Немолодий Опубликовано 7 апреля, 2023 Share Опубликовано 7 апреля, 2023 Доброго дня, прошу відгукнутися на моє прохання та прохання моєї дочки, підтримати творчу роботу молодої, креативної, талановитої педагогині Голобородько Катерини та проголосувати лайком за цим посиланням https://padlet.com/lesjamalovichko/padlet-flax7hrg6al2jpv3/wish/2541899895 Необхідно відкрити посилання, почекати 7 - 10 секунд і натиснути сердечко-лайк зліва внизу, там видно кількість голосів. Ця робота "про українську хату, щиру і багату", яка популяризує робітничу професію будівельника, яка так вкрай необхідна нашій державі, особливо після НАШОЇ ПОВНОЇ ПЕРЕМОГИ НАД ВОРОГОМ. СЛАВА УКРАЇНІ. ВДЯЧНИЙ. З повагою Володимир Максимович. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 7 апреля, 2023 Share Опубликовано 7 апреля, 2023 1 час назад, Немолодий сказал: Доброго дня, прошу відгукнутися на моє прохання та прохання моєї дочки, підтримати творчу роботу молодої, креативної, талановитої педагогині Голобородько Катерини та проголосувати лайком за цим посиланням... З повагою Володимир Максимович. +1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.