Віталій Блінов Опубликовано 22 октября, 2025 Автор Share Опубликовано 22 октября, 2025 Обіцяють повернути трохи коштів за торгову марку , документ отримав працюємо. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 22 октября, 2025 Share Опубликовано 22 октября, 2025 3 часа назад, Віталій Блінов сказал: Обіцяють повернути трохи коштів за торгову марку , документ отримав працюємо. А що ви таки знайшли гроші та оплатили патент якщо ні то то просто бумажка.... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 22 октября, 2025 Share Опубликовано 22 октября, 2025 31 хвилину тому, Олександр К сказав: А що ви таки знайшли гроші та оплатили патент якщо ні то то просто бумажка.... мабуть оплатив, якшо свідоцтво видали. Але це на торгівельну марку. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 22 октября, 2025 Share Опубликовано 22 октября, 2025 1 час назад, gardener сказал: мабуть оплатив, якшо свідоцтво видали. Але це на торгівельну марку. Та хоч вже на щось... 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 22 октября, 2025 Share Опубликовано 22 октября, 2025 5 хвилин тому, Олександр К сказав: Та хоч вже на щось... патент на павільйон теж діючий. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 22 октября, 2025 Share Опубликовано 22 октября, 2025 15 минут назад, gardener сказал: патент на павільйон теж діючий. Хто зна... був не дійсний... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 22 октября, 2025 Share Опубликовано 22 октября, 2025 12 хвилин тому, Олександр К сказав: Хто зна... був не дійсний... Дивився сьогодні - діє Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 22 октября, 2025 Share Опубликовано 22 октября, 2025 24 минуты назад, gardener сказал: Дивився сьогодні - діє То пан мабуть грант отримав або скарб нарив десь.... але щось такі кудись сдвинулось я вже не очікував що доживу... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій Блінов Опубликовано 24 октября, 2025 Автор Share Опубликовано 24 октября, 2025 22.10.2025 в 22:12, gardener сказав: Дивився сьогодні - діє За рамку не як гроші не зарахують вказав код на бджолопавільн , писав ще в январі щоб за рамку зарахували. З вівторка напишу ще в КОДА на відшкодування але у них умови об був ФОП , прийдеться їм розповісти про пільги для пасічників. 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій Блінов Опубликовано 25 октября, 2025 Автор Share Опубликовано 25 октября, 2025 Написав в КОДА до буржуїв на рахунок відшкодування за торгову марку. ))) буде те що з грантами))) але свій шанс використати можу спати спокійно. звернення КОДА_9d1c7f19-afeb-43a2-bd0b-47d3c306430a.pdf 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 25 октября, 2025 Share Опубликовано 25 октября, 2025 16 минут назад, Віталій Блінов сказал: Написав в КОДА до буржуїв на рахунок відшкодування за торгову марку. ))) буде те що з грантами))) але свій шанс використати можу спати спокійно. звернення КОДА_9d1c7f19-afeb-43a2-bd0b-47d3c306430a.pdf 3 \u041c\u0411 · 0 загрузок ХАЛЯВА то соблазн.... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій Блінов Опубликовано 25 октября, 2025 Автор Share Опубликовано 25 октября, 2025 5 хвилин тому, Олександр К сказав: ХАЛЯВА то соблазн.... Почитай що розумний люди писали ще 100 років тому. https://ru.anarchistlibraries.net/library/petr-kropotkin-nalog-sredstvo-obogaschat-bogatyh 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 25 октября, 2025 Share Опубликовано 25 октября, 2025 47 минут назад, Віталій Блінов сказал: Почитай що розумний люди писали ще 100 років тому. https://ru.anarchistlibraries.net/library/petr-kropotkin-nalog-sredstvo-obogaschat-bogatyh На русскі ссилки не хожу... 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій Блінов Опубликовано 26 октября, 2025 Автор Share Опубликовано 26 октября, 2025 23 години тому, Олександр К сказав: На русскі ссилки не хожу... То ваши проблемы , сейчас русские тестять солнечный улей , говорят борьба з вароо до нормального уровня при нагреве 40-42 , ну вы не гуглите это же русские. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 26 октября, 2025 Share Опубликовано 26 октября, 2025 22 хвилини тому, Віталій Блінов сказав: То ваши проблемы , сейчас русские тестять солнечный улей , говорят борьба з вароо до нормального уровня при нагреве 40-42 , ну вы не гуглите это же русские. та шо там ті русскі. от у Вас зовсім скоро буде свій сонячний павільйон 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 26 октября, 2025 Share Опубликовано 26 октября, 2025 2 часа назад, Віталій Блінов сказал: То ваши проблемы , сейчас русские тестять солнечный улей , говорят борьба з вароо до нормального уровня при нагреве 40-42 , ну вы не гуглите это же русские. Я не хожу на сомнительные ссыдки особенно от русских... Если вы не в курсе у нас тут трошкі війна с русскими... А по поводу их іноваций в пчеловодстве посмотрите ролики им до нас лет 10 минимум... Все что они научились так это гранты пилить... Но вас же прет берендей и халяваааа он не расскажет сколько распилил.... 1 час назад, gardener сказал: та шо там ті русскі. от у Вас зовсім скоро буде свій сонячний павільйон Залишилось років 200 і буде... 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій Блінов Опубликовано 28 октября, 2025 Автор Share Опубликовано 28 октября, 2025 26.10.2025 в 22:37, Олександр К сказав: Но вас же прет берендей и халяваааа он не расскажет сколько распилил.... Залишилось років 200 і буде... Дійсно, дивлюся в книгу бачу фігу, я вже виявляється прусь від Берендея , добре а то я і не знав))) 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 28 октября, 2025 Share Опубликовано 28 октября, 2025 59 хвилин тому, Віталій Блінов сказав: Дійсно, дивлюся в книгу бачу фігу, я вже виявляється прусь від Берендея , добре а то я і не знав))) Так у тій Вашій книзі поки шо одна фіга і є 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 28 октября, 2025 Share Опубликовано 28 октября, 2025 4 часа назад, Віталій Блінов сказал: Дійсно, дивлюся в книгу бачу фігу, я вже виявляється прусь від Берендея , добре а то я і не знав))) Ну так ви ж то про русскі розробки то про павільони а+в... я не слідкую за ними може вже там є нові куміри... за ці роки.... А что про росийские ссылки и войну прокоментируете?? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій Блінов Опубликовано 31 октября, 2025 Автор Share Опубликовано 31 октября, 2025 28.10.2025 в 21:28, Олександр К сказав: Ну так ви ж то про русскі розробки то про павільони а+в... я не слідкую за ними може вже там є нові куміри... за ці роки.... А что про росийские ссылки и войну прокоментируете?? Даже раджу Ленінські бібліотеку, щоб дурнем не померти. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 31 октября, 2025 Share Опубликовано 31 октября, 2025 1 час назад, Віталій Блінов сказал: Даже раджу Ленінські бібліотеку, щоб дурнем не померти. Для початку треба розібратись кому треба "дурнем не померти"... Я за 7т.$ сарай не купляв... Да і в ваших порадах теж не потребую.... Смотрим сенцова последний ролик где выставка и там производитель шнека с плавилкой напрямую практически говорит что шнек передран с европейских... все занавес... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій Блінов Опубликовано 31 октября, 2025 Автор Share Опубликовано 31 октября, 2025 9 годин тому, Олександр К сказав: Смотрим сенцова последний ролик где выставка и там производитель шнека с плавилкой напрямую практически говорит что шнек передран с европейских... все занавес... Дивно, що ви російський ютуб дивитесь))) 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 31 октября, 2025 Share Опубликовано 31 октября, 2025 2 часа назад, Віталій Блінов сказал: Дивно, що ви російський ютуб дивитесь))) Я багато чого дивлюсь... іноді деякі публікації перекладаю через перекладача і читаю... це користніше за леніна... І не ведусь на халяву тому не подаю на всі існуючі гранти... 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.