Dariusz Опубликовано 9 июля, 2020 Share Опубликовано 9 июля, 2020 Продам свіжий липовий мед з Вінниччини. Ціна 70 грн/гк до 100 кг. Більше 100 кг по 65грн/кг. Фасовка 10л. відра. Тел. 0500775285. Відправка найкращим для вас перевізником. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Немолодий Опубликовано 9 июля, 2020 Share Опубликовано 9 июля, 2020 Ото ми такі і є. І немає чого плакатись, що ціна на мед низька у заготовачів. День-два і ціна липи буде 28 грн за кг. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Абсолютный максuмум Опубликовано 9 июля, 2020 Share Опубликовано 9 июля, 2020 2 часа назад, Немолодий сказал: Ото ми такі і є. І немає чого плакатись, що ціна на мед низька у заготовачів. День-два і ціна липи буде 28 грн за кг. Я не знаю, як у кого, але в мене липовий мед продається, як собача пісня - дооовго (добре, що його у нас хоч небагато). Тобто попитом, наголошую, - в мене не користується (принаймні так було до цього року). То я не розумію, хто його купує по 700 за банку. 70, мабуть, і малувато, але і по 100 на опті - то нереальні хотєлки Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Дмитрий 94 Опубликовано 9 июля, 2020 Share Опубликовано 9 июля, 2020 . Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Дмитрий 94 Опубликовано 9 июля, 2020 Share Опубликовано 9 июля, 2020 4 часа назад, Немолодий сказал: Ото ми такі і є. І немає чого плакатись, що ціна на мед низька у заготовачів. День-два і ціна липи буде 28 грн за кг. Липа темнувата. Того й ціна така Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Dariusz Опубликовано 13 июля, 2020 Автор Share Опубликовано 13 июля, 2020 Аміни прошу закрити (видалити) тему. Дякую Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Заархивировано
Эта тема находится в архиве и закрыта для дальнейших ответов.