Николай Ахтырка Posted June 25, 2020 Share Posted June 25, 2020 Хлопці прошу допомоги не для себе, а для людини яка була в ато и зараз знаходиться в скурутній ситуації. Потрібна операція на очах, на це лікарі сказали потрібно приблизно від 6 до 7 тисяч гривень. таких грошей він в даний час не може заробити так як зараз карантин , тай треба годувати сімью. Якщо хтось захоче допомогти то я напишу номер його кредитної картки. Якщо хтось тут є з Опішні то можливо захочете самі з ним поспілкуватися, то пишіть в приватні повідомлення мені і я надам його контактні дані. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Николай Ахтырка Posted June 26, 2020 Author Share Posted June 26, 2020 Номер картки сина Руслана, так як соєї в нього не має з деяких причин- 4149 4390 1822 1600. Сторінка Руслана в фейсбуці- https://www.facebook.com/profile.php?id=100035275534210 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Николай Ахтырка Posted July 5, 2020 Author Share Posted July 5, 2020 Ипполит Сухомлинский Дякую людям , що долучилися . На картку надійшло близько 400 гривень . Купив два виду крапель для очей . Лікарі кажуть , повинно уповільники протікання хвороби . Але .. З самого початку я не хотів цього .. Є люди , яким допомога більш доцільна . Дякуаю ще раз за ініціативу 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts