охотник пчел Posted March 15, 2019 Share Posted March 15, 2019 А есть на форуме подводные охотники? Может есть такая тема тут? Если есть ткните носом, если нету, может создать? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Серж 82 Posted March 21, 2019 Share Posted March 21, 2019 В 15.03.2019 в 21:59, охотник пчел сказал: А есть на форуме подводные охотники? Может есть такая тема тут? Если есть ткните носом, если нету, может создать? Я тут, 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Семеныч Posted March 22, 2019 Share Posted March 22, 2019 Я бывший, по молодости нырял. Но два ружья еще где то в гараже хранятся. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
охотник пчел Posted March 22, 2019 Author Share Posted March 22, 2019 43 минуты назад, Семеныч сказал: Я бывший, по молодости нырял. Но два ружья еще где то в гараже хранятся. В мене батько 73 роки, торік ще плавав ,і в цьому думае, правда вже поверху, не ниряе, ружье в него совдеповске , але рибу бье добре. Полювання основні на дністровському водосховище. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Серж 82 Posted March 22, 2019 Share Posted March 22, 2019 В мене взагалі китайський арбалет, у 2015 купив за 600 грн. Але який з мене мисливець , то увійде і таке. Цієї осені зими не ниряв - переніс операцію на грижу, то поки що не до того задоволення. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
охотник пчел Posted March 22, 2019 Author Share Posted March 22, 2019 2 часа назад, Серж 82 сказал: В мене взагалі китайський арбалет, у 2015 купив за 600 грн. Але який з мене мисливець , то увійде і таке. Цієї осені зими не ниряв - переніс операцію на грижу, то поки що не до того задоволення. Я в осени полюю до жовтня, костюм 5мм довше не дозволяєтреба взяти ще 9мм тоді можна хоч зимою, по холодній воді краще видно, більше місць де можна пониряти, раніше полював з Рп, в тому році взяв зелінку, від Заславца, дуже зручна і потужна, коропа 4 кіл пробило на виліт, і заряджається легше чим совдеповске. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Серж 82 Posted March 22, 2019 Share Posted March 22, 2019 18 минут назад, охотник пчел сказал: Я в осени полюю до жовтня, костюм 5мм довше не дозволяєтреба взяти ще 9мм тоді можна хоч зимою, по холодній воді краще видно, більше місць де можна пониряти, раніше полював з Рп, в тому році взяв зелінку, від Заславца, дуже зручна і потужна, коропа 4 кіл пробило на виліт, і заряджається легше чим совдеповске. В мене 7мм, починаю ниряти в кінці жовтня або аж в листопаді коли прозрак хороший. в моїх місцях до листопада вода мутнувата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
охотник пчел Posted March 22, 2019 Author Share Posted March 22, 2019 5 минут назад, Серж 82 сказал: В мене 7мм, починаю ниряти в кінці жовтня або аж в листопаді коли прозрак хороший. в моїх місцях до листопада вода мутнувата. Їдь трохи нижче, Рогізна наприкладось такий шкелет там найшов, походу осетр. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Серж 82 Posted March 22, 2019 Share Posted March 22, 2019 Зазвичай часу на поїздки не вистачає. А на місці збіг вечерком на дві годинки тай назад додому. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Серж 82 Posted October 19, 2019 Share Posted October 19, 2019 Вискочив сьогодні на нічну, в запалі навіть не поцікавившись чи є прозрак 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Серж 82 Posted October 19, 2019 Share Posted October 19, 2019 Облом повний - мутняк, навіть не заряджав. Так поплавав 15 хв щоб жабри змочити, тай додому. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Серж 82 Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 Година пошуку результату не дала. Два недомірка загарпунив, щоб лиш у малого охота не відпала дижурити на березі 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
охотник пчел Posted November 3, 2019 Author Share Posted November 3, 2019 1 час назад, Серж 82 сказал: Година пошуку результату не дала. очистилася трохи вода вже в вас ? глибоко ниряв? ямки треба шукати. я в цьому році пропустив,був кілька разів всього, по мелочі, трофейного нічого не бачив 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Серж 82 Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 10 минут назад, охотник пчел сказал: очистилася трохи вода вже в вас ? глибоко ниряв? ямки треба шукати. я в цьому році пропустив,був кілька разів всього, по мелочі, трофейного нічого не бачив Вже чистіша, можна ниряти, але того прозраку що хочеться ще нема. В мене глибше 4 х метрів немає. Ямки треба пробувати коряжити, бо так глушняк. З лівого берега в каміннях (2-3 м) є гарні голавлі, але не хотів туди плисти - бо малий на березі (в ночі не хотів його залишати). З правого берега попід бровку ще дрібязок тримається, а в руслі глушняк Як буде надхнення то може на днях візьму човен і махну на той берег, пройдусь попід скалу 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Серж 82 Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Не втримався і сьогодні знову пройшовся. Одного хорошого голавля стріляв зверху і гарпун відрикошетив, останній постріл у такого ж голавля і гарпун з ломаний ( сраний китаєць), та ще й через свою дурість не доніс його до берега (зійшов з гарпуна). Але на пожарити є Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Серж 82 Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 Сьогоднішній результат. Правда прийшлось попотіти - 2.5 години у воді. Ще один красень зійшов з гарпуна. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Серж 82 Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 Майбутній подвох, правда дружина сказала що більше зі мною не пустить бо замерз як цуцик. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Серж 82 Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 Останній акорд. Надалі нерестові заборона. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Серж 82 Posted July 6, 2020 Share Posted July 6, 2020 На пасіці в обід жара, сиджу в холодочку і переглядаю відео. Аж ностальгія ловить. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Серж 82 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Вода почала очищатись, можна вже полювати 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Серж 82 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Друга охота підряд не дає результату. Під берегом була гарна щука, але стартанула швидше ніж я встиг зреагувати. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Серж 82 Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 Не встиг почати як прийшлось закінчувати - зламав лопасть 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Серж 82 Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Серж 82 Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 Гарні краєвиди і результативна трофейна охота 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Серж 82 Posted September 28, 2021 Share Posted September 28, 2021 Відкрив сезон сьогодні. Мєлоч але приємно. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts