Анатолий Крутий Posted July 19, 2018 Share Posted July 19, 2018 Багато пасічників користуються пластиковими кліточками для маток та стільниками типу Нікот та Джентер для виводу маток. При використанні такого обов"язково виникає така проблема, як краще було б все це чистити та дезинфікувати. В цій темі хотілось би почути поради від людей, які вважають, що вони знають добрі рецепти того, як найкраще вище вказані процедури проводити. По крайній мірі мене це цікавить, тому хотілось би почути якісь толкові поради щодо цього, а то у мене якось не зовсім задовільно вдається проводити таку процедуру. Також хотів би почути думки про те, як і чим вказані вироби найкраще було б дезинфікувати. При бажанні можна було б обговорити достоїнства та недоліки різних моделей кліточок. Правда, я особисто якось призвичаївся користуватися кліточками від Гайдара, але цікаво було б почути і думки про достоїнства та недоліки інших моделей кліточок. Ну, є дещо дешевші ніж у Гайдара варіанти, тому цікаво було б почути відгуки про них. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts