. На кочівлю десь близько 20 сімей. Дуже хочу на липу і гречку, бажано Бориспільський район. Можливо хтось шось підскаже по місцям. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Zaharrrrr Опубликовано 29 апреля, 2025 Share Опубликовано 29 апреля, 2025 Гречка була в Бориспільському районі, чонях також. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.