Женя Ц. Опубликовано 16 мая, 2025 Share Опубликовано 16 мая, 2025 Мені лежак подобається, але не завжди ,аналогічно і з 10 рамочним. 2 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 16 мая, 2025 Share Опубликовано 16 мая, 2025 Я бачу що нам скоро прийдеться звонити заготовачам , і питати почому вони готові нам назад продати мед . Цікаво , яку ціну зарядять. 6 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 16 мая, 2025 Share Опубликовано 16 мая, 2025 1 годину тому, Женя Ц. сказав: А ройку як проконтролювати? Мова йшла за корми 1 годину тому, ромео сказав: На це теж треба час... а ше лежаки є... Та тут вже так часу зекономили. хоч качати не треба. 4 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 16 мая, 2025 Share Опубликовано 16 мая, 2025 1 година тому, Женя Ц. сказав: Змусимо їх кукурудзу з поля носити, качанами? 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 16 мая, 2025 Share Опубликовано 16 мая, 2025 7 минут назад, gardener сказал: качанами? Добрі у вас льотки якщо вже качани в льоток пролазять. Хоча все вірно , для вгодованих бджіл треба і льотки грубі 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 16 мая, 2025 Share Опубликовано 16 мая, 2025 1 година тому, В 361 сказав: Я бачу що нам скоро прийдеться звонити заготовачам , і питати почому вони готові нам назад продати мед . Цікаво , яку ціну зарядять. За той елітний, сортовий, поза того річний сонях, що в Європі на розхват, а Японці, взагалі, чим старше тим дорожче... Думаю, баксів по 5 зможуть щось для нас нашкребти 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 16 мая, 2025 Share Опубликовано 16 мая, 2025 2 минуты назад, yu1986ra сказал: За той елітний, сортовий, поза того річний сонях, що в Європі на розхват, а Японці, взагалі, чим старше тим дорожче... Думаю, баксів по 5 зможуть щось для нас нашкребти Я ж забув що там ' елітний ' , тому на закупівлю прийдеться з бджолами їхати до них , думаю що хто хто а бджоли розбираються в меді , може щось і підберуть собі із запропонованих зразків , хоча ... Хз, бо мої такі балувані . 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 16 мая, 2025 Share Опубликовано 16 мая, 2025 1 час назад, gardener сказал: качанами? Можна і з качаном. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 16 мая, 2025 Share Опубликовано 16 мая, 2025 1 час назад, В 361 сказал: Добрі у вас льотки якщо вже качани в льоток пролазять. А ви думали навіщо верхні льотки круглими робили?.. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 16 мая, 2025 Share Опубликовано 16 мая, 2025 17 минут назад, Вадім Полтава сказал: А ви думали навіщо верхні льотки круглими робили?.. Тепер все сходиться , тепер зрозумів чому у сусіда з верхнього льотка стирчав качан кукурудзи. . Думав то він заткнув , а ніт... 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 16 мая, 2025 Share Опубликовано 16 мая, 2025 4 години тому, Женя Ц. сказав: А ройку як проконтролювати? Драбина, гіпс 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 16 мая, 2025 Share Опубликовано 16 мая, 2025 1 минуту назад, gardener сказал: Драбина, гіпс Це не наш метод ) 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 16 мая, 2025 Share Опубликовано 16 мая, 2025 підскажіть куди треба нити щоб той дощ і холод пройшов , 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 16 мая, 2025 Share Опубликовано 16 мая, 2025 14 минут назад, gardener сказал: Драбина, гіпс Контролювати треба драбину , щоб на місці була , і ' щаблі' були сухі , ну і гіпс має бути в належному стані , тобто не відсирівший , бо погода самі бачите яка , а рої не треба контролювати , вони самі виходять . Хоча... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 16 мая, 2025 Share Опубликовано 16 мая, 2025 11 хвилин тому, В 361 сказав: підскажіть куди треба нити щоб той дощ і холод пройшов , туди ж куди нили того року як дощу не було 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 16 мая, 2025 Share Опубликовано 16 мая, 2025 1 минуту назад, gardener сказал: туди ж куди нили того року як дощу не було То треба тему нову зробити , з назвою " Ниєм тут " . і перший пост має бути " хто ниє , той получає бан" 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 16 мая, 2025 Share Опубликовано 16 мая, 2025 1 хвилину тому, В 361 сказав: То треба тему нову зробити , так робіть 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 16 мая, 2025 Share Опубликовано 16 мая, 2025 2 минуты назад, gardener сказал: так робіть До гріха підводите ? 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 16 мая, 2025 Share Опубликовано 16 мая, 2025 і коротко про погоду - дощ 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 16 мая, 2025 Share Опубликовано 16 мая, 2025 Може хто не віре . Во 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 16 мая, 2025 Share Опубликовано 16 мая, 2025 10 минут назад, gardener сказал: і коротко про погоду - дощ Ше будемо скучати за ним ) 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 16 мая, 2025 Share Опубликовано 16 мая, 2025 4 хвилини тому, В 361 сказав: Може хто не віре . Во Думаєте Ви одні такі? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 16 мая, 2025 Share Опубликовано 16 мая, 2025 2 минуты назад, gardener сказал: Думаєте Ви одні такі? Які ? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Волкотрубенко Опубликовано 16 мая, 2025 Share Опубликовано 16 мая, 2025 Доречі, про погоду! Користуюсь застосунком Ventuskay. Зручно в теперішньому часі і на майбутнє, спостерігати за погодою в будь якій точці планети. З анімацією і різними параметрами. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Волкотрубенко Опубликовано 16 мая, 2025 Share Опубликовано 16 мая, 2025 10 часов назад, yu1986ra сказал: Я такої ж думки. Як на мене, то бджоли зараз в серйозних роздумах: "чи треба їм те роїння?". Мінімальний мінімум кормів, холод, зменшення кількості розплоду та й зменшення кількості бджіл (бо багато не повертається) роїнню не сприяють точно. Згоден! Хто на останній стадії роїння, того важче зупинити. А в мене багато саме таких. А нові не підтягнуться. Навіть в себе замітив, що виганяють живих маток. Отже, роїння буде не до останньої бджоли. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.