Jump to content

Відпочинок у Карпатах та Закарпатті

Kolyan
 Share

Recommended Posts

Не знаю,можливо і є вже така тема,не знайшов(та пробачать мене модератори і направлять в потрібний бік);).Хотілось би поговорити про відпочинок для тіла і душі від усіх цих буденних перепетій:umora:(може не так висловився).Я не знаю,може вже роки нашіптують,але знаю,що кожна людина,а тимпаче бджоляр,мріє про спокійне проведення часу:) десь біля річки,чи в лісі.Ключове слово-СПОКІЙНО:az:.Тож хочу запросити до розмови(спілкування) усіх наших побратимів з місць,на мою думку,найпривабливіших для відпочинку по-одиноко і сім"ями, в Карпатах та Закарпатті.Кому,як не їм,більше відомо де і як відпочити з задоволенням:ay:.На перед,просив би адміністрацію, не сприймати за рекламу побажання наших братів-бджолярів:ah:.ПС. У гості не напрошуюсь,але й не відмовляюсь:ax:.

• Like 4
  • Thanks 1

Маєте на увазі - ЛІС, ПАЛАТКА, ШАШЛИЧОК?  Сам хочу так з сім'єю на недільку десь у карпати рванути.

1 час назад, Серж 82 сказал:

Маєте на увазі - ЛІС, ПАЛАТКА, ШАШЛИЧОК?  Сам хочу так з сім'єю на недільку десь у карпати рванути.

Я з дочкою і внучкою(4 рочки):).Тож хотілось би десь у приватному секторі(подалі в гори);)

• Like 3

• 7 months later...

Мій похід на гору Парашка

• Like 7
  • Thanks 1

• 4 months later...

Люблю відпочивати в Карпатах, там і зимою є що робити, як варіант покататись на борді чи лижах, так і літом помилуватись навколишніми краєвидами та погуляти