Dariusz Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 Продам свіжий липовий мед з Вінниччини. Ціна 70 грн/гк до 100 кг. Більше 100 кг по 65грн/кг. Фасовка 10л. відра. Тел. 0500775285. Відправка найкращим для вас перевізником. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Немолодий Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 Ото ми такі і є. І немає чого плакатись, що ціна на мед низька у заготовачів. День-два і ціна липи буде 28 грн за кг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Абсолютный максuмум Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 2 часа назад, Немолодий сказал: Ото ми такі і є. І немає чого плакатись, що ціна на мед низька у заготовачів. День-два і ціна липи буде 28 грн за кг. Я не знаю, як у кого, але в мене липовий мед продається, як собача пісня - дооовго (добре, що його у нас хоч небагато). Тобто попитом, наголошую, - в мене не користується (принаймні так було до цього року). То я не розумію, хто його купує по 700 за банку. 70, мабуть, і малувато, але і по 100 на опті - то нереальні хотєлки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дмитрий 94 Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дмитрий 94 Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 4 часа назад, Немолодий сказал: Ото ми такі і є. І немає чого плакатись, що ціна на мед низька у заготовачів. День-два і ціна липи буде 28 грн за кг. Липа темнувата. Того й ціна така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dariusz Posted July 13, 2020 Author Share Posted July 13, 2020 Аміни прошу закрити (видалити) тему. Дякую Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.