cx-7 Posted May 30, 2020 Share Posted May 30, 2020 Куплю нутрій на племя в Полтавській обл.Бажано Полтава,Хорол,Решетилівка. Тел. 099 509 23 33 Віталій. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Серж 82 Posted June 1, 2020 Share Posted June 1, 2020 Казав мені знайомий що у полтавській дуже багато нутрій тримають. Але дивіться що берете. Зверніть увагу на живу вагу, бо якщо щур щуром то гроші на вітер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cx-7 Posted June 1, 2020 Author Share Posted June 1, 2020 1 час назад, Серж 82 сказал: Казав мені знайомий що у полтавській дуже багато нутрій тримають. Але дивіться що берете. Зверніть увагу на живу вагу, бо якщо щур щуром то гроші на вітер. Не зрозумів як це щур щуром?Що Ви маєте на увазі? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Вадим Попов Posted June 1, 2020 Share Posted June 1, 2020 Не зрозумів як це щур щуром?Що Ви маєте на увазі?Буває щурів продають під виглядом нутрій...Як то кажуть, лохів вистачає Link to comment Share on other sites More sharing options...
cx-7 Posted June 1, 2020 Author Share Posted June 1, 2020 В Полтавській обл. тримають нутрій багато,але пропозицій купити дуже мало.Може у кого є знайомі з форумчан? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cx-7 Posted June 1, 2020 Author Share Posted June 1, 2020 3 часа назад, Вадим Попов сказал: Буває щурів продають під виглядом нутрій... Як то кажуть, лохів вистачає Щоб сплутати нутрію із крисою,то вже потрібно бути справжнім ідіотом. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Серж 82 Posted June 1, 2020 Share Posted June 1, 2020 9 часов назад, cx-7 сказал: Не зрозумів як це щур щуром?Що Ви маєте на увазі? Малось на увазі живу вагу. Якщо самець в районі десяти кг і більше, самки 8 кг то можна сміливо брати. Є хозяйства де самки більше 5- ти кг не ростуть, самці максимум 6-7 кг, то таких не варто брати. Молодняк росте дуже повільно а корми ідуть як у воду. Таких дрібних і називають щурами. В мене в районі є хозяйство де самки дорослі важать по 9-10 кг. Самці 10-12 кг. Якби Вам вдалось у себе знайти таке хозяйство то можна брати (буде толк). Але більшість успіху залежить від годівлі. Я наприклад зараз через пасіку не маю можливості нормально доглядати (все на плечах дружини), то бачу що молодняк відстає у розвитку. Коли зимою доглядаю я то молодняк дає прирости до 1 кг в місяць. Окремі екземпляри до 1.5 кг. Ввесь успіх у годівлі, але якщо немає генетичних задатків то як не годуй - буде «щур щуром». Наберіть в ютубі Микола Карнаухов, він з Миколаєва, має хороше хозяйство, відсилає по Україні. Може домовитесь. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Серж 82 Posted June 1, 2020 Share Posted June 1, 2020 Ось мій племінний, зараз трохи на дієті. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Серж 82 Posted June 1, 2020 Share Posted June 1, 2020 Ось племінна самка, родить по 10 шт Link to comment Share on other sites More sharing options...
Серж 82 Posted June 1, 2020 Share Posted June 1, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cx-7 Posted June 1, 2020 Author Share Posted June 1, 2020 Дякую за фото і пояснення. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Іван Затуливітер Posted June 1, 2020 Share Posted June 1, 2020 2 часа назад, Серж 82 сказал: Ось племінна самка, родить по 10 шт мощна звірюга!!!! а на шкурки як валите, током чи молотком? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Серж 82 Posted June 1, 2020 Share Posted June 1, 2020 19 минут назад, Іван Затуливітер сказал: мощна звірюга!!!! а на шкурки як валите, током чи молотком? Нажаль шкурки в утиль. Колись ще за совдепу на звір фермах розводили заради шкурки, а м’ясом годували лисиць. Зараз м`ясо делікатес, а шкурки нікому не потрібні. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cx-7 Posted June 4, 2020 Author Share Posted June 4, 2020 Дякую.Нутрій сьогодні придбав. До всіх з повагою,Віталій. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Роман Бережний Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 01.06.2020 в 18:38, Серж 82 сказав: Ось мій племінний, зараз трохи на дієті. Махіна.Скажу кумові,що він розводить щурів,або його розвели,як щура. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Серж 82 Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 3 часа назад, Роман Кременчук сказал: Махіна.Скажу кумові,що він розводить щурів,або його розвели,як щура. Треба уникати інбридингу. Тоді звір буде крупним і гарним. В 01.06.2020 в 19:47, Серж 82 сказал: Доречі ця мамаша вчора родила 10 шт. Правда одне було мертве. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Роман Бережний Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 2 години тому, Серж 82 сказав: Треба уникати інбридингу. Тоді звір буде крупним і гарним. Доречі ця мамаша вчора родила 10 шт. Правда одне було мертве. Спочатку були кабанчики,поки був свій(не родич) племінний.Догляд грає велику роль.А догляду бракувало.От і скотився до 5-7 кг тушка.Ваше фото надіслав йому.Сказав,що своїх "мишинят" фотать не буде(я хотів на його подивитися). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.