Немолодий Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 Доброго дня, прошу відгукнутися на моє прохання та прохання моєї дочки, підтримати творчу роботу молодої, креативної, талановитої педагогині Голобородько Катерини та проголосувати лайком за цим посиланням https://padlet.com/lesjamalovichko/padlet-flax7hrg6al2jpv3/wish/2541899895 Необхідно відкрити посилання, почекати 7 - 10 секунд і натиснути сердечко-лайк зліва внизу, там видно кількість голосів. Ця робота "про українську хату, щиру і багату", яка популяризує робітничу професію будівельника, яка так вкрай необхідна нашій державі, особливо після НАШОЇ ПОВНОЇ ПЕРЕМОГИ НАД ВОРОГОМ. СЛАВА УКРАЇНІ. ВДЯЧНИЙ. З повагою Володимир Максимович. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Вадім Полтава Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 1 час назад, Немолодий сказал: Доброго дня, прошу відгукнутися на моє прохання та прохання моєї дочки, підтримати творчу роботу молодої, креативної, талановитої педагогині Голобородько Катерини та проголосувати лайком за цим посиланням... З повагою Володимир Максимович. +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts