Lefty Posted December 17, 2021 Share Posted December 17, 2021 Цікава конструкця, не дорога і проста в виготовлені, та ІМХО доволі ефективна, планую собі такі зробити. Єдине, що не подобається - це резинки з ущільнювача дверей, а чим замінити, щось нічого не можу підібрати, плюс щей бажано, щоб на самоклейці....може в кого будуть які думки з цього приводу. в наступному відео детальний огляг( з розмірами для самостійного виготовлення) і невеличке тестування кого зацікавило і кому простіше купити - виявляється, такі вже в інтернет магазинах є . Відео нашого форумчанина - тест-драйв : 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
АТВ Posted December 21, 2021 Share Posted December 21, 2021 где-то встречал такие в продаже-но не могу найти где. Может кто подскажет? нашел на улей ин 399грн https://www.uley.in/shop/zahvat-nosilki-dlya-ulev/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Александр К. Posted December 21, 2021 Share Posted December 21, 2021 1 час назад, АТВ сказал: где-то встречал такие в продаже-но не могу найти где. Может кто подскажет? нашел на улей ин 399грн https://www.uley.in/shop/zahvat-nosilki-dlya-ulev/ Не думаю что оно будет работать слишком хлипкое... Да проще за эти деньги сделать съемную ручку.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lefty Posted December 21, 2021 Author Share Posted December 21, 2021 57 хвилин тому, Александр К. сказав: Не думаю что оно будет работать слишком хлипкое... Да проще за эти деньги сделать съемную ручку.. Ну так на відео все працює і ІМХО доволі не погано..... А зробити дійсно не важко, і собівартість максимум грн 150..... ЗІ: майже все зібрав ( полоса , кутник, гринти, труба , фарба), питання по резинках залишається відкритим.... може хто що підскаже (потрібна не жорстка мм 5-6 бажано щоб рифлена та самоклейці) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts