Jump to content

Куплю маток миннессоты.

Recommended Posts

Куплю матку минессота. 

Звонить в колокол или вы просто хвастаетесь?:crazy:

4 часа назад, Шварц сказал:

Куплю матку минессота. 

Скажіть будь ласка Ви її тримали вже, чи просто виникло таке бажання? І чому саме мінесоти? По тому що в мене було можу сказати наступне. Гарно зимують, йдуть потужними в зиму, в міру агресивні, гарно використовують всі типи взятків. Якщо Вам таке підходить то можу попросити що декілька маток привезли. Мені буде їхати влітку партія маток кордовану з Америки, то думаю добавити пару маток мінесоти не буде проблемою. Але попереджаю, з чотирьох материнок що були в мене одна була дуже агресивна, інші три після декількох клубів диму давались легко з ними працювати. Але передавив всих, тому що в мене базова карніка, а тримати карніку, кордован, і мінесоту вважаю що то занадто. 

чи можливо кілька маток кордовану дозаказати

1 час назад, paraxod сказал:

Ні

Справа в тім що там де я замовляю господарство вмить як тільки відкриває оголошення,набирає замовлень. У них маток беруть в одні руки тисячами, в сезон виводять 130-150 тисяч маток. Мова йде про кордован. Мінесоту і кордован в інших господарствах можна замовляти протягом сезону

9 годин тому, Укроп сказав:

сезон виводять 130-150 тисяч маток

Хотілось би хотяб глянуть на те господарство...

Выбачаюсь по теме куплю миниссоту мой мой.  0660442901, 0968274115. 

2 часа назад, Шварц сказал:

Выбачаюсь по теме куплю миниссоту мой мой.  0660442901, 0968274115

Яку Мінесоту, з Америки, чи Ф1? Ви якось не зрозуміло пишете

В 31.01.2019 в 08:30, paraxod сказал:

В 31.01.2019 в 09:56, Укроп сказал:

Ні

В 30.01.2019 в 18:52, Укроп сказал:

Але передавив всих,

27 минут назад, Мико сказал:

Романович  я все правильно написав. Дійсно передавив. Просто людина щось хоче, а не зрозуміло що. Тому так і запитав

Те що я хочу те и написав.  МенI  потрIбна матка мениссотта. Бажано неплодна.  Для свого района облет з бакфастом. Работаю и не сержусь на нее. 

5 минут назад, Шварц сказал:

Те що я хочу те и написав.  МенI  потрIбна матка мениссотта. Бажано неплодна.  Для свого района облет з бакфастом. Работаю и не сержусь на нее. 

Де Ви її брали? І як Ви будете знати що вона у Вас облетиться саме з бакфастом?

У каждого есть свои нюансы для облета да Вы сейчас скажете что все не так но я своих маток если хочу скрестить с тем трутьнем что хочу процентов на 99 я в этом уверен.  Да злоба есть она мне полностью подходит,  работа не хуже лигустики, даже лутше. А взял случайно с под  донецка.  Почему и заинтересовался этой Пчело.  Работал с кардованом не мое карпатка не оно в сентябре роится это кошмар. Если можно какая цена вопроса. 

1 минуту назад, Шварц сказал:

У каждого есть свои нюансы для облета да Вы сейчас скажете что все не так но я своих маток если хочу скрестить с тем трутьнем что хочу процентов на 99 я в этом уверен.  Да злоба есть она мне полностью подходит,  работа не хуже лигустики, даже лутше. А взял случайно с под  донецка.  Почему и заинтересовался этой Пчело.  Работал с кардованом не мое карпатка не оно в сентябре роится это кошмар. Если можно какая цена вопроса. 

Звідки у Вас був кордован?

А по поводу карники, немного стремно с ней работать не передвижение везде и всюду очень мне это не по душе

Кардован был с Луганска. Первый не пошел второй слетел прямо при перестановки с изоляторе.  Значит не мое 

12 минут назад, Шварц сказал:

А по поводу карники, немного стремно с ней работать не передвижение везде и всюду очень мне это не по душе

Кардован был с Луганска. Первый не пошел второй слетел прямо при перестановки с изоляторе.  Значит не мое 

А хіба я у Вас про карніку питав? І щось Ви таке не зрозуміле про неї написали, що ніяк не можливо зрозуміть. А можливо то у Вас був такий кордован з Луганська як я балерина?

25 минут назад, Укроп сказал:

Звідки у Вас був кордован?

Кардован был с Луганска,  Звать у кого брал Семенович.  Мы сним так общались.  

Брак у негo F1

Брал ссори F1

Ну а по поводу цены не подскажете?  ПЛЗ

19 часов назад, Укроп сказал:

Ну то шо по поводу маток допоможете? Чи так розогрели тему и достаточно?? 

067-260-60-73 Василь

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...