Jump to content

Помогите, пожалуйста

Recommended Posts

знайшов продавця бджолопакетів який продає пчелопакет 4 рамки розплоду без кормової. я початківець в якого немає нічого крім вощини. покупка буде 2 травня.  що робити? шукати де 3р +1к чи купляти як є? 3 години їзди. як підкормлювати якщо придбаю и тд. буду радий будь якій допомозі

Только что, dastor сказал:

знайшов продавця бджолопакетів який продає пчелопакет 4 рамки розплоду без кормової. я початківець в якого немає нічого крім вощини. покупка буде 2 травня.  що робити? шукати де 3р +1к чи купляти як є? 3 години їзди. як підкормлювати якщо придбаю и тд. буду радий будь якій допомозі

купіть рамку з медом окремо в будь кого . всерівно суш надо , на одній вощині не виїдете

28 минут назад, dastor сказал:

Докупите суши,(рамка на пакет) так дешевле, и подкормку. Зацветут сады, дадите вощину. А если уже  всё цветет, то проблем нет, вощина, и пусть работают.

Варіант 4 р.р. , звичайно, кращий але зразу як переселите пакет у вулик. то можете поставити рамку з вощиною і обов"язково давайте декілька днів  у годівницю ввечері по 0,5 л сиропу 1:1 для старту. Не прогадаєте.

І ніякі рамки з чужим медом купувати не треба. З підкормкою бджоли швиденько натягнуть вощину.

• Алёнка changed the title to Помогите, пожалуйста
  • 2 weeks later...

Підкажіть,будь ласка,як бджоли відстроюють вигрезину ними суш?Ні разу не ставив її назад:ah:

В 03.05.2018 в 15:12, Kolyan сказал:

Підкажіть,будь ласка,як бджоли відстроюють вигрезину ними суш?Ні разу не ставив її назад:ah:

С переменным успехом. Могут дырку оставить, а могут трутовыми залепить. 

Говорят рои строят только пчелиные ячейки, можно им попробовать поставить такую суш. 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...