Kolyan Posted February 25, 2018 Share Posted February 25, 2018 Не знаю,можливо і є вже така тема,не знайшов(та пробачать мене модератори і направлять в потрібний бік).Хотілось би поговорити про відпочинок для тіла і душі від усіх цих буденних перепетій(може не так висловився).Я не знаю,може вже роки нашіптують,але знаю,що кожна людина,а тимпаче бджоляр,мріє про спокійне проведення часу десь біля річки,чи в лісі.Ключове слово-СПОКІЙНО.Тож хочу запросити до розмови(спілкування) усіх наших побратимів з місць,на мою думку,найпривабливіших для відпочинку по-одиноко і сім"ями, в Карпатах та Закарпатті.Кому,як не їм,більше відомо де і як відпочити з задоволенням.На перед,просив би адміністрацію, не сприймати за рекламу побажання наших братів-бджолярів.ПС. У гості не напрошуюсь,але й не відмовляюсь. 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Серж 82 Posted February 25, 2018 Share Posted February 25, 2018 Маєте на увазі - ЛІС, ПАЛАТКА, ШАШЛИЧОК? Сам хочу так з сім'єю на недільку десь у карпати рванути. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolyan Posted February 25, 2018 Author Share Posted February 25, 2018 1 час назад, Серж 82 сказал: Маєте на увазі - ЛІС, ПАЛАТКА, ШАШЛИЧОК? Сам хочу так з сім'єю на недільку десь у карпати рванути. Я з дочкою і внучкою(4 рочки).Тож хотілось би десь у приватному секторі(подалі в гори) 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sij Posted October 18, 2018 Share Posted October 18, 2018 Мій похід на гору Парашка 7 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikachu Posted February 19, 2019 Share Posted February 19, 2019 Люблю відпочивати в Карпатах, там і зимою є що робити, як варіант покататись на борді чи лижах, так і літом помилуватись навколишніми краєвидами та погуляти Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts